Pomôže balančná podložka v kancelárii na chrbát?
Ahojte 🙂 rozmýšľam nad kúpou balančnej podložky do kancelárie na stoličku. Mám prevažne sedavú prácu za počítačom a veľmi ma bolí po celom dni sedací sval (zadok,stehno atd).
Potrebujem odľahčiť chrbticu. Máte niekto skúsenosti s touto podložkou? Alebo niečo podobné? Sedenie na fit lopte mi problém nerobí, len tú v kancli mať nemôžem.
Ďakujem za rady.

@matrioshka333 skus sa pozriet aj na spravne sedenie, nedavas si nohu cez nohu pri sedeni? Nevisia ti nohy vo vzduchu? Mas spravne vyskovo nastavene sedenie, monitor...? Treba sa aj pravidelne postavit, prejst... Ja sedim za stolom vyse 15 rokov a nic ma neboli. S podlozkou skusenost nemam, ale zazraky by som necakala.
@matrioshka333 mala som, používala som, nejaký rozdiel som nevidela, akurát v lete som sa k tomu brutálne lepila
@matrioshka333 mám podobnú len s iným povrchom. Na jednej strane občas na nej sedieť je fajn. Ak som to prehnala, tak ma boleli kríže. V lete na nej tiež nevydržím. Tak na hodinku denne mimo leta. Upozornili ma, že ten vzor sa otlačil na zadku, takže pri jemnejších látkach ten masážny povrch nevyužiješ. Celý deň sa na tom asi namáha chrbtica. To je môj názor. Možno má niekto inú skúsenosť.
@matrioshka333 ak by ma boleli stehná, nohy a sedací sval, tak by som išla radšej do tohoto:
https://www.insportline.sk/71322/pretahovac-noh...
@katkaseiner tiez mam fitloptu a pozerala som si k tomu par veci - zo zaciatku sa ma používať max. hodinu a potom ked uz je telo zvyknute tak max 2 hod. denne, mozno aj preto ti to nerobi dobre
@lindus_esterka ďakujem za tuto info, tak toto je mozne..skusim teda kratsie sediet a teda nepreskocit to maximum...ja som na nej sedela niekolko dni 🤦
@matrioshka333 skúste podsedák z pamäťovej peny s výrezom, ktorý odľahčí tlak na kostrč a je mäkký
Mala som, rozdiel som nevidela, chrbtica má bolela ďalej a aj som krivo na tom sedela.

som zvedavá co ti k tomu napisu. Mam úplne rovnaky problem, posledne 2 dni pracujem v stoji ale ani to nie je idealne. Aj z dlheho sedenia na fit lopte mi nie je najlepsie..