Pľúcne chlamýdie

emmany
1. okt 2018

Ahojte, je tu niekto, prosím Vás, kto sa vyliečil z pľúcnych chlamýdií, ak áno tak ako? Pomohla Vám nejaká alternatívna liečba, alebo len antibiotiká? ako dlho ste ich brali a či ste potom nemali problém s pečeňou.
Manžel má tú pliagu a nemôžeme sa jej zbaviť, je už aj alergik a astmatik, pravdepod. to spôsobili práve chlamýdie. Keby ste mohli napísať svoje skúsenosti, čítala som toho na nete dosť a potrebovali by sme poradiť ako ďalej, ďakujem za každú reakciu.

andrejkap123
1. okt 2018

@emmany doxyhexal antibiotika na 3tyzdne..

emmany
autor
1. okt 2018

@andrejkap123 dakujem

teegreen
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katarina40
2. okt 2018

@emmany tak ja som ich mala nedávno a užívala som antibiotiká takže bez nich sa asi ťažko zaobideme pri tejto fakt plusy a tiež neskutočne som kaslala ale teraz mi odbery nikto nerobil takže ani neviem či som sa ich zbavila;))ale kašeľ ustúpil chvalabohu tak asi ano takže asi len ta antibiotiká liečba veľa zdravicka prajem;)

emmany
autor
2. okt 2018

@katarina40 treba si dať kontrolovať krv,lebo sa to vracia,vela šťastia

stratenanajdena
2. okt 2018

@emmany kapucínka väčšia v tabletkovej forme mi až zabrala, po troch týždňoch užívania atb som stále mala silné bolesti v oblasti priedušiek. Dostala som sa z toho až po pravidelnom užívaní kapucínky. Neviem, či tu môžem napísať firmu kvôli reklame, ale kupujem v lekárňach tieto tablety len od jednej firmy, lebo všelijaké tinktúry a iné druhy sú len slabé napodobneniny.
My si ňou preliečujeme aj angínu, doktora som nevidela ani nepamätám.

emmany
autor
2. okt 2018

@stratenanajdena poslala by si mi tu firmu,do sukr. Správy,prosím?

katarina40
2. okt 2018

@emmany No ved too ze asi pôjdem na odbery ďakujem aby som bola spokojnejšía;)aj vám veľa zdravicka😃

emmany
autor
2. okt 2018

@katarina40 neviem,ale pocula som,ze sa dajú robiť testy na chlamydie aj z vyterov,nos,hrdlo,vraj sú presnejšie ako z krvi....

miriam108
2. okt 2018

@emmany Ahoj, moja malá mala chlamydie na pľúcach. Dva mesiace sme sa trápili s kašlom a až z krvy sa zistila táto pliaga. Mala nasadené atb na tri týždne a dostala sa z toho.

katarina40
6. okt 2018

@emmany ano ano aj zo slin z ust sa rozbiehajú le najbeznejsie asi ta krvicka z jej robievaju...

berny800
10. okt 2018

Môj syn mal zistené z krvi. ATB som odmietla lebo jedny jediné mal v živote a veľku šarapatu mu v tele narobili. Liečila som mu to skoro 2 mesiace - tinktúra z kapucinky, propolis, cesnak v tobolkach, cibulova stava, NAC, silné pribiotika, koloidne striebro, veľa vit. C a D.

emmany
autor
11. okt 2018

A to mala nejako odporúčané alebo len tak sama...

janiela6
11. okt 2018

@emmany Práve sa s nimi trápim, už vyše mesiaca a to som v 31.tt. Mala som ATB., pijem čaj zo slezu a podbeľu, mám inhalátory, vitamíny... Dusivý kašeľ neustáva.
Každá rada dobrá...

ivick
20. dec 2018

@stratenanajdena mozem poprosit nazov firmy kfe sa to objednava

stratenanajdena
20. dec 2018

@ivick kľudne to napíšem aj sem, ak to zmažú, tak pošlem súkromne. Je to kapucínka väčšia od Eden pharm, majú to vo väčšine lekární, je tam 90ks a stojí to cca 8 - 9eur. My to dávame aj malým deťom, preliečili sme tak neraz aj angínu. Je to prírodné antibiotikum, preto to je dobré brať ho aspoň sedem dní. No po novom som sa dočítala, že je ešte lepšie kombinovať práve pri chlamýdiách atb s ACC long. Skúšali sme to pri dýchacích problémoch a nebolo to na škodu. Buď skúste 3xdenne 1 tbl kapucínky (u dospelého, deťom sa to dávkuje inak), alebo ráno kapucínku, na obed 1tbl ACC long a večer zasa jednu kapucínku.
Ja by som najskôr začala s tou iba kapucínkou, minimálne týždeň. Je dobré pri nej veľa piť. A tento rok som sa ešte aj dostala k zázračnému krému, neuverila som, pokiaľ som ho sama nevyskúšala, mala som silné bolesti na hrudníku už pri každom nádychu, bola som dlhodobo silno prechladnutá a vyčerpaná z toho. Kamarátka mi dala jednu masť, tú som si natrela na hrudník a aj zozadu mi to muž natrel medzi lopatky a do pár minút ticho, kľud, žiadne chrapčanie, pískanie, absolútne žiadna bolesť, dýchala som konečne ako normálny človek! Keď sa manžel dusil, tiež som ho tak natrela (o tretej v noci) a do päť minút bolo absolútne ticho, konečne sme sa do rána vyspali. Je to prírodná masť len z byliniek, ak by si chcela, napíšem aj to.

emmany
autor
21. dec 2018

@stratenanajdena mohla by som poprosit nazov tej masticky,ci kremu...syn mava problemy s prieduskami,ked bol mladsi mal astmu a ked nachladne casto ma chrapcanie na prieduskach,dakujem

stratenanajdena
21. dec 2018

@emmany píšem súkr. správu 🙂

ivick
31. dec 2018

@stratenanajdena dakujem pekne. Brala som s ant.acc long alebo NAC vlastne to je ta latka co ho obsahuje acetylcystein

ivick
31. dec 2018

@emmany ani by som nepovedala ze presnejsie. Dcere ich robili v nemocnici zo slin a vysli jej poz. Mne z krvi vysli pozit a z dna pcr negat.

stratenanajdena
31. dec 2018

@ivick a pomohlo?

ivick
2. jan 2019

@stratenanajdena myslim,ze ano.

andreabelicka
23. jan 2019

@stratenanajdena Dobry vecer..mozem sa spytat na kapucinku?potrebovala by som pre syna na chlamydie mykoplazmy..aku presne kupujete prosim? Dakujem

matkovazuzka
22. feb 2019

@stratenanajdena mozem aj ja poprosit nazov tej masticky ? Dakujem

stratenanajdena
22. feb 2019

@matkovazuzka máte v správe.

luvamol
7. mar 2019

@stratenanajdena prosim vas, ja sa teraz trapim s tym, mozem poprosit nazov masticky? Dakujem.

aka72
25. mar 2019

@emmany...ahoj Emmany mozem sa opytat ako ste nakoniec liecili tie chlamydie a co pomohlo?Tiez mi vysli pozitivne testy ale nechcem sa velmi liecit atb. Dakujem vopred za odpoved.

emmany
autor
25. mar 2019

@aka72 ahoj,manzel ma chronicke chlsmydie,ale lekarka mu povedala,ze su dolezité klinické príznaky-kaseľ,teplota,bolesti kĺbov...nic z toho nemal,tak sme zacal posilnovat imunitu....pestrá strava,cesnak,zazvor,med,citron a hlavne co asi najviac pomohlo bola kapucinka...bral ju vkuse 3 mesiace a poslesné vyšetrenia mal velmi dobré,dokonca mu klesli aj alergeny..kedze je alergik...kupte si kapucinku väčšiu +vela ovocia a zeleniny,vela sťastia a skoré uzdravenie

pampusicek
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pampusicek
19. apr 2019

@stratenanajdena mozem poprosit nazov masticky, nakolko z chlamydii sme dostali aj tietzov syndrom.Je to neprijemne,mozno ta masticka by pomohla