icon

Zabrali vašim deťom homeopatiká nasadené od homeopata?

zvonkohra
25. feb 2012

Ahoj mamicky....V pondelok som s dcerkou objednana k homeopatke u nas v Presove.Chcem sa spytat zabrali vasim detom homeopatika alebo nie?Citam vsade vsetko a uz mi s toho preskakuje 😝

Strana
z3
matqa411211
7. máj 2021

Neviem ci este niekto zareaguje ale skusim, za aku dobu vam zaucinkoval konstitucny liek od homeopata na chronicke problemy?

lucylka25
7. máj 2021

@matqa411211 je to veľmi individualne. Ideálne je, keď vidieť reakciu hneď, že sa niečo začne diať. Ale zmena môže byt aj prirodzená a jemná, že si zrazu uvedomíte, že už svoj pôvodný problem nemáte. Každopádne, tak do 6 týždňov by ste mala vidieť určite zmenu, inak je potrebné vymeniť homeo.

matqa411211
7. máj 2021

@lucylka25 ak sa mi ten problrm prave ze zhorsil? Ubehlo len par dni

lucylka25
7. máj 2021

@matqa411211 môže byt, vaše telo reaguje. Kontaktuje svojho homeopata a povedzte mu čo sa deje a nasmeruje vás presne čo máte robit. Určite povie aby ste si už guličky zatiaľ nedavala.

matqa411211
7. máj 2021

@lucylka25 myslite? Lebo ja som citala ze sa to moze stat, ze sa priznaky akoby najprv zostupnuju

lucylka25
7. máj 2021

@matqa411211 áno a preto je potrebné prestať užívať homeopatikum keď sa objaví reakcia, homeopatika podporujú obranné mechanizmy v organizme a keď je reakcia, telo sa už naštartovalo a už ho štartovať netreba.

Strana
z3