icon

Preparáty Joalis

zvonkohra
29. feb 2012

Maminky mate skusenost s vyrobkamy joalis od dr.jonasa?chcela som najprv dcerku liecit homeo.ale moc ma to neoslovilo tak chcem skusit tuto metodu

erika8
30. nov 2012

@velvet26 no ja som mu to masírovala kým sa to nevstrebalo, kvapky obsahujú alkohol tak asi preto mi vravela na bruško ale tiež som niekde čítala že sa môže aj vnútorne

erika8
30. nov 2012

to som len vmasírovala kým sa to nevpilo takže chvilku, ale keď Ti to odporučila terapeutka tak podľa mňa aj tak sa dá. Ja som mu všetky kvapky vždy do bruška vmasirovavala a medzi nimi bol vždy 1 minutovy odstup. Inak tiež som v tom čase malemu natierala aj oleje Bambi oil a všimla som si na Jonašovom blogu že on odporuča hlavne tie Oleje takže neviem čo zabralo...

mirininu
30. jan 2013

@roo @evina313 @erika8 @velvet26 @marlenka30 @zvonkohra omylom máme joalis bambi harmoni 2x a nespotrebujeme to č. 2,3,4,5 pre deti neviete o niekom , kto by potreboval na cene sa dohodneme . Bližšie info do IP 😉 Ďakujem.

marlenka30
30. jan 2013

Ja som akreditovaný terapeut a meriam sa v súčasnosti aj sama.Preparáty Joalis sú super ale za mnohými chronickými ochoreniami stoja parazity,takže ja vždy meriam aj to+celú mikrobiológiu.Je pravda,že niekedy zohráva úlohu psychika,ale viacmenej ak sa stav upraví alebo vylieči,psychika sa polepší taktiež sama v dôsledku úplného vyzdravenia.
Ja som sa k tomu dostala preto, lebo som mala tiež veľa baktérií,parazitov a plesní a detox u mňa trvá dodnes.Ale môžem s kľudným svedomím povedať,že väčšina mojich problémov je už minulosťou.taktiež som si namerala zbierku parazitov,ktoré má v dnešnej dobe každý človek,ale ľudia pred tým zatvárajú oči.Dokonca o tom vedia aj lekári,ale tvária sa že takýto problém u nás nie je.Ale je a bohužiaľ každého koho meriam má aspoň 3 druhy parazitov a chlamýdie už má skoro každý tretí.Veľa záleží aj od toho ku ktorému terapeutovi chodíte.Ja sama som v minulosti vyskúšala troch a skončila som na diagnostike až v Čechách.Na Slovensku je málo terapeutov,ktorý merajú aj parazity a to je veľká škoda,pretože by tu bolo oveľa menej chorých ľudí.V Čechách to merajú bežne a ako prvé.Taktiež som toho názoru že Salvia je v súčasnosti najpresnejší diagnostický prístroj aký je na Slovensku k dispozícii.predbehol aj tzv.dokonalé Oberony a Diacomy.

zvonkohra
autor
1. feb 2013

@mirininu ako to ze omylom? 😀

mirininu
1. feb 2013

@zvonkohra lebo sme sa nedohodli, mali sme na skúšku č. 1 to akurát doberáme a kúpila som ja a nezávisle na mne mi to doniesol aj môj ujo, s ktorým sme sa o tom bavili. Čiže mám 2,3,4,5 2x a nespotrebujeme to 😉

zvonkohra
autor
1. feb 2013

@mirininu a po kolko davas ks?

mirininu
1. feb 2013

@zvonkohra dám po 11,-€ za ks ja som kúpila za 14,-€ 😉

zvonkohra
autor
1. feb 2013

@mirininu oki ak sa rozhodnem sa ozvem...

mirininu
1. feb 2013

@zvonkohra v pohode, daj mi do IP , škoda toho

majulienkadobra
13. feb 2013

ahoj. chcem sa spytat, ja som podstupila detoxikaciu podla jonasa. Brala som pripravky od zaludka,cez pecen, srdce,imunitu,gyn.probl. vybrala som uz 8 pripravkov,brala som ich po 4roch..teraz mam dlasie 2 a este ma cakaju 4 :( ide to do penazi neskutocne- a zatial vysledky nevidim..:( jednoducho-cele telo som si dala detox., lebo skoro vsade som mala nejake loziska..:/ Nevidim ich preto,lebo uz dlhodobo ma trapia vyrazky-ale brutalne zapalene, su to bolave hrbole-a neviem si s nimi rady..:( moja lekarka,ktora ma lieci touto metodou,mi povedala,ze musim byt trpezliva,..a ze ked sa vylieci zaludok-creva,telo sa zbavi tox. tak vyrazky nebudu. ... tak som zvedava...no tie vyrazky mam uz fakt dlhodobo asi 3 roky... Ona mi zistila intoleranciu laktozy...myslela som si,ze je jasne ze vyrazky som mala z toho,ze som jedla mliecne vyroby, a mlieko... od decembra som uplne vylucila mlieko a mliec.vyrobky, no sem tam sa mi podari kupit susienky kt.maju susene mlieko v sebe.-ale podla mna to nevadi az tak..alebo ano??..
s detoxikaciu som zacala niekedy v decembri. zaciatkom decembra. ja si myslim,ze tie vysledky by sa mohli ukazat ci??

