icon

Tibetská huba. Máte s ňou skúsenosti?

avatar
majcik
11. máj 2009

Zienky,
mate skusenosti s tymto liecivom?
Dostala som ho pred par dnami od susedy, tak to pijem uz asi 4 vecery, nasla som si aj nejake info na nete, ale chybaju mi osobne skusenosti.

avatar
veronika13
11. máj 2009
avatar
veronika13
11. máj 2009

tiež ju teraz pijem, rozdiel môžeš pocítiť až po dlhšom užívaní
čo som si ale všimla už teraz, je že aj z vaječného likéru sa skoro opijem 😀

avatar
majcik
autor
11. máj 2009

Veronika - dik, ale tam sa diskutuje hlavne o tej vodnej kombuche, ja mam na mysli hubu, co zije v mlieku.

avatar
majcik
autor
11. máj 2009

Veronika - pijes tu, o ktorej ste tam diskutovali, ci tu mliecnu?

avatar
veronika13
11. máj 2009

vodná kombucha neexistuje, ty asi myslíš vodný kefír-tibi... ten pijem, ale aj kombuchu máme. Mlieko nemám rada, tak na mliečny kefír by si ma nenahovorila 😀

avatar
majcik
autor
11. máj 2009

Pod kombuchou rozumies tu hubu do vody?
Podla toho, co som tam citala, tak to je nieco ine ... ci?

avatar
majcik
autor
11. máj 2009

Ja mam toto: tibi-kombucha, Vodny kefir

avatar
veronika13
11. máj 2009

pozri
kombucha

avatar
majcik
autor
11. máj 2009

nie, toto nemam

avatar
veronika13
11. máj 2009

s kombuchou je menej roboty, lebo sa sťahuje po 8-10 dňoch, tibi treba každý alebo každý druhý deň, niekedy aj zabudnem a to jej nerobí dobre

avatar
majcik
autor
11. máj 2009

Aha, tak nemam ani jedno, ani druhe ... ale aj ta kombucha vyzera zaujimavo podla toho, co som o nej citala

avatar
veronika13
11. máj 2009

všetky tri veci sú super, no každému nevyhovuje to isté

avatar
majcik
autor
11. máj 2009

Ja som sa zatial dostala iba k tej tibetskej hube. Mozno niekedy skusim aj tu kombuchu. Tu je najlepsie si asi kupit,ze?

avatar
veronika13
11. máj 2009

pokiaľ nepoznáš niekoho kto ju pestuje, tak hej

avatar
majcik
autor
11. máj 2009

Musim pozistovat 🙂

avatar
ikke
12. máj 2009

majcik, z tvojho linku som pochopila, ze mas tibi krystaliky, o ktorych je tiez tato tema:
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...

avatar
majcik
autor
13. máj 2009

Pardon ... mliecny kefir mam, nie vodny. Mate teda niekto skusenosti s tym mliecnym?

avatar
sddfd
Odpoveď bola odstránená
avatar
ciatko
4. nov 2009

ja som pila tibetsku hubu asi rok. dufam, ze myslime to iste. bolo to ako spongia, zilo a mnozilo sa to v mlieku, ktorym sa huba prelievala a nesmela prist do kontaktu s nicim kovovym. trosku s tym bola robota, nebavilo ma starat sa o nu, kedze som cestovavala, musela som to stale prelievat do skla s nekovovym vrchnakom a vlacit so sebou.
ale skusenost vcelku pozitivna 🙂

avatar
gabs31
28. jún 2018

Dobrý večer, chcem sa spýtať (niekoho skúsenejšieho) - je možné, že by bol niekto alergický na TIBI? Mamina sa v ústach akoby vyhádzala - na vnútorných perách. Ďakujem.

avatar
marcelka7777777
22. júl 2019

Ako dlho ju môžem mať namočenú v mlieku ?

avatar
maromos
10. jan 2025

@marcelka7777777 v izbovej teplote tak asi 2 až tri dni,v chladničke viac.Vidieť na stenách ,ze je to už kefír

avatar
babika0
12. dec 2025

Niekto nieco nove?