Prírodné lieky na úzkosť a sociálnu fóbiu
Mam v poslednej dobe socialnu fobiu, uzkostnu poruchuy. Stres, napatie, tras ruk, tvare, najma nive situacie, napate, jednania s nadriadenymi a podobne.
@anonym_autor kedy a ako sa ti to spustilo? Aké sú prejavy? Ako často? Aké lieky berieš? Aké je pozadie tých úzkostí? CBD oleje sú povolené a môžu fungovať. Labekan levanduľové tobolky, je dobré aby mozog mal stále dostatok cukru a vody. Ale nie veľa cukru lebo ten rozkyve hladinu. Stačí dlhy cukor vo forme zemiakov, ryže, pečiva a trochu sladkého. Rano si daj veľký pohár teplého čaju s medom. Hlavne oddychuj a keď nemôžeš marodovat tak po príchode z prace žiaden televízor hluk ani mobily ale oddych dychové cvičenia a celkové ukľudnenie a pokoj. Pravidelný spánok aj keď nebude dokonalý vždy chod spať v jednom čase a pred spaním už hodinu kľudový režim a tlmené osvetlenie.
Ešte na bielkoviny som zabudol a vitamíny Milgama N, magnezium v strebatelnej forme a vápnik. Dobrý je aj D vitamín doplniť nejaký čas aj zriedit krv napríklad vodou alebo anopyrinom, B komplex vitamínov, minerály vo forme možno len minerálky. Nepokombinuj toho veľa naraz.
ak to mas vazne, tak ti nic prirodne nepomoze. mozno nejaky psilocybin s terapeutom, ale to si asi nechcela pocut.
@anonym_autor mne pomohol Serotogen, je to najsilnejsie volne dostupne AD. Kupila som ho na stranke neurinu.sk so zlavovym kuponom dglenka5 som mala zlavu. K nemu som uzivala Aswaghandu, po polroku liecby som uz konecne dobre, velmi odporucam. Lavekan mne bol slaby.

@anonym_autor nic, to musis vediet v sebe spracovat, ziadny produkt ti nepomoze. Skus pozriet na instagrame https://www.instagram.com/cesta.z.uzkosti?igsh=...