icon

Skúsenosti s vybratím znamienka u detí.

liena21
12. feb 2020

Ahojte dievcata. Mate skusenosti s vybratim znamienka u mensich deti? Ideme vyberat a dost sa toho obavam. Hlavne co sa tyka narkozy a dalsej liecby, hojenie jazvy a pod.

janulka257
12. feb 2020

@liena21 ahoj, môj brat sa narodil s obrovským znamienkom cez celé predkolenie. Bolo také tmavo hnedé, hrbolate, chlpaté, odporučili mu ho vybrať. Neviem už presne v akom veku, ale myslím že mal cca 2 roky. Jemu to robili na 2x, lebo bolo fakt rozsiahle. Anestezu zvládol v pohode. A áno ma veľkú jazvu, jazva rástla spolu s ním...už má 19 rokov a využíva ju na balenie báb 😁😁😁

liena21
autor
12. feb 2020

@janulka257 dakujem, ze si reagovala na prispevok. 😀. Dcera ma tiez teraz 2 roky a znamienko ma pri uchu tiahnuce sa na lice asi 2cm × 1.5cm. Bratove bolo asi vacsie nie? Bojim sa aj tej jazvy.

janulka257
12. feb 2020

@liena21 bratove bolo veľmi veľké, fakt cez celé predkolenie. V tom čase cca 15x8cm? Nepamätám si presne... ale myslím, že keď to pekne zasiju, ani jazvicku by nemala mať. Budú to robiť plastickí chirurgovia či?

liena21
autor
12. feb 2020

@janulka257 ano plasticki. Dufam, len ze to dobre dopadne. Bratove bolo fakt velke. 😭

mona1981
25. mar 2021

Ahojte..prosim viete mi poradit nejakú súkromnú kliniku alebo plastickeho chirurgu v Bratislave ..potrebujem dat 8 ročnému synovi vybrať malinke znamienko..Samozrejme chcem.pre nho len to najlepšie odborné aj ľudsky..Dakujem