Zlé sny po homeopatii
Ahojte, chcem sa spýtať, či ste sa stretli s tým, že by malo dieťa zle sny po liečbe homeopatikami? Všade čítam skôr to, ako mnohým pomohla, no počula som, že môže spôsobiť aj zlé sny, agresívne záchvaty u detí.Takýchto prípadov som našla ako šafranu na nete. Ďakujem Vám veľmi pekne.
Ale určite sa chcem poradiť so psychológom, lebo to môže mať x príčin a bolo by hlúposť zvalovat to na homeopatiu. Ale tie moje sny a to, čo sa dialo bezprostredne po návšteve homeopatky - za tým nie je nič dobré. Len ma zaujímalo, či sa s tým stretol aj niekto iný, ako doktorka Vlčková.
@murcos a ešte ak si "veriaca", tak by si sa fakt mala zamyslieť nad tým, čo vlastne funguje v homeopatikách. lebo na slimáky a mačky to psychológia nie je. ani na ľudí, ktorých výrobca lieku nevidí ani sa s nimi nerozpráva. skús rozmýšľať, ako sa to dá nazvať, tá sila, alebo čo. Porovnávať to s bylinkami je veľmi scestné. A menovať pri tom Pána Boha už úplne. Buď to nazveš placebo efekt, alebo mágia/čary/iné zlé veci, ktoré by sa do života vpúšťať nemali.
@syrik keď pôjdeš za psychológom, tak to skoro určite nezvalí na homeopatiká. skôr ti to vyhovorí. a budete na sedeniach hľadať a hľadať príčiny.
tak ako môže mať zlé sny po liečbe homeopatiou, môže ich mať aj po liečbe chémiou. určite radšej volím prírodnú liečbu, ako chémiu. aj u dieťaťa.
@evittam preboha, ja len pozeram dievcata co vy tu davate, hrozneee 😀 😀 😀
precitajte si nazov temy....
skutocne verite ze homeo vyvolava diabla? nieeeeeeeee vsak nie? 😀
a teda ok, drahe damy, ja neviem co ucinkuje presne v homeopatikach, ale zjavne nieco urcite, kedze to pomaha milionom ludi na svete 🙂
POPROSIM VAS NAOZAJ UZ NA MNA NEREAGOVAT, NECHCEM BYT VIAC ZAPOJENA DO TEJTO NEZMYSELNEJ DISKUSIE. DAKUJEM VAM A PRAJEM PEKNY DEN
@helenanovakova čo myslíš tou prírodnou liečbou? bylinky? soľná jaskyňa? čerstvý vzduch v tatrách? snáď nie homeopatiká.
mimochodom, v chémii sa nenachádza "niečo" nedefinovateľné, čo účinkuje. Tam je to jasne definované.
@lumipa Ale veď ja nikde nepíšem, že homeo vyvoláva diabla - kde som to napísala?! Len som sa ťa slušne spýtala, že čo liečivé obsahuje homeo - to je všetko. Riadne si prečítaj moje príspevky a až potom napíš a reaguj na mňa tak ako si zareagovala. Ďakujem a aj tebe prajem pekný deň. A ak si nechcela byť zapojená do diskusie tak si nemala reagovať predovšetkým ty - to je logické a normálne.
@worker_falcon čo je to niečo nedefinovateľné podľa teba?
homeopatika=ak su zastancovia taki presvedceni,ze su ok a pomahaju,urcite maju aj dobre nastudovane ako "vznikaju" a nie,nevyvolavaju diabla...kdeze,az take jednoduche to nie je=bohuzial pre nas
je na nas komu sa otvorime a co si pustime do zivota
@helenanovakova to sa snažím zistiť, že čo by to vlastne malo byť. od tých, ktorí tomu veria a obhajujú to. Ale očividne ľuďom stačí, že to funguje. A zatiaľ to vyzerá na nedefinovateľnú silu, ktorá sa do "guličiek" dostáva nejakým spôsobom. Sila, ktorá možno lieči, ale má ktovieaké účinky okrem toho. Vpúšťať do života niečo také, a ešte do života detí, asi nie je moc správne.
@worker_falcon "Porovnávať to s bylinkami je veľmi scestné. A menovať pri tom Pána Boha už úplne. Buď to nazveš placebo efekt, alebo mágia/čary/iné zlé veci, ktoré by sa do života vpúšťať nemali." - vemi dobre si to napísal, úplne s tebou súhlasím.
