Preparáty Joalis
Maminky mate skusenost s vyrobkamy joalis od dr.jonasa?chcela som najprv dcerku liecit homeo.ale moc ma to neoslovilo tak chcem skusit tuto metodu
Maminky, viete mi poradit Joalis terapeuta (-ku) zo Ziliny, prip. prilahlych obci ( Bytca, Povazska Bystrica, smer Rajec, Cadca alebo Martin), s ktorym mate pozitivne skusenosti? Mozu byt pripadne aj ceski terapeuti, blizko hranic so severnym Slovenskom - zo strany Ziliny.
Je pre mna dolezite mat na terapeuta pozitivne referencie.
Velka vdaka. 🙂
@dagiii ahoj, nasla si nejakeho terapeuta? Liecis sa?
@veronikaova ahoj, nie. Nakoniec som sa prostrednictvom Joalisu neliecila.
@veronikaova Ahoj, nakoniec chodíme k pani do Z. Moraviec. Liečim obe moje deti, trpia ekzémom. Syn to má lepšie, dcére sa priamo po nasadení liečby stav výrazne zlepšil, momentálne má však ekzém v hojnom množstve po celom telíčku, ma to chudatko ťažké...Svrbí ju to, v noci sa skrabe a cez deň tiež. Ťažko povedať, či je zhoršenie jej stavu súčasťou liečby alebo by to tak nemalo byť...
@dagiii ja som si zatial preparaty nasadila sama, uvidim co sa bude diat, ale chcem ist ku terapeutke. Ono sa aj pise, ze stav by sa mal zhorsit. Mate aj nejake obmedzenia, co sa stravy tyka vsak? No drzim palce, nech sa zbavite toho exemu.
Áno, máme obmedzenia v strave - nejesť lepok, akékoľvek mäsko, sústrediť sa na zdravé potraviny. Pri krvných testoch obom deťom nevyšla alergia, ani intolerancia na lepok. Takže neviem poriadne, ako sa k tomu postaviť. Obaja chodia do škôlky, kde sa aj stravujú a pokiaľ nemajú od klasického lekára potvrdenie o tom, čo môžu a čo nemôžu papať, školská jedáleň im pripravuje klasickú stravu.
@dagiii ahoj, niektorí klienti majú skutočne tzv. detoxikačné príznaky a stav sa zhorší. Nemalo by to trvať dlhodobo, počas celej liečby, to určite nie. Je možné na pár dní vysadiť preparáty alebo len niektoré preparáty. Volaj terapeutku o radu, podľa druhu preparátov ti povie naako dlho si dať prestávku, alebo ktorý preparát používať iba raz do dňa.
K tým testom, lekári celiakiau uznajú iba vyštiknutím a diagnostikovaním toho kúska čreva. Ja by som ti doporučila vylúčiť úplne pečivo z bielej múky a samozrejme koláče. Obmedzila aspon doma ak sa nedá už úplne vylúčiť múčne jedlo. A uvidíš reakciu dieťatka. Zaraď viacej ovocia a zeleniny a hlavne z nášho podnebného pásma. Niekedy je menej viac.
Držím palce, pôjde to 🙂
@veronikaova neviem čo ťa trápi a čo si chcela v zdravotnom stave riešiť. Ono totiž niektoré preparáty majú účinnosť v istom postupe. Ak si netrafila, je to ako postaviť strechu a pokračovať múrmi k základom. Potomm škoda peňazí - ľudia nepocítia efekť tejto ucelenej metódy.
@maya170 ahoj, no vsak zistujem, ze budem musiet navstivit terapeutku, sama si na to netrufam, sice momentalne uzivam nobac a lymfatex , ale nemam pocit, ze by sa nieco dialo.Takze to radsej necham na odbornika, nech to ma efekt.
@veronikaova juuuj to je celé zle. presne o tom som písala, zaklad je 5 orgánov podľa čínskeho pentagramu - pečeň, slezina, pľúca, srdce, ľadviny. Podľa problému kt.ťa trápi sa určí základný orgán, pod ktorý problem spadá - to je fakt jednoducho napísané ale asi takto. Preparát naťukne problém a začne sa informačne riešiť. Základ by mali byť 3-4 preparáty. K tým čo riešia základný orgán pridať ten nobac a lymfatex by som riešila až v druhej tretej kúre po rozbehu čistenia.
Dobrý deň, prosím Vám máte niektorá skúsenosti s terapeutkou Joalis p. Gajdošovou, ktorá pôsobí v Nitre?
@miroslava76 Dobry den, stretli si sa s tou terapoutkou?Som z Nitry a tiez hladam kontakt resp. recenziu, ci do toho ist, ci to pomohlo.Dakujem
Zienky po case viete povedat,ci vam to pomohlo naozaj?
@dankabetka ja mam pre dcerku tiez predpisane a zvazujem ci kupit,tiez ma problemy s travenim,ake dali vam?a teda co ste mysleli tym,co z neho vyslo?
@marcela91 Mám neockovane deti, nikdy nebol žiadny problém. Dcéra v 10tich dostala mumps no je tam toho... Akurát že sa liečila 3 týždne, ale má doživotnú imunitu! Lekári strašia s niečím, s čím sa dieťa veľmi jednoducho vysporiada, zaockovali by ešte aj proti poteniu keby sa dalo. Čo tie očkovacie preparáty ale obsahujú je 100x horšie ako choroba samotná!!

@marlenka30 pekne sa to počúva, ale tiež tomu nerozumiem. Spracované holograficky - navádza imunitný systém. A všade dokola samá detoxikácia. Nepijem alkohol, nefajčím, som skoro vegetariánka, detoxikujem sa každé ráno, vody pijem koľko vládzem, hýbem sa, neprejedám sa... Čo potom taký tuhý fajčiar, ten by sa mal otráviť po 2 týždňoch fajčenia, no nie? Rada by som uverila, ale takto...