Slez nebadaný. Pomáha pri fimóze?
ahojte maminky.nemáte niektorá skúsenosť so slezom nebadaným? vraj sa to používa u chlapcov pri fimóze. Len chcem vedieť, či to naozaj pomáha. Ďakujem pekne
Žienky odkiaľ môžem objednať ten slez nebadany - kvet ? neviem to nikde nájsť 😒
mamicky, viete mi povedat, ci je rozdiel medzi....slez nebadany a slez lesny? mozem pouzit aj ten lesny? je to list a nie kvet.
Slez lesny, nebadany a maursky ma podobne ucinky, takze je mozen pouzit akykolvek z nich. V kvete je vsak viac slizovych latok, ktore pomahaju na tento problem. Takze je mozne pouzit aj list, ale ten ma mensie ucinky.
slezík je skrátka skvelý 🙂
@gaaabinka my sme zatial dali 2x vnat a dnes 1x kvet, no a bud som to vcera predvcerom zle stahovala alebo naozaj nastal pokrok a vidim aspon dierku - ako spendlikova hlavicka:/ predtym som nevidela nic. Ma to mrzi lebo pred letom mal uz aj 1-2mm dierku. Tak pokracujeme dalej a uvidime. A u vas ako?
@fresa
@oxana1212 ja som dala tiež raz vňať a 2x kvety,ale tiež to nerobím každý deň. Tak každý druhy. Neviem,ale asi sa nám trošku zväčšila dierka 🙂 . No my máme asi 5-6 mm (keď mám dobrý odhad) dierku. My sme aj mali takú dierku. minulý rok sme boli pri urológovi tak povedal že dierku ma dobru,no ale už by sme sa mohli trošku posunúť...ale ja sťahujem opatrne (aj sa bojím kus) aby som niečo nepokazila 😅 . Tak si držme palce (a môžme sa informovať aj naďalej) 😉
@gaaabinka My sme stahovali od novorodenca, to sme slez nepoznali, mal to ako spendlikovu hlavičku a dlho trvalo kým sa to pohlo, je to dlhodobý proces, môžte mať výsledok o mesiac, ale môžte ho mať aj za pol roka, treba len vydržať, pravidelne sťahovať, teraz má syn 4, sťahuje si sám, občas natrem slezikom od JUST a ide to už ako po masle, treba vydržať, pohne sa to
Ako mam prosim vas zarobiť ten čaj ak mam ten sliz v sackoch?? Vďaka..

@macinka8 ja som ten nebadany kvet nikde nezohnala, iba vnat a ze to musi byt kvet. robila ho firma Agrokarpaty ale ze ho nahradili tym maurskym, tak ja pouzivam ten.