Skúsenosti s detským liečebným domom v Smokovci?
Ahoj maminky,
chcela by som sa opytat, ci mate niektora skusenosti s detskym liecebnym domom v Smokovci
Mala by som tam ist so svojim 3,5 rocnym synom na 3 tyzdne, tak ma zaujima vsetko vseticko co viete
Dakujem 🙂
@alenf B5,B6 a B7 sú s Sosne cez ten druhy vchod.5ka ma výhľad na Smrek bez balkonu,6 a 7 majú balkon a pozeraju na hlavnú cestu
@bambulka81 ahoj,veľmi pekne dakujem,potesila si ma 🙂,nechce sa mi na smrek pozerat :D ,a kupelna je na B6 na izbe či na chodbe??
@alenf my sme boli na b5 a nad budovou som videla kraaasne tatry, nebolo to take hrozne. B5-7 maju vlastnu kupelnu na izbe, minikuchynku spolocnu a taku pigi spolocensku miestnost o jednom stoliku a 3stolickach.tieto izby su uplne hore pod strechou.
@bambulka81 tak aj ty si mala balkon?a chcel ty syn chodiť do školky?Mojej malej sa veľmi páčilo ke´d sme stíhali po procedúrach
@alenf B5 balkon nema, B6 a B7 ano.. no nam pani ucitelka ochorela, teda 10 dni nebola, potom tyzden chodil ale ucitelka asi bola nejaka otuzila, zima tam bola. My sme na procedury chodili na 7:45 teda vsetko sme stihali, no aja som malého nepustala zo skolky von, chodila som pre neho o 11tej. Poobede od 13tej sme aj tak boli vonku do vecera, tak som nevidela vyznam aby aj doobeda mal vsetko mokre 🙂
prosim v sosne je samostatna jedalen alebo sa treba zakazdym obluekat a presuvat inde?
procedury su iba v Luci? dalujem
v akych casoch je tam ten kutik/skolka? daju sa stihnut procedury a aj skolka? dcera ma 5 r., neviem aky je ten denny rezim, ideme teraz v pondelok prvy raz. A tiez ci tam zabezpecuju napr lyzovanie sankovanie teraz a pod?dik
@kajoma jo, v hlavnej budove Luč je vsetko-jedalen,procedury,skolka,skola,doktor...my sme byvali v Sosne a sice byvanie bolo nadstandardnejsie ale citili sme sa tam tak sami,syn povedal ze nabuduce radsej v Luči chce byt.aj to obliekanie,vyzuvanie prezuvanie bola otrava aj sa mu pacilo vzdy po veceri hore v herni a ze decka chodili k sebe na izby.a my sme potom museli potme odchadzat do Sosny...
@kajoma skolka zacina o 8h. V pohode sa da vsetko stihnut.do triedy ho zanesies ked ti skoncia inhalacie atd.ak potom ide dieta cvicit tak si prenho do triedy pride trenerka
@chtoura_ba dakujem a este otazka, vyuzije tam aj tenisky teraz v zime? vonku tazko, po budove asi skor papucky, crocsy, a cvici sa asi naboso, ci? chcem toho nabalit co mozno najmenej kedze udeme vlakom ;(
@kajoma no teraz asi tenisky nevyuzije.v budovach papuce.cvici sa naboso
@chtoura_ba dakujem
@kajoma a nezabudni aj dajake gumenne slapky do sauny
@chtoura_ba aha oki
baby, my sme nechavali papucky v Luci pri vesiakoch, nikto nam ich nezobral, teda nevlacili sme ich. Je to otravne behat stale hore dole a obliekat a vyzliekat ale... skolka sa zacina 8:20 takisto ako aj skola pre vacsie deti. Ranajky su od 7:30 a ked sa vam podari deti zobudit tak mozete procedury - inhalacie, biolampu ci diatermiu zvladnut pred ranajkami, dohodnite sa so sestrickou. Ona potom vyvesi na dvere casenky, kedy ktore dieta ma ist. My sme chodili hned 7:45 a ked bol kratky den tak o 9tej uz bol v skolke 🙂
tiež som mávala už okolo 9 všetko obehané a malá pekne stíhala školku,jedine keď sme boli v saune tak sa stalo,že ostala so mnou,lebo už okolo 10 ju nechcela ucitelka vziať do skolky
baby a čím ste si vyplňali čas pokým boli deti v školke či v skole?pracovali ste či oddychovali?boli ste aj same v saune?Alebo ste šli aj same do smokovca či lomnice na otočku?
@alenf ja som pracovala, vzdy sa nieco naslo, bud osm robila do prace, alebo prala, vyzametala izbu, elbo ja som mala pocit ze chumace prachu sme mali stale na zemi, ci sa dany den urpatovalo alebo nie... konecne som si dala kavu a v pokoji vypila :D do Smokovca som sama nechodila, lebo vlacik chodil kazdu hodinu a nechcela som zmeskat malého, kedze chodil len do 11tej. ale tam tak rychlo ubehne ten cas, ze si to ani nevsimnes. planovanie programu na poobedie, ci sane, lyze, vylety, nech ta to nezruinuje uz na zaciatku tak to treba rozdelit rozumne a tak...
my sme boli na strbskom plese vlacikom cez vikend, to sme mali nahalseny balicek, hrebienok, pre velky uspech aj 2x, skalnate pleso, tatrasnka lomnica aj sa lyzovat aj sankovat, na slnecnom svahu sa bol maly lyzovat, potom v lomnici bobova draha, cukraren,.. Jakubkova luka tam sme sa lyzovali aj sa sankovali,... proste je tam co robit v zime
mozem este otazku, da sa v sosne si priplatit za prespatie navstevy na par noci? na pristelke...dik
@kajoma nie nedovolia to.mne nedovolili a je to na nastenke aj napisane. V okoli blizkom su penziony.moja mama sa tam ubytovala na jednu noc.
Žienky koľko vás vyšiel celý pobyt za 3 týždne?

@ivetka5 dakujem, ideme vlakom, tak chcem usetrit co najviac miesta v batozine 🙂