Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?
ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne
@mikubo no u nás majú len 10g balenie a to za 1,70e... ešte máš obidve balenia? Takže za obidve balenia dokopy za 1,50e + poštovné??
@lilinka1979 ahoj,moj syn ma takmer 3roky a tiez ideme skusat krem od justu...nechapem reco ho chcu poslat na obriezku ved predkozka sa zacina oddelovat od pipika v 1.roku a ma to byt ok.do 3rokov...
@lilinka1979 no toto tiez nechapem,dvoj rocne na obriezku... ved to sa este kludne moze aj same spravit,moj stredny syn,jemu sa to zo dna na den,fakt neuveritelne,robil sa mu ten balonik jak cikal,a asi tak pred mesiacom mi ukazuje,aha mami ako to ide a normalne pretiahol predkozku skoro celu,som nechapala,a ma 4 roky, starsi to ma horsie ale postupujeme...
babule, odporúčam, SLEZOVÝ KRÉM od spoločnosti JUST, zaručene pomôže pri sťahovaní predkožky, krásne zvlhčí kožičku a odlepí sa aj to, čo si myslíte, že je už beznádejné. Treba skúsisť, veľa maminiek skúsilo a majú výsledky. DRŽTE SA, VEĽA ZDARU PRI SŤAHOVANÍ
máme tu aj skupinku o JUST, kde nájdete viac info, ak Vás zaujalo, mrknite sa, ste srdečne vítané
@kafedame 17,95 , no neminies ho, pretoze tieto vyrobky od tejto spolocnosti su koncentrovane, cisto vytazok z jednej bylinky a staci trosku - ma vysoky ucinok, je potom perfektny este na psoriazu, ekzemy, zvlhcuje pokozku, babule ho rady pouzivaju na dekolt - krasne vyhladi, ako vydrzi dlho, investicia na dlhsie obdobie
@lilinka1979 moj to mal tiez velmi uzke,ani dierku nebolo vidiet, a teraz mu to ide same od seba pretiahnut,ma 4 roky,keby som ho brala k urologovi,tak by asi mal uz obriezku za sebou,vdaka koniku som to nechala tak a som rada,teraz sa vsetko pekne prirodzene spravilo...
Ale tak kazde dieta je individualne...
@lilinka1979 on je malinky este,treba tomu dat cas...mozno sa vyhnete operacii...ako uz mnohi...treba skusit slez alebo aj kortikoidy..
@sunny15 v sleze sa kupeme pravidelne už dva tyždne a natierame aj slezovým kremikom ale zatial som žiadnu zmenu nezbadala a kortikoidy ked som spomenula detskej skoro ma zožrala že vačšie svinstvo nie je 😠
@lilinka1979 caj mas z lekarne?
@aaddeell ano kvety slezu maurskeho mam
@unique26 ahoj maly ma 11 mesiacov dva dni mal doslova do fialova sfarbeny pipik s vytokom,asi ho aj bolel pri curani,boli sme u lekarky tak prva otazka bola ci sa mu uz da cela predkozka pretiahnut...nakolko po skusenosti so starsim synom,sme to "nechali na prirodu"nic sme s tym nerobili,kedze to vobec neslo,pri moceni sa mu stale nafukoval balonik,otvor ako spendlikova hlavicka ...a zarazu ked mal 5 a pol roka sa ta dierocka zacala zväcsovat,zrazu sa mu to da pekne pretiahnut aj ked predkozka este drzi neni uplne povolena ale verim ze aj to sa spravi...tak ani drobcovi do toho nechcem umelo zasahovat pokial to nebude fakt nutne..dnes sme kupili kvet toho slezu nebadaneho a budu sa v tom obidvaja kupat,chcem skusit aj tu mastisku,robis s tou firmou vies mi ju v co najkratsom case poslat?
@aaddeell my nemame caj ale bylinky kvety z lekarne
@lilinka1979 No ako sa to vezme,lebo aj narkoza je pekne svinstvo a predsa na obriezky posielaju ako blazni...v Skandinavii zuzenu predkozku riešia s tym.
ahojte my mame 14 mesiacov doteraz sa nam pekne stahovala predkozka a dnes kukam lebo si ho natahoval stale ked sa kupal a vobec nejde dole a este aj daco biele ako hnis.tak som bola kupit slez nebadany ale vnat lebo kvet nemali..mamteraz vecer uvarit vodu dat luhovatdo rana?

ahojte aj ja mám 16 m syna a v dvoch rokoch mame isť na obriezku, dopočula som sa o tomto sleze tak od včerajška skúšame a dnes som ešte doobjednala slezovu masť dúfam že nám pomôže a vyhneme sa obriezke ☹