icon

Prírodná pomoc pri peľovej alergii

nina7792
10. máj 2023

Ahojte, prosím vás, mohli by ste mi poradiť skutočne účinný prírodný produkt na zmiernenie príznakov sezónnej alergie na peľ? Ďakujem pekne! ❤️

Prírodná pomoc pri peľovej alergii
moni106
10. máj 2023

@nina7792 pravidelné konvickovanie

matullienka
10. máj 2023

Chodíš k alergologovi? Skús sa pýtať na pelovu liečbu, dcéra ju podstupuje od januára tohto roku a zatiaľ som spokojná. Liečba trvá 3 roky a potom, že by mala mať 10 rokov pokoj. Tak som sama zvedavá, lebo my sme pravidelne končili kvôli očiam na pohotovosti

evinqua
10. máj 2023

My sme doma vsetci alergici a asi rok si pravidelne vecer robíme vyplach nosa slanym roztokom, zdá sa mi, že tento rok sú pele u nás ľahšie znasane

zabka79
10. máj 2023

@nina7792 kalciovy sirup a sterimar allergic ale.na tazsiu alergiu len lieky

mullerova46
10. máj 2023

@nina7792 ak neviem ukludnit kychanie alebo svrbenie oči tak mi pomáha zmrzlina 😅 ale to je iba krátkodobé ukludnenie

hanka_se
10. máj 2023

dcerka ma tiez "prejavy alergie", riesime konvickovanim a teraz ju aj skriabe hrdlo, tak som kupila Rhinallergy, s tym sme spokojne 🙂 vzdy zabralo, tak verim, ze aj teraz

ema22270
10. máj 2023

@matullienka mozem sa Vas opytat o aku konkretnu liečbu ide a ake problemy mala dcerka s ocami? Syn 5r ma silnu alergiu a april bol strasny. Mam pocit, ze kazdym rokom to je horsie. Tiez mal problemy s ocami, mal ich velmi cervene a bol aj citlivy na svetlo. Berie Aerius a chodime k imunoalergologicke. Je vsak alergicky na vselico aj na potraviny.

vsetkounas
10. máj 2023

Ak máš v okolí solnu jaskyňu vyskúšaj ,je to fajn vec na alergie a imunitu dokonca nám to odporúčal aj alergolog

miskaska
10. máj 2023

Ja viem, ze otazka je polozena inak. Ale po rokoch s alergiou, s celkom jasne pre mna definovanou sezonou na cca 1,5 mesiaca. Som verna liecbe antihistaminka tablety + kortikoid do nosa. Pri pravidelnom uzivani sa citim velmi dobre, som skoro bez priznakov. Ihned po sezone vysadim. Bez liecby, nie som schopna na vrchole sezony vydrzat vonku, tak velmi mi tecie sopel a kycham.

matullienka
10. máj 2023

@ema22270 pri väčšej koncentrácii peľu v ovzduší mávala oči veľmi opuchnuté a červené, teraz od januára berie v podstate pel v tabletkách denne jednu tabletku aby to v čase keď začne pelova sezóna nebol pre telo taký šok. Sama som prekvapená tento rok má zatiaľ kľud

ema22270
10. máj 2023

@matullienka och no chudatko, mala to naozaj dost, nas mal len oci velmi cervene. A je alergicka na viac pelov stromov a trav? Lebo syn ma toho vela. Doktorka sa zatial vyjadrila, ze pokial mu stacia lieky, nebudeme riesit aj takuto liecbu, ale myslim, ze je nacase to riesit v zimnom obdobi. Dakujem pekne za odpoved 🙂

matullienka
10. máj 2023

@ema22270 áno má tam asi 15 druhov

lucylka25
12. máj 2023

Mozete vykusat homeopaticku liecbu. Mame homeopatika na akutne stavy, ale je potrebne alergiu riesit celkovo, konstitucne, aby sa odstranila pricina problemu a alergia sa vyliecila. Je to potrebne riesit s homeopatom, ktory vyberie jedno celkove homeopatikum na presne symptomy alergie, aj metalny stav, povahu atd.