Sinusitida a otitida
Cim pomoct dietattu okrem atb pri sinusitide a otitide s vysokymi teplotami alternativne?
ja som myslela,ake bylinky vo forme caju pridat tak, aromaterapia, prip. skusenosti s lampou
neviem vek dieťaťa,ale odsávať,nos fúkať,kvapky do nosa poctivo dávať,to je základ..teplo ne otitídu nezvykne robiť dobre,ale asi máte naordinovaný na dutiny solux 3x 10 min, denne/ak to nie je maličké dieťa/,čaje nemám odskúšané,že by nejaký bylinkový vynimočne pomohol
no moja mala nastupila do skolky a po par dnoch ochorela.sinusitida a zapal hrdielka...dostala klacid +fenistil, a nasivin .klacid je ucinny tak ratam ze zajtra vecer zaberie.teploty nemala nastastie,len chrci ako lokomotiva😢ale ani nekasle co som rada, jej tie hlieny stekaju cez nosohltan.....samozrejme citronovy cajik a celaskon do neho megadavku

@7katka no keď ma vysoké teploty, tak určite antibiotika.. Zápal prinosovych dutin, k tomu zápal ucha.. vysoké horúčky..neviem, čo alternatívne chceš dať. Veď sa to môže skomplikovať ešte s horším, takže keď sú horúčky, nie je o čom !!