icon

Poradíte dobrého ľudového liečiteľa v Košiciach a okolí?

yvana1212
4. apr 2016

Ludovy liečiteľ

sablona
4. apr 2016

To myslíš vážne?takym šarlatánom veríš ?

yvana1212
autor
4. apr 2016

nie každý je šarlatan, mne jeden povedal pravdu čo ma čaka a stalo sa to do bodky

sablona
4. apr 2016

A načo ti to je vedieť

sablona
4. apr 2016

Sama si škodíš a riadiš sa tým co ti povie šarlatán ... Je to tak oni len manipulujú s ľudmi so slabou psychikou

terezka1947
5. apr 2016

@yvana1212 suhalsim...su ludia,kt. vela veci vedia.....ALE je ich zalostne malo
a novodobi vestci vedia povedat veci tak sikovne,ze sa urcite splnia..najma,ked aj sama budes hladat vzdy tie ich slova vo svojom zivote
ved si len pozri vestenia v telke...ja sa vzdy bavim na tom ako je samotnym "vestcom" smiesno z ludi,kt.im volaju a pytaju sa...a zamysli sa fakt nad tym
bylinky su jedna vec=a verim,ze ich silu mozu dobry bylinkari poznat...ale ine veci...to nie,apson bud opatrna v tom,co pocujes,ked uz tomu tak veris

yvana1212
autor
5. apr 2016

nemala som na mysli bylinky....

sablona
5. apr 2016

@yvana1212 tak si to vôbec nepochopila co ti Terezka pisala...komu niet rady tomu niet pomoci

yvana1212
autor
5. apr 2016

ja som sa pýtala či niekto pozna a ma skusenosti a nie kritiku

sablona
5. apr 2016

prepac,ja ta chcem len zachranit...nevyhadzuj prachy za odžub

terezka1947
6. apr 2016

@yvana1212 hej,mam skusenosti=nastastie nie vlastne...a mali fatalne nasledky tie skusenosti...
liecitelka nebola malo znama...tak preco liecitelia?aspon ich "nazor" prediskutuj aj s lekarom.

lucylka25
7. apr 2016

Zdravim, určite doporucujem kvalifikovaneho a studovaneho homeopata. Ziaden sarlatan s kyvadlom, ale vystudovany clovek, ktory sa nadalej vzdelava. Doporocujem vyberat z tohto zoznamu: http://www.komorahomeopatov.sk/zoznam-homeopatov

teodozia
14. apr 2018

Ja už na žiadnych liečiteľov neverím. Všetci sú to podvodníci a hlavne liečiteľ ktorý si vypýta za hodinu čiastku, ktorú nezarobí robotník za celý deň...Liečiteľ by hlavne mal liečiť a ne zaujímať sa o peniaze, keď chce niekomu pomôcť. Mal by byť spokojný s čiastkou, ktorú mu sám liečený ponúkne. Ešte nevieme či dačo pomohol a už platiť...!?
Bola som pri liečiteľke Betty v Košiciach, u ktorej som bola objednaná na jednu hodinu a ona ma presvedčila, že tam musím byť dve hodiny...Vôbec nič som necítila, hoci ma presvedčiala, že musím citiť teplo ale bohužiaľ. Nakoniec mi povedala, že môj zdravotný stav sa zlepšil o 60% a vypýtala si 80eur...je to podvodníčka a neverím, že niekomu pomohla!!!!

arabela55
12. jún 2024

@yvana1212 ahojte pomohol niekomu liečiteľ Ariel z Košíc? Ďakujem

alickapusinka
9. mar 2025

Mnoho krát ak už bežna medicina nemôže pomôcť myslim lekári ľudia vyhľadavaju liečiteľov.Ja som mala predtým epilepticke záchvaty aj napriek liekom vždy som mala aj 10 záchvatov za mesiac. Lekár mi nevedeli zo začiatku pomôcť a pomohol mi ľudovy liečiteľ. A prestala som mať záchvaty sice lieky beriem bola som u neho 2 krát ale záchvaty už nemám 17 rokov.Ani jeden jediny. Takže nie vždy že su to šarlataní su taký čo aj vedia pomôcť.

standes
Autor odpoveď zmazal
standes
Autor odpoveď zmazal
standes
Autor odpoveď zmazal