@worker_falcon kopa vecí v živote sa robí v nevedomosti. Fakt niekomu stačí, že to funguje a za oponu nie že nevidí, ale jednoducho nechce vidieť. Len fakt do tohoto namočiť deti je hrozné, máme momentálne v rodine, rodičia riešili zdravotný stav dieťaťa prostredníctvom liečiteľov, pomohli, ale teraz prišli následy v podobe psychiatrických problémov dieťaťa. Najhoršie na tom je, že rodičia to stále nevidia, že toto sú následky. Nevidia, nepočujú a chybu hľadajú niekde inde... a tieto psychiatrické problémy sú sto krát väčšie ako samotná prvotne liečená choroba prostredníctvom liečiteľov.
syrik, mna skor napadlo, ci postel dietata nestoji na nevhodnej geopatogennej zone. Pokial je dieta citlive, moze sa to odrazit aj v snoch.....nespavosti a pod.
mirkatb, ok, tak nech jej da anopirin a urcite sa jej bude spat lepsie.
@syrik funguje na deti a zvierat z dovch dovodov...,1., niektore lahke ochorenia sa vyliecia same za urcity cas..vies asi ako s liekom za 7dni bez za tyzden..a po 2., nie su to kamene, citia, aj male babo aj zviera, ked sa o neho staras ochorenie znasa lepsie, lahsie sa lieci..ako kedsa na zviera vykasles alebo nechas dieta vyrevat v postielke a casto o to lepsie ako ten, co lieci tomu veri, matka je kludnejsia, ze dietatu nieco dala, menej sa stresuje, vylucuje menej stresových hormonov (ktore sa inak tiez vylucuju aj do mlieka) ale ukludni sa ona, ukludni sa aj to male a voila..uspena liecba..to plati aj u zvierat..kludny majitel, kludne zviera..
@syrik prosim ta neskusaj na sebe a svojich detoch co sa týka takychto veci. Homeopatika nikdy nepomahaju a ani nebudu... je to okultizmu a od toho sa drz co najdalej ako len mozes. Homeopatika dokonca nesmu ani predpisovat lekari!!!!! nic neskusaj co sa týka takychto veci. radsej klasicke lieky a viera v Boha, a radsej trpiet s Bohom ako zivot v stastí s niekým iným... Nie som fanaticka ani Jehovistka, len viem o com hovorim.
@syrik viem o čom rozprávaš, ja som to zažila pri synovi, po podávaní homeopatík mi asi po 2 nociach začal kvičať zo sna o diabloch a pekle a ráno si to nepamätal, podotýkam, že nikdy o tom nepočul ani nevidel žiadnu rozprávku, cez den dostal amoky hádzal sa po zemi, zúril, kopal. Prestala som mu ich podávať a odvtedy nič také nebolo, takže ja som homeo zatratila
Tiez mam takuto skusenost. Doteraz lutujem, ze som pri detoch siahla po homeopatikach, vlastne lutujem, ze som po nich siahla vobec. Syn mal desive sny, dokonca sa bal aj vecer po tme vojst do svojej izby. Modlila som sa modlitbu oslobodenia a vyznala som to v sv.spovedi. Odvedy su moje deti v poriadku. Ziadne zle sny, vykriky a strach. Vdaka Bohu
@zuzu1104 My tiež v noci svietime, vtedy spí. Akobahl zhasnem, už to začína. Som rada, že som založila túto tému, lebo stále vo mne bol škriatok pochybnosti, zvalovala som to na všetko možné, dokonca ma napadlo, že v našom veku je bežné, že sa deti niečoho boja - napr. Tmy, ale vidím, že v tom nie sme sami.
@syrik mozno obcas zly sen ano. Ved ten sa sniva aj dospelemu bez homeopatik, ale stale je to len sen. Ale taketo stavy uz nie su v poriadku. Dieta sa trapi, nechape preco. Ak veris, tak nech je tvoja viera este silnejsia, lebo ten, co je v nas je silnejsi ako ten, co je vo svete.
Drzim palce a zahrnam vas do svojich modlitieb 🙂
@worker_falcon tak toto by aj mna zaujimalo ako su ucinky homeo dokazane lebo pokial viem tak od roku 1920 až po dnes boli urobené 3 testy homeopatík !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a dokonca s negativnymi vysledkami takze neviem o com sa tu bavime :(

@murcos ja som v svojim príspevku reagoval na to, čo si napísala 😀. že je to aj o psychológii. a hneď na to si napísala, že to funguje aj na slimákov či mačky 😀 😀 😀 No tak som zvedavý, že ako to s tou psychológiou je 😀 A mimochodom, homeopatia nie je VôBEC o medicíne (teda na 99,999999999%). Takže je potom iba o psychológii? Prepáč, nemecký článok čítať nebudem.