dakujem.

viva13
30. máj 2013

Ahoj, užíval niekto kvapky pri plánovaní tehotenstva?máte niekto skúsenosti? užívali ste aj počas tehotenstva?

michaelarobko
29. aug 2013

ja som sa od malicka liecila vyhradne homeopatikami a mozem zarucit pri spravnom pouzivani skvele vysledky.momentalne moj syn od 3 mesiacov ,je na homeopatikach,pri prerezavani zubkov mu davam homeopatika,a tiez sa natierame olejmi Joalis bambi Oil 1,2,3 a som velmi spokojna.pomohlo mu to na spanok,na lepsie travenie ,atd..takze odporucam ,istotne tym nic nepokazite kedze su to prirodne latky

lenuska6666
11. okt 2013

kočky dávali ste kvapky joalis aj detickam pred ockovanim,pocula som ze sa davaju niaky cas pred ockovani aj po ockovani a mali by neutralizovat skodlive latky z ockovania...cize mi by sm,e mali povinne ockovanie ale cele ockovanie by sa anulovalo v tele je to pravda,ma niektora susenosti?dakujem

zvonkohra
autor
16. okt 2013

baby ak by ste mala niektora zaujem o joalis kvapky imun pre vase deti dajte vediet mam dva navyse dakujem

maja491
12. nov 2013

@marlenka30 Presne tak. Ja chodím už dva roky a môžem potvrdiť, že som sa zbavila liekov na depresie, ktoré som do seba džgala 10 rokov. Bolo to zdĺhavejšie liečenie, ale úspešné a som veľmi rada. Taktiež likvidácia parazitov, baktérii a vírusov, ktoré nachytáme hoci kde, veľmi kvalitne v centre odhalia a zlikvidujú. Používajú okrem Joalis aj metódu frekvenciami, ktorými sa všetky parazity ( samozrejme frekvencie nastavia na vyhúbenie vždy konkrétneho) úplne a rýchlejšie zlikvidujú . No v živote sa nevyhneme baktériam, museli by sme byť doma zatvorení a nikam nechodiť. Preto chodím na kontroly raz za štyri -päť mesiacov, podľa toho, či niečo treba liečiť. Ak nevznikne potreba ďalšej liečby, tak kontrola raz do roka. Ani si neviete predstaviť koľko humusu telo na seba nachytá . A druhá vec je, že diagnostické centrum metódou scenovania organizmu ( trvá to cca 1,5 hod.) dokáže odhaliť diagnózy, ktoré nás neminú, pokiaľ sa nenasadí detoxikačný program a liečba . Moja diagnóza bola nábeh na astmu a vznik nádoru v mozgu. Verte, ale kašeľ, ktorý ma dráždil dva roky a nie ho odstrániť liekmi, po týždni úplne ustúpil. Tak isto mi dali do poriadku cievy v mozgu , čím zabránili možnému vzniku nádoru. Samozrejme, že mi to pravidelne kontrolujú. Ja som veľmi spokojná, len je to niekedy pre mňa finančne veľmi náročné. Ale čo je dôležitejšie pre život ako zdravie? Hmotné veci a pôžitky dostávajú v tomto prípade STOPKU.

siskasdetmi
22. mar 2014

Ahojte, boli ste niekto v diagnostickom centre Alter med v Bratislave? Budem rada ak sa niekto podelite o svoje skusenosti. Buduci tyzden tam idem so synom na diagnostiku, neviem co ma tam caka.

dakujem

siskasdetmi
26. mar 2014

Ahojte boli sme uz v Altermede. Dali nam kvapky Joalis na potieranie bruska a takisto bambi oleje. Zacali sme aj s biomineralmi D6. Mate s tym niekto skusenosti?
Dakujem

zuzletko
30. máj 2014

Dobrý deň mamičky, preparáty Joalis fungujú nasledovne: Holograficky nasnímané toxíny ( organické, anorganické, psychické ) sú metódou HTDx technológiou - teda technológiou, ktorá je schopná ukladať spektrálne informácie o toxínoch, vložené do nosiča, v tomto prípade alkohol, alebo sirup.

Ak takýto preparát vypijete, Váš mozog, ktorý taktiež pracuje na princípe holografie, si túto holografickú ( najvyspelejšia 3d foto ) zobrazí a programuje imunitný systém na vyhľadanie a vylúčenie daného toxína z organizmu.
Bylinná zložka je ako pomocná látka, je obsiahnutá v koncentrácii iba 0,01 %, na tie-ktoré neduhy ako sa používajú odpradávna.
Telo sa bráni vlastným imunitným systémom.

marcela91
23. júl 2014

@siskasdetmi ahojky, zvazujem aj ja dat stale choru malu dcerku na JOalis liecbu. Bola si u pani Albrtovej v BA alebo kde? ako to dopadlo?

edko22
7. máj 2015

@marlenka30 hlavne ze ty v tom mas uplne jasno :D prostoduche sarlatanstvo ohanajuce sa pseudo technickymi pojmami. Kludne si precitam nejaku podlozenu studiu, jaj pardon to sa asi neda lebo to funguje zahadne...

edko22
14. máj 2015

Pekny pribeh o Joalis ... snad sa aspon niekto pouci na chybach inych
http://www.zdravie.sk/forum/1893257/liecba-pomo...

edko22
14. máj 2015

@michaelarobko tak trochu si mylis Homeopatika s Prirodnymi liecivami.
Prirodne lieciva su vytazky bylin, ktore pouzivali uz nasi predkovia.
Homeopatia sa opiera o nazor, ze ak pozijes extremne zriedene "liecivo" (casto pouzivane prirodne jedy, striebro etc.), tak organizmus to nabudi na tvorbu protilatok.
Pod slovom extremne si predstav v lepsom pripade kvapku "lieciva" v oceane.

edko22
14. máj 2015

@marlenka30
Ahoj
Rad by som sa opytal pri tvojej prezentacii ako "akreditovany terapeut" na dosiahnute vzdelanie v obore (ak na dany titul staci tyzdnove skolenie v sukromnej institucii, tak to uvedz) a na predchadzajuce posobenie a skusenosti.

edko22
14. máj 2015

@maja491
"Moja diagnóza bola nábeh na astmu a vznik nádoru v mozgu....Tak isto mi dali do poriadku cievy v mozgu , čím zabránili možnému vzniku nádoru. "

Tak toto je silna kava aj na sarlatanov, vyhrazat sa nadorom. Inaksie klasicky postup: najdenie niecoho co sa neda potvrdit a nakladne vyliecenie niecoho co sa neda potvrdit. A pak tipujem este pravidelne kontroly niecoho, co sa nedalo zistit, ale vyliecili to.

lenkaz357
23. feb 2016

mam na predaj nepouzite kvapky Joalis, konkretne Metabex, Emoce a Analerg.

maya170
13. apr 2016

@edko22 a čítal si len prvy prispevok, alebo celu diskusiu? 😎

maya170
13. apr 2016

@edko22 odsudzuješ jedinca, za to že "straší" ochorením?
A keď straší cieľavedome celé spoločenstvo ľudí, je to v poriadku?:
....„Vo väčšine krajín sa podiel rodičov, ktorí odmietajú očkovanie, pohybuje na úrovni dvoch až troch percent,“ píše týždenník. Tento podiel nie je dôvodom na paniku. Problémom je, že títo rodičia sa často osobne poznajú a pohybujú sa v komunitách čím vyvolávajú lokálne epidémie. Presviedčať takýchto rodičov lekármi je zbytočné, ale nie nemožné. Vlani vedci urobili experiment, kde sa o to pokúsili - zistili, že jediným spôsobom ako týchto rodičov presvedčiť, je ich jednoducho vystrašiť. Využíva sa na to strach rodiča o dieťa – ten istý, ktorý mu bráni ho zaočkovať. „Myslíme si, že antivax rodičia ešte nevideli deti s osýpkami alebo mumpsom. Nepovažujú to za reálne,“ cituje web denníka The Washington Post Z. Hornea. Skupina, ktorá si prezrela šokujúce fotografie a príbehy rodičov, zmenila pohľad na vakcináciu. Prístup k nej bol „pozitívnejší“.....
Takto sa už môže?
V SS ak chceč pošlem odkaz na článok.

marcela91
27. apr 2016

Joalis odporucam,niekolko kur som brala aj ja,aj mala dcera, lekarov uz ani nevyhladavam, alopatia stratila moju doveru celkom. Najlepsie su tie komenty od kretenov,co nepoznaju chron.zdrav.problemy s ktorymi lekari nepomozu,nevyskusali joalis a mudruju,k tym je skoda sa vyjadrovat. Na vakcinaciu mam svoj nazor a nemenny,prave koli nej sme mali tolko problemov,ale ukazte mi lekara a pripad,kde nejaky prizna,ze vakcina sposobila zdravotne problemy.....nik si to nevezme na zodpovednost.

cory
16. jún 2016

@erika8 ahoj, ktore joalis kvapky si uzivala na migrenu?