Poraďte dobrú bylinkárku - vypadávajú mi vlasy
ahojte koceny,chcela som sa spytat ci niekdo neviete o bylinkarke p.sprusanskej je z trnavy a vraj vela ludom pomohla na vseliake choroby ja mam osobne problem s vypadavanim vlasov
skus jej napisat, vraj posiela tie pripravky aj postou, ja som tam sice chodievala osobne, ale pocula som aj o tejto forme 🙂
a ja ti mozen poradit na vlasy tekvicovy alebo makovy olej ja ho uzivam tiez 🙂
dakujem baby 🙂ja som uz rok nemala ziadne problemy s vypadavanim a teraz uz mesiac hruza davam si zihlavove vodicky a lopuchove do vlasov vlasy mi rastu nove nemozem povedat ale teraz mi zacali velmi padat na kefe neni vidiet ani stetinky co j e tam tolko mojich vlasov :(uz som z toho zufala ... nintu -mas pravdu toto som pocula uz od vela ludi ,ked ja mam problem s tym ,ze neni ani kedy moc casu na to kazdy den si to robit ale musim uz nieco vyskusat bo je to hrozne ..:/
na vypadavanie vlasov treba kupit kokos, najlepsie take platky najdes to pri susenom ovoci a zuvat...krasne sa ti zregeneruju vlasy a zacnu nove vyrastat... 😉
Vypadavanie vlasov nieje len problemom hlavy a vlasov 🙂 .. vlasy rastu na hlave a ta je na tele.. priciny mozu byt rozne aj psychosomaticke, ale je zalezitost krvi a obliciek a aj totreba vnutorne riesit, obycajne sa narazi aj na ine problemy s tym spojene.. nespavost?.. neklud?.. nepravidelna menstruacia? ..studene ruky a nohy? 🙂 to vsetko spolu suvisi.
Pekny den

na to je najlepsia zihlava(mlade vyhonky najlepsie). do velkeho hrnca som si dala vodu a ked vrela dala zihlavu. 10-15min.luhovat,scedit. vlasy som si normalne umyla ako inokedy a nakoniec som si oplachla tou zihlavovou vodou.trochu to treba aj pomasirovat do pokozky halvy.uz neoplachovat. je to narocne na cas a trpezlivost ale vlasy mi zacali rast a boli pevnejsie a hlavne uz mi nepadali-teda tak normalne ako zdravo padaju))....zihlavovy caj je dobre aj pit.precistuje krv,oblicky atd. zbavuje telo necistot...a neni az taky protivny ako niektore bylinkove su hnusne ale tento sa da super pit 😀 a zihlavu natrhas hoci kde cize mas to zadarmo 😉