Aká doba užívania antikoncepcie je potrebná k naštartovaniu vaječníkov?
Snazilky, tie ktore ste nasadili