icon

Zlatý stafylokok po zápale ucha

laurika99311
9. okt 2018

Dobry den chcem sa spytat, dnes prisli výsledky a zistili mi po zápale ucha zo sterov prítomnosť zlatého stafylokoka, pseudomonas aeruginosa a candida albicans...citala som že sa ich antibiotikami nedá zbaviť preto sa chcem spytat či sa tým dá niečo urobiť pravdepodobne ich mám v uchu

katrin21
9. okt 2018

Chod na biorezobanciu...najdi si niekoho, kto ma plazmovy generator... candidu musis len vyhladovat, zije z cukrov..takze prisna dieta- ziadny cukor, muka, zemiaky, ryza, med, nic.. len bielkoviny a zelenina..ovocie len obmedzene/ bobulove, ziadne banany a pod./.. zabija ju oreganovy olej, ked je v traveni..ale v uchu jedine ta biorezonancia.
Zlaty stafylokok je svina tiez.. nezbavis sa ho inak, len biorezonanciou..nenos zlato na sebe... a skus este kvapky z kapucinky uzivat..

A psedomonada, nie som si ista, ale tusim je rovnakeho.rodu ako chlamydie, borelie, ureaplazmy atd.. tym padom sa maskuje vo vnutri buniek a ani ATB ju nevidia..treba k liecbe nasadit nejaky enzym, najlepsie Serrapeptazu, alebo N acetylcystein/ NAC/, je napr. v ACC long. Ale da sa kupit aj samostatne...
Kukni stranku chlapika "RNG diskusie". vygoogli si ho.. tam najdes presnejsie odpovede..
Rozhodne a toho viea zbavit tou biorezonanciou..ale najdi si seriozneho cloveka. Odkial si? V stredoslovenskom a zapadosl.kraji to viem poradit .

katrin21
9. okt 2018

Uz citam ze si v NR..v budove Stapringu mas Bioharmonia.sk chod tam...
Alebo v Trnave mas Evku Tomikovu, na tu by som ti cislo vedela poslat..ta je tiez super... fajn je nakombinovat oboje, kazdy maju iny pristroj a nevadia si navzajom..

prevenar
9. okt 2018

@laurika99311 biorezoznancia je podvod , urcite za to nevyhadzuj peniaze.

katrin21
9. okt 2018

@prevenar povedal kto?
Mne zachranila stitnu zlazu..uz by som ju nemala.. uz 8r som ok a nepotrebujem ani lieky.
nekomentuj, ked nemas vlastnu skusenost , alebo si natrafil na niekoho, kto si len kupi pristroj a nevie s tym poriadne robit..

osky
10. okt 2018

@laurika99311 poradit neviem ale biorezonanciu nie....

prevenar
10. okt 2018

@katrin21 ja . zachranila ti velky prd 🙂

katrin21
10. okt 2018

@prevenar fakt? Zaujimave, ze lekarka ma posielala na operaciu na vybratie SZ, ale MUDr. SUCH mi nasiel problem v hypofyze, dal ju do poriadku a zacala pracovat normalne.. lepsi dokaz neexistuje, sorry
. Chodim len na kontroly krvi odvtedy a sono a vsetko mam od roku 2010 uz ok a nepotrebujem ziadne lieky...pomohol mi aj s inymi vecami, ale tato bola najhmatatelnejsia pre nevercov.
Mimodom, biorezonancia funguje, uz sa to pise aj normalne vsade a bola vyvinuta prvotne pre kozmonautov, aby si vo vesmire vedeli pomoct od pripadnych chorob, hlavne sa zdiagnostikovat a vyliecit aj inak, ako len liekmi... az neskor sa dostala aj von, je to zazrak, ked s tym clovek vie pracovat a nie je ziadna veda pochopit, ze tie drobne organizmy su citlive na vibracie a urcite vibravie ich vedia znicit..
Ak k tomu nevies nic konkretneho poradit, akl jej inak pomoct tam, kdemedicina uz skoncila, tak neviemz naco sa vyjadrujes k tomuto.

prevenar
10. okt 2018

@katrin21 fakt.

katrin21
10. okt 2018

Nema vyznam viac reagovat🙈

prevenar
10. okt 2018

@katrin21 tiez sa ti cudujem 😀

laurika99311
autor
11. okt 2018

@katrin21 ja som z Nitry

laurika99311
autor
11. okt 2018

@katrin21 už som našla aj kam presne pojdem, dakujem za rady

sany_max
5. mar 2019

@prevenar máte nejaký dôkaz že nefunguje, mne diagnostika presne synovi našla čo vyšlo aj zo steru u doktorky, podľa Vás je všetko podvod, tu reagujete na všetko len negatívne, ved človek na tomto svete ani nevie ako sa tu vzal, viete si predstaviť nekonečno?

prevenar
5. mar 2019

@sany_max

..ano mam .

..viem ..teda urcite lepsie ako ty.

eur
12. apr 2019

Moja sestra má veľmi dlho zlat.stafylokoka a žial nepomáha ani biorezonancia. Zmiernilo sa to, ale nezbavila sa úplne toho.