icon

Pomohli vám prírodné prostriedky na úzkosť a paniku?

10. okt 2025

Depress, lavekan, persen,
Ahojte je tu niekto komu zabrali prírodné veci na uzkost a panicke ataky ze vám to úplne preslo ??

Pripadne ak ste mali aj malo serotoninu a vitamín D ?

Dakujem

anonym_167716
10. okt 2025

@anonym_autor lavekan mi pomohol pred par rokmi, ine som neskusala tak neviem porovnat.

autor
10. okt 2025
@anonym_167716

@anonym_autor lavekan mi pomohol pred par rokmi, ine som neskusala tak neviem porovnat.

@anonym_167716 mali ste uzkosti alebo ataky ?

anonym_167716
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_167716 mali ste uzkosti alebo ataky ?

@anonym_autor aj uzkosti aj ataky, riesila som to lavekan, magne b6 a psychoterapia.

autor
10. okt 2025
@anonym_167716

@anonym_autor aj uzkosti aj ataky, riesila som to lavekan, magne b6 a psychoterapia.

@anonym_167716 dakujem ja sa este len chystám k psychologovi ale myslím si ze som zle na tom ale chcela by som skôr niečo prírodné ako ad ale uvidime

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
10. okt 2025
@anonym_167716

@anonym_167716 po vysadení sa vám to nevrátilo??

olivia_c
Autor odpoveď zmazal
katarinaschober
10. okt 2025

@anonym_autor mne nic prirodne nepomohlo

katarinaschober
10. okt 2025

@alenka58 to som vysadila uz davno

marekkkkkkk
10. okt 2025

Uzkost sa riesi tym, ze si clovek uprace vnutro... nie von pozerat co brat, ale ako sa naučit pracovat a myslienkami a pocitmi a emociami.. som terapeut, viem ta naviest ak chceš...

katarinaschober
10. okt 2025
@marekkkkkkk

Uzkost sa riesi tym, ze si clovek uprace vnutro... nie von pozerat co brat, ale ako sa naučit pracovat a myslienkami a pocitmi a emociami.. som terapeut, viem ta naviest ak chceš...

@marekkkkkkk ano chcem

autor
10. okt 2025

@alenka58 kávu uz nepijem pol rok a mam pocit ze je to horšie ako na začiatku

autor
10. okt 2025
@marekkkkkkk

zabka79
10. okt 2025

@anonym_autor mne funguje guajacuran, medovkovy caj...ale bojujem nie je to 100% ok

nikaeli
10. okt 2025

Ja doplním ľubovníkový čaj, resp.zmes ľubovník, medovka, levanduľa. Plus valeriána (napr. tablety z DM). A kúpeľ v epsomskej alebo magnéziovej soli. Mne to pomáha pri tetánii. Niekomu pomáha aj ashwagandha, mne dvíhala tlak a tep.

anonym_88c4e1
10. okt 2025

Ja osobne odporúčam harmoniq alebo tryptofan. Mne to v istom obdobi života pomohlo

elenaamalfi
18. okt 2025

@anonym_autor Ahoj, najprv musíš pochopiť s čoho máš úzkosť, zapisuj si keď príde a opiš ten pocit čo vtedy cítiš.Ono ťa úzkosť je vždy s niečím spojená aké sa práve v tvojom živote nedeje nič zvláštne. Tie prípravky čo si napísala sú na ľahký začiatok úzkosti, skôr po prežití niečoho o čom vieš. Aké je už dlhodobejšia to ti nepomôže..vyhodené peniaze..treba riešiť korene úzkosti.o panickym atakoch nehovoríc tie niesu sranda..vyhodené peniaze. Skús skôr čaj šišiak Bajkalsky vňať na ukludnenie.

anonym_5728d0
22. okt 2025

Ja uživam ten Tryprofan a Gaba+ magnezium. Mam doma aj ten guajacuran ale nepomaha mi. Robím si medovkovy čaj, chodim na jogu, prechadzky, vela spim, ovocie zelenina, mam psika.

refly
23. okt 2025

@alenka58 Nemám moc rada takéto články....
Ten článok veeeľmi nadhadzuje očakávania a sľubuje takmer nesplniteľné. A absolútne nevysvetlia mechanizmus za tým, iba v rýchlosti povedia "kofeín je toxický! Nepite a bude vám hneď lepšie!".
-Ak je problém príliš veľa adrenalínu a kortizolu, tak kofeín to môže zhoršiť. Nabudí organizmus, ešte viac prehĺbi nervozitu a napätie.
-Ak je problém nedostatok dopamínu, tak tuto kofeín práveže pomáha a mierne zvýši energiu a zlepší náladu.

Ale tieto 2 veci sa zvyknú prekrývať, ťažko povedať čo prevyšuje a ako človek vo výsledku zareaguje. Treba vysadiť, všímať si reakciu, dať si malú dávku a zase všímať reakciu. Niektorým môže byť lepšie, niektorým horšie, niekto ostane bez zmeny. Oplatí sa vyskúšať, ale vysadenie kávy nie je univerzálna liečba úzkosti.

autor
23. okt 2025
@anonym_5728d0

Ja uživam ten Tryprofan a Gaba+ magnezium. Mam doma aj ten guajacuran ale nepomaha mi. Robím si medovkovy čaj, chodim na jogu, prechadzky, vela spim, ovocie zelenina, mam psika.

@anonym_5728d0 aký máte tryptofan ?? Ja mam od nástroje zdravia chcem skúsiť naprv to a ak to nepomôže tak ma čakajú ad ...lebo uz som tak na tom ze mam strach byt sama a aj niekam sama ísť ale začala som chodiť na terapie tak snáď to pomôže

natalll
23. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_5728d0 aký máte tryptofan ?? Ja mam od nástroje zdravia chcem skúsiť naprv to a ak to nepomôže tak ma čakajú ad ...lebo uz som tak na tom ze mam strach byt sama a aj niekam sama ísť ale začala som chodiť na terapie tak snáď to pomôže

@anonym_autor Gymbeam mam tryptofan, gabu, magnezium. Uzivam to tak ako je napisane na obale

autor
23. okt 2025
@natalll

@anonym_autor Gymbeam mam tryptofan, gabu, magnezium. Uzivam to tak ako je napisane na obale

@natalll a zaberá vám to ?? Ako dlho uzivate tryptofan ??

autor
23. okt 2025
@natalll

@natalll gabu?? To nepoznám na co to je ak sa mozem spýtať?

anonym_5728d0
23. okt 2025
@anonym_autor

@natalll gabu?? To nepoznám na co to je ak sa mozem spýtať?

@anonym_autor na psychycku pohodu dajte si to do googlu