Pomohli vám bezplatné rehabilitácie na bolesti?
Pomohli vám rehabilitácie na bolesti? Dnes som bola prvýkrát a kopec ľudí a tie procedúry jedna max 10 minút 😁 Chápem že tam chodí veľa ľudí keď je to zadarmo cez poisťovňu ale ma to nejaký efekt?
A ake procedury? Napr rebox trva tak 10min a mne zabera najlepsie. Podobne kratko, ak nie kratsie, trva aj laser ci ultrazvuk...
Zalezi co Ti daju a na co. Ja som mala 10 dni, cca 5-6 procedur denne po 10 az 20 min. Skoro ma slahlo, kazdy den skoro 1.5h. Nieco pomahalo, nieco nie
Pomohli,chodila som 2 mesiace, skoro každý deň.
Ano, pomohli
nie nie je to zadarmo, stat to cvaka z nasich dani! a su rovnako dobre ako tie ktore si musis sada zaplatit
a ano pomohli
Nie
Záleží ako veľký máš problém. Ak sú to bežné veci, tak áno vedia niečo pomôcť. Tu tie prístroje cez poisťovňu nie sú také silné. Napríklad razova vlna alebo hilterapia je výrazne účinnejšia lebo ide do hlbokých tkanív, čiže hojenie a úľava väčšia, len to cvakaš.
krčna chrbtica mám bolesti hlavy a dnes mi dávali nejake elektro prisavky niečo také na krčnú a dosť mi to rýchlo bilo a mám pocit že ma viac bolí hlava ako predtým 😁
Na chrbticu u nas chodim 10x a tam je elektro 10min, usg 2 min, laser tusim 2min, parafin 7x po 15min, masaz 15min sa strieda s cvicenim, este maju magnetoterapiu tusim 15min.
Ja si platim plynove injekcie 5x5e, mna velmi bolia, ale na pol roka pomozu.
Áno pomáha nájme plynové injekcie
K pasívnym terapiam dostávaš aj individuálny telocvik, aby si sa naučila, ako máš cvičiť doma
Ahojte,
Ja som chodila najskor na štátnu, bolo to fajn, ale potom mi odporúčila kolegyňa ísť k súkromníkovi.
Dostala som odporúčanie na Prestige FYZIO a vobec neľutujem.
Platila som síce 35€ za hodinu, ale bolesť chrbta mi pomohli vyriešiť za 4 stretnutia (videli sme sa 2x za mesiac), čiže za 2 mesiace ma to vobec nezrujnovalo. Viac mi robili problém štátne rehabky, nakoľko som tam musela prísť niekoľko dní po sebe, nevedela som ako dlho sa zdržím keďže veľa ľudí a stále sa mi venoval iný človek.
V Prestige som dostala podľa diagnostiky plán na cvičenie na doma a potom som prišla o 2 týždne na kontrolu. Takže netreba sa báť vobec súkromných. Ja mám výbornú skúsenosť a odporúčam.

Lepsie ako nič...ale mne najlepsie pomahaju kupele,chodim aj ako samoplatca.