icon

Prírodné riešenia na vnútorné trasenie a úzkosť

katarinka183
1. nov 2025

Ahojte, čo vám nato pomáha?? Myslím niečo prírodné … Dávam si neurol pol tabletky z 0,5mg, ale už chcem prestať. Pociťujem to od rana ako vstanem a objaví sa to niekoľkokrát do dňa. Poraďte niečo prosím. Ďakujem Vám. Som už bezradná. 😰

deti95060810
1. nov 2025

neurol isto nie je nič prírodné. je to oblbovák z ktorého je pomerne rýchla závislosť.
skús vysadzovať mimoriadne pomaly, ale aj tak budeš mať problémy. ako dlho ho užívaš?
jedine ako náhrada magnézium.
psychiater by ti predpísal AD. ale asi si u neho nebola však?

katarinka183
autor
1. nov 2025
@deti95060810

neurol isto nie je nič prírodné. je to oblbovák z ktorého je pomerne rýchla závislosť.
skús vysadzovať mimoriadne pomaly, ale aj tak budeš mať problémy. ako dlho ho užívaš?

@deti95060810 viem že nieje prírodný preto hľadám nejakú náhradu zaňho. Chcela by som ti postupne vysádzať a nahradzovať niečím prírodným. Úzkosti mám už od februára z ničoho nič to prišlo, bolo to veľmi ťažké obdobie , ale môžem povedať že už sa cítim o dosť lepšie. Mám zasebou neskutočne množstvo vyšetrení a všetko všade v poriadku. Som upne zdravá. Ale stále mám v sebe neskutočný strach a stres. A to trasenie hneď ako vstanem ma už strašne obťažuje. Neviem to ovládať. Na začiatku som boľa aj u psychiatra hneď mi dala Ad dala som si prvú tabletku , ale zostalo mi neskutočne zle, odvtedy to neberiem a asi ani nechcem.

katarinka183
autor
1. nov 2025
@deti95060810

@deti95060810 akurat kardiológ mi dal tabletky na búšenie srdca , ale dosť znižujú tlak taktiež aj neurol znižuje tlak, preto sa magnezia bojím lebo aj ten mi znižuje tlak.

anonym_8e9413
1. nov 2025
@katarinka183

@deti95060810 akurat kardiológ mi dal tabletky na búšenie srdca , ale dosť znižujú tlak taktiež aj neurol znižuje tlak, preto sa magnezia bojím lebo aj ten mi znižuje tlak.

@katarinka183 skus depres, ten je prirodny.

katarinka183
autor
1. nov 2025
@anonym_8e9413

@katarinka183 skus depres, ten je prirodny.

@anonym_8e9413 mám ho doma len som ešte nezačala brat. Nezaťažuje moc žalúdok?? Kedy je ho najlepšie brat nevieš? Myslím kedy počas dňa.

katarinka183
autor
1. nov 2025
@deti95060810

@deti95060810 zabudla som napísať že ho užívam asi tretí týždeň vždy ráno polku z 0,5 mg a na večer štvrtku.

anonym_8e9413
1. nov 2025
@katarinka183

@anonym_8e9413 mám ho doma len som ešte nezačala brat. Nezaťažuje moc žalúdok?? Kedy je ho najlepšie brat nevieš? Myslím kedy počas dňa.

@katarinka183 beriem ho rok, mne zaludok nezatazuje. Beriem rano po jedle a vecer pred spanim.

katarinka183
autor
1. nov 2025
@anonym_8e9413

@katarinka183 beriem ho rok, mne zaludok nezatazuje. Beriem rano po jedle a vecer pred spanim.

@anonym_8e9413 ďakujem za odpoved vyskúšam. Tiež si mala tk trasenie?

anonym_8e9413
1. nov 2025
@katarinka183

@katarinka183 mam to rok, po korone mi to zacalo. Zly spanok a vnutorne chvenie.

zabka79
1. nov 2025

@katarinka183 relaxacna hudba a meditacia, anfirmacie

dora281
Autor odpoveď zmazal
anonym_b9eae8
1. nov 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 zhrnul si to úplne presne.

anonym_b9eae8
1. nov 2025
@katarinka183

@katarinka183 z 1 tablety AD ti nemohlo ostať strašne zle. Nahovorila si si to. Potrebuješ riadnu liečbu AD, keďže tvoj stav už trvá viacero mesiacov. Zváž si, čo je pre teba väčším prínosom. Užívať nenaávykové AD, alebo neurol, ktorý budeš mať sakra problém vysadiť. A nič prírodné ti podľa mňa nepomôže, nakoľko tvoj stav je dlhodobý. Nie je to len obdobie pár dní.

anonym_36164e
1. nov 2025

@katarinka183 ako vyzerá tvoj deň? Si v strese, nahanas sa, zanedbavas sa?
Jednak je dolezity pitný režim, ale naozaj dlhodobo, nie obcas, dýchanie, môžeš skúsiť magnetizm, vitamín D, orechy, mne pri úzkosti pomohla na chvíľu i kava/zelený caj alebo lubovnikovy, medovkovy, levandulovy, úplne odbúranie cukru aj pridaného cukru.
A potom take ako joga, vela pohybu v prírode.

deti95060810
1. nov 2025
@katarinka183

@deti95060810 viem že nieje prírodný preto hľadám nejakú náhradu zaňho. Chcela by som ti postupne vysádzať a nahradzovať niečím prírodným. Úzkosti mám už od februára z ničoho nič to prišlo, bolo to veľmi ťažké obdobie , ale môžem povedať že už sa cítim o dosť lepšie. Mám zasebou neskutočne množstvo vyšetrení a všetko všade v poriadku. Som upne zdravá. Ale stále mám v sebe neskutočný strach a stres. A to trasenie hneď ako vstanem ma už strašne obťažuje. Neviem to ovládať. Na začiatku som boľa aj u psychiatra hneď mi dala Ad dala som si prvú tabletku , ale zostalo mi neskutočne zle, odvtedy to neberiem a asi ani nechcem.

@katarinka183 jedna tabl. ad ti nič spraviť nemohla.
Ad musíš brať min. mesiac aby prišli prvé výsledky.
ešte choď ku psychol., ten ťa nauči tieto stavy zvládať - dychové cvičenia. Niekedy sa to zvládne aj bez liekov. možno to zvládneš aj ty.

asistentka89
1. nov 2025

Vyskúšajte prírodné doplnky výživy značky Just

1321987
7. nov 2025

@katarinka183 zamestnať hlavu niečím nie svojimi myšlienkami

anonym_8932f1
Včera o 15:45
@katarinka183

@katarinka183 tiez som mavala vnutornu triasku, dostala som AD,aj neurol...postupne som musela davky zvysovat...a vies,co mi pomohlo? Vyborny psycholog a EMDR terapia..z 5 tbl AD som na 2tbl a neurol neuzivam vobec..
. Ta triaska je stres, na ktory nevies prist,pripadne ho nevies odstranit, v tom ti terapia pomoze.