icon

Sinusitida a otitida

7katka
9. sep 2013

Cim pomoct dietattu okrem atb pri sinusitide a otitide s vysokymi teplotami alternativne?

srdiecko9
9. sep 2013

@7katka no keď ma vysoké teploty, tak určite antibiotika.. Zápal prinosovych dutin, k tomu zápal ucha.. vysoké horúčky..neviem, čo alternatívne chceš dať. Veď sa to môže skomplikovať ešte s horším, takže keď sú horúčky, nie je o čom !!

7katka
autor
9. sep 2013

ja som myslela,ake bylinky vo forme caju pridat tak, aromaterapia, prip. skusenosti s lampou

janinah
9. sep 2013

neviem vek dieťaťa,ale odsávať,nos fúkať,kvapky do nosa poctivo dávať,to je základ..teplo ne otitídu nezvykne robiť dobre,ale asi máte naordinovaný na dutiny solux 3x 10 min, denne/ak to nie je maličké dieťa/,čaje nemám odskúšané,že by nejaký bylinkový vynimočne pomohol

haslerka27
9. sep 2013

no moja mala nastupila do skolky a po par dnoch ochorela.sinusitida a zapal hrdielka...dostala klacid +fenistil, a nasivin .klacid je ucinny tak ratam ze zajtra vecer zaberie.teploty nemala nastastie,len chrci ako lokomotiva😢ale ani nekasle co som rada, jej tie hlieny stekaju cez nosohltan.....samozrejme citronovy cajik a celaskon do neho megadavku