Pomohli vám prírodné prostriedky na úzkosť a paniku?
Depress, lavekan, persen,
Ahojte je tu niekto komu zabrali prírodné veci na uzkost a panicke ataky ze vám to úplne preslo ??
Pripadne ak ste mali aj malo serotoninu a vitamín D ?
Dakujem
@anonym_autor lavekan mi pomohol pred par rokmi, ine som neskusala tak neviem porovnat.
@anonym_167716 mali ste uzkosti alebo ataky ?
@anonym_167716 mali ste uzkosti alebo ataky ?
@anonym_autor aj uzkosti aj ataky, riesila som to lavekan, magne b6 a psychoterapia.
@anonym_autor aj uzkosti aj ataky, riesila som to lavekan, magne b6 a psychoterapia.
@anonym_167716 dakujem ja sa este len chystám k psychologovi ale myslím si ze som zle na tom ale chcela by som skôr niečo prírodné ako ad ale uvidime
@anonym_167716 po vysadení sa vám to nevrátilo??
@anonym_autor mne nic prirodne nepomohlo
ja len tak na okraj https://www.topky.sk/cl/100313/9222541/Fiki-Sul...
@alenka58 to som vysadila uz davno
Uzkost sa riesi tym, ze si clovek uprace vnutro... nie von pozerat co brat, ale ako sa naučit pracovat a myslienkami a pocitmi a emociami.. som terapeut, viem ta naviest ak chceš...
Uzkost sa riesi tym, ze si clovek uprace vnutro... nie von pozerat co brat, ale ako sa naučit pracovat a myslienkami a pocitmi a emociami.. som terapeut, viem ta naviest ak chceš...
@marekkkkkkk ano chcem
@alenka58 kávu uz nepijem pol rok a mam pocit ze je to horšie ako na začiatku
@marekkkkkkk chcem
@anonym_autor mne funguje guajacuran, medovkovy caj...ale bojujem nie je to 100% ok
Ja doplním ľubovníkový čaj, resp.zmes ľubovník, medovka, levanduľa. Plus valeriána (napr. tablety z DM). A kúpeľ v epsomskej alebo magnéziovej soli. Mne to pomáha pri tetánii. Niekomu pomáha aj ashwagandha, mne dvíhala tlak a tep.
Ja osobne odporúčam harmoniq alebo tryptofan. Mne to v istom obdobi života pomohlo
@anonym_autor Ahoj, najprv musíš pochopiť s čoho máš úzkosť, zapisuj si keď príde a opiš ten pocit čo vtedy cítiš.Ono ťa úzkosť je vždy s niečím spojená aké sa práve v tvojom živote nedeje nič zvláštne. Tie prípravky čo si napísala sú na ľahký začiatok úzkosti, skôr po prežití niečoho o čom vieš. Aké je už dlhodobejšia to ti nepomôže..vyhodené peniaze..treba riešiť korene úzkosti.o panickym atakoch nehovoríc tie niesu sranda..vyhodené peniaze. Skús skôr čaj šišiak Bajkalsky vňať na ukludnenie.
Ja uživam ten Tryprofan a Gaba+ magnezium. Mam doma aj ten guajacuran ale nepomaha mi. Robím si medovkovy čaj, chodim na jogu, prechadzky, vela spim, ovocie zelenina, mam psika.
@alenka58 Nemám moc rada takéto články....
Ten článok veeeľmi nadhadzuje očakávania a sľubuje takmer nesplniteľné. A absolútne nevysvetlia mechanizmus za tým, iba v rýchlosti povedia "kofeín je toxický! Nepite a bude vám hneď lepšie!".
-Ak je problém príliš veľa adrenalínu a kortizolu, tak kofeín to môže zhoršiť. Nabudí organizmus, ešte viac prehĺbi nervozitu a napätie.
-Ak je problém nedostatok dopamínu, tak tuto kofeín práveže pomáha a mierne zvýši energiu a zlepší náladu.
Ale tieto 2 veci sa zvyknú prekrývať, ťažko povedať čo prevyšuje a ako človek vo výsledku zareaguje. Treba vysadiť, všímať si reakciu, dať si malú dávku a zase všímať reakciu. Niektorým môže byť lepšie, niektorým horšie, niekto ostane bez zmeny. Oplatí sa vyskúšať, ale vysadenie kávy nie je univerzálna liečba úzkosti.
Ja uživam ten Tryprofan a Gaba+ magnezium. Mam doma aj ten guajacuran ale nepomaha mi. Robím si medovkovy čaj, chodim na jogu, prechadzky, vela spim, ovocie zelenina, mam psika.
@anonym_5728d0 aký máte tryptofan ?? Ja mam od nástroje zdravia chcem skúsiť naprv to a ak to nepomôže tak ma čakajú ad ...lebo uz som tak na tom ze mam strach byt sama a aj niekam sama ísť ale začala som chodiť na terapie tak snáď to pomôže
@anonym_5728d0 aký máte tryptofan ?? Ja mam od nástroje zdravia chcem skúsiť naprv to a ak to nepomôže tak ma čakajú ad ...lebo uz som tak na tom ze mam strach byt sama a aj niekam sama ísť ale začala som chodiť na terapie tak snáď to pomôže
@anonym_autor Gymbeam mam tryptofan, gabu, magnezium. Uzivam to tak ako je napisane na obale
@anonym_autor Gymbeam mam tryptofan, gabu, magnezium. Uzivam to tak ako je napisane na obale
@natalll a zaberá vám to ?? Ako dlho uzivate tryptofan ??
@natalll gabu?? To nepoznám na co to je ak sa mozem spýtať?
@natalll gabu?? To nepoznám na co to je ak sa mozem spýtať?
@anonym_autor na psychycku pohodu dajte si to do googlu

@anonym_autor lavekan mi pomohol pred par rokmi, ine som neskusala tak neviem porovnat.