icon

Skúsenosti s koloidným striebrom na akné

28. mar 2025

Aké máte skúsenosti s koloidnym striebrom na vyhadzanu tvar?

domka222
28. mar 2025

Začala som používať pred cca 2 týždňami. Zdá sa mi to trošku lepšie

marcellka32
28. mar 2025

Áno je účinné

autor
28. mar 2025

@domka222 a ktorý konkrétne používaš?

lienka9
28. mar 2025

Mne velmi pomohol sprej s koloidnym striebrom.mala som otrasnu plet,ani v puberte som nebola taka vyhadzana a za nejaky tyzden dva pouzivania naozaj viditelny rozdiel.navyse vzdy ked mam nejaku vyrazku a si ju vytlacim staci si to nasprejovat a na dalsi den vyrazka zahojena..ziadne zacervenanie,opuch..

panonia
28. mar 2025

Použivam asi rok a som spokojná. Každý vecer si nastriekam na vyčistenu tvar niekedy aj hocikedy cez deň.

domka222
29. mar 2025

Na skúšku som kúpila z drogérie teta

autor
29. mar 2025

Ďakujem dievčatá. Ja som sa celá vyhádzala po novej kozmetike. Ale až tak, že bez makeupu už nemôžem ani vyjsť na ulici lebo sa hanbím za tvár. Skúsim koloidné a musím ešte nájsť nejaký dobrý hydratačný krém k tomu

domka222
29. mar 2025

Ja si ním čistím tvár namiesto pleťovej vody a potom dám len krém

autor
29. mar 2025

@domka222 a aký krém dávaš?

domka222
29. mar 2025

Nivea care,ale v bielom obale

srdeenko19
29. mar 2025

Viete sem prosím dievčatá hodiť aj konkrétny sprej?

lucialucy43
5. apr 2025

Na akne su dobre prirodné produkty ja mam odskušané a osvedčené hneď dva produkty od Mark prebioticke hyaluronové serum na problematicku pleť je protizapalovy na prirodnej báze žiadna chemia a potom kupujem aj taku zinkovu tyčinku na akne tiež eliminuje zápaly je nie len na akne ale aj na herpes alebo zinkova masť ale mne lepšie zabralo to serum je to vyslovene na akné určene https://zerotoxic.sk/products/mark-prebioticke-... https://zerotoxic.sk/products/kvitok-sos-zinkov...

autor
6. apr 2025

@lucialucy43 premenovali mi názov. Ja nemám akné.

lucialucy43
6. apr 2025

Tie produkty su celkovo na problemovu pleť takže aj keď ju máš podraždenu nejaky zápal su určene presne na to je to na prirodnej baze ziadna chemia 😉