Pestrec mariánsky - užívanie a skúsenosti

tslobik
7. nov 2016

Neviete mi poradiť v akej forme je najlepšie užívať pestrec mariánsky? Ak teda máte s ním niekto skúsenosti? Lebo predávajú sa aj čaje, len niekde som čítala, že sa nemôže zaliať viac ako 40°C vodou a nie je účinný drvený....A taký sa predáva. Zaujímalo by ma ako sa užíva aby bol čo najúčinnejší. Ďakujem za každú odpoveď.

zalka
7. nov 2016

@tslobik pomletý ako orechy, za lyžicu denne .. mám taký pocit, on je veľmi dobrý na pečeň

tslobik
autor
7. nov 2016

@zalka Ďakujem, práve to potrebujem....na pečeň. A to zjesť len tak, alebo čaj uvariť?

zalka
7. nov 2016

@tslobik zjesť len tak, je to ako orechy .. a za lyžicu to zvládneš .. alebo ak nechceš mlieť môžeš rozhrýsť, sú to semená ako slnečnicové.
Na pečeň aj LIV52 môžeš pozrieť v lekárni, aj to je dobré doplnok výživy.

tslobik
autor
7. nov 2016

@zalka Vďaka 😉

zalka
7. nov 2016

@tslobik rado sa stalo 🙂

petraxy6
8. nov 2016

@tslobik ja si kupujem takýto ako na obr. a potom ho v keramickom mažiari drvím 🙂 a tak lyžičku denne, zapit vodou

tslobik
autor
8. nov 2016

@petraxy6 Ďakujem

bibina224
19. jún 2017

Ahojte 🙂 Chcela by som vas pekne poprosit o zopar rad. V poslednej dobe mam rozne tazkosti a neviem z coho ☹ Som z toho uz trochu smutna, kedze neustale ma bolieva brucho a byvam unavena. Citala som, ze pestrec je dobry uzivat. Baby uzivate ho len tak preventivne alebo ho uzivate len tie, ktore mate problemy s pecenou?

ratira
26. jún 2017

@bibina224 myslim, ze aj keby si ho uzivala len ako prevenciu uskodit by ti nemal. Ja som ho uzivala len ked som mala problem s pecenou. Teraz som ho vysadila, kedze som tehotna a nechcem nic taketo brat aj ked si myslim, ze ani teraz by mi neuskodil. A ty si nebola u lekara? Ked mas taketo tazkosti mala by si najprv za nim behnut, hm?

bibina224
6. júl 2017

@ratira nebola som zatial u doktora, kedze nemam ani kedy ist k nemu. Stale som len v praci a nic nestiham, vela toho teraz mam :-/ Ale uz dost trpim bolestami, tak zajtra uz asi pojdem, lebo sa to neda vydrzat. A ty si mala ake problemy s pecenou? Lekar ti poradil pestrec alebo?

ratira
19. júl 2017

@bibina224 ale vies, ze to je chyba. Taketo veci by si nemala odkladat a mala by si si najst cas zajst k doktorovi aby ta vysetril. Ja som mala zvysene pecenove testy, preto mi doktor poradil pestrec. Kedze som vedela, ze aj kamaratka mala tieto problemy, hned som sa obratila na nu. Ona mi poradila, ze si ho objednava z jednej stranky. A tak som si ho z tade objednala aj ja. Toto je ta stranka: http://www.koloid.sk/SK/pestrec-mariansky-drven.... Inak tam si aj mozes precitat, ze nie je vhodny pre tehotne zeny, takze som dobre spravila, ze som ho vysadila. A tebe radim, aby si zasla k lekarovi a potom uz budes vediet, ci kupit aj tuto bylinku alebo ti predpise nieco ine

tslobik
autor
19. júl 2017

@ratira Ahoj, a prosím ta ako si ho užívala? Myslím, či si si varila z neho čaj, alebo len tak pokúsala a zapila....Niekde som čítala, že čaj nemá taký účinok. Vďaka.

tslobik
autor
19. júl 2017

@bibina224 Ako si dopadla u lekára? Ja užívam Liv 52, Lagosa je dobrá, ale myslím, že je len na predpis...

ratira
19. júl 2017

@tslobik ahoj🙂 Nevarila som si z neho caj. Kupovala som si drveny, ved ten som sem aj pridala a vzdy som si dala len malu lyzicku a zapila som ho dostatocnym mnozstvom vody. Tak mne poradili a tak som ho aj uzivala. Potom som pocula, ze su este aj tabletky a ze tie su este ucinnejsie, kedze obsahuju vacsie mnozstvo toho sylymarinu. Ale tie som neskusala

tslobik
autor
19. júl 2017

@ratira A pomohlo ti to?

ratira
20. júl 2017

@tslobik ano mne velmi tato bylinka pomohla. Nebanujem, ze som si ho kupovala a uzivala. Fakt na problemy s pecenou je velmi dobry a ucinny. Tebe zistili ake problemy? Ked si tu pisala aj nejake tabletky, ktore ti doktor predpisal?

tslobik
autor
26. júl 2017

@ratira mne ešte nezistili nič, lebo som nebola na vyšetrení...Myslela som, že mám problémy so žalúdkom, ale na gastre nič nezistil. Tak myslím, či to nebude pečeň. Cítim sa veľmi unavená už dlho a mám pocit ťažoby v žalúdku, nafukovanie a také tlaky na pravej strane....Užívala som dlho lieky.....tak chcem skúsiť pestrec. Už mi aj prišiel z tej stránky, čo si dala link. Našla som aj inde, ale neporovnateľne drahší.....tak dúfam, že aj tento pomôže. Vraj to treba užívať tri mesiace....Ty si ako dlho užívala?

ratira
2. aug 2017

@tslobik fu to ti aj s tou hadickou pozerali do zaludka? To je riadne neprijemne, taktiez som to absolvovala :-/:-/ Tak ja dufam, ze ti pestrec pomoze a ze sa ti ulavi a nebudes mat uz dalej taketo problemy. Preto som ti dala tu stranku, lebo som vedela, ze tam maju najlepsiu cenu. A mne aj tento pomohol, je kvalitny. Ja som ho uzivala vyse troch mesiacov. On sa moze uzivat aj neobmedzene. Ved zacni a uvidis potom ci sa ti ulavi a ak nie, tak ho stale uzivaj. Budes vidiet ako bude mat na teba vplyv a podla toho sa zariadis

bibina224
3. aug 2017

@ratira viem, ze by som to nemala odkladat ale jednoducho som si nemohla dovolit vypadnut z prace:-/ Ale uz ti mozem napisat, ze som bola u doktora a aj on bol v soku z toho, ze vysledky som mala dobre. Tak vobec neviem z coho tie bolesti mam. Ale povedal mi aby som skusila chvilku uzivat pestrec a ze uvidim, ci sa mi polepsi alebo nie. Ak nie, tak pojdem este na nejake vysetrenia.
@tslobik precitaj si to co som pisala ratire, aj tebe to patri, kedze si sa pytala ako som dopadla u doktora a jej som to pisala. Nechce sa mi to na dva krat vypisovat

meissa
3. aug 2017

Ja si sama doma meliem a jem kavovu lyzicku rano a vecer. Zapijem cistou vodou. Rano nalacno. A hodinu potom nejem 🙂

matrioska86
5. aug 2017

ahoj, ja som nasla v lekarni Dr.Max aj taku mineralnu vodu s pestrecom marianskym. to som striedala s cajom tiez z neho.

loginexistuje
5. aug 2017

Dievcata ja si davam caj a kombinujem aj s matou a obcas ten LIV 52 ci jak sa to vola buduci tyzden uz idem na hepatologiu tak uvidim co mi povie ake vysetrenia vam robili okrem krvnych testov ?

tslobik
autor
5. aug 2017

Ja si už dávam 2-3 lyžičky drveného pestreca denne a každý deň k tomu 2 - 4 tablety Liv. 52 a od jesene si občas uvarím sáčkový čaj na pečeň, len tam namiesto iného čaju....a uvidím.

loginexistuje
5. aug 2017

@tslobik a to ti kazal lekar takto davat ? Ja mam dlhodobo problem s pecenovymi testami a teraz mam ist na hepatologiu tak uvidim ci mi daju aj nieco ine

tslobik
autor
5. aug 2017

@loginexistuje nie, to som si ja tak naordinovala....

ratira
8. aug 2017

@bibina224 na jednej strane je dobre, ze si vysledky mala dobre ale na druhej je to zle, lebo nevies z coho su tie bolesti. Keby si vedela, mohla by si si to uz liecit. Drzim palce aby ti pestrec pomohol a aby si nemusela ist uz na dalsie vysetrenia. Uz ho mas objednany?

bibina224
10. aug 2017

@ratira ved toto iste si aj ja hovorim:-/ Ano, uz som si ho objednala a uz mi aj prisiel. Objednala som si ho z tej stranky, ktoru si sem pridala. Nechcelo sa mi inde hladat a toto mi padlo vhod, ze si mi stranku napisala. Tak uvidim ako zaberie a o dva mesiace mam ist na kontrolu

agi78
10. aug 2017
Používateľ agi78 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agi78.

Pestrec mariánsky kapsuly ako aj Bylinné kvapky PEČEŇ ponúka e-shop www.naturazdravie.sk

loginexistuje
3. okt 2017

@tslobik ja som nakoniec dostala tu lagosu ze caj uz k tomu nie mam dve tablety denne na tri mesiace tak uvidim ci to bude lepsie

reny73
18. aug 2018

tsolik,bibina224 ahojte baby. Vlani ste tu písali a potom už nie. Veľmi,veľmi by ma zaujímalo ako sa Vám vodí? Či ťažkosti ustúpili po užívaní pestrecu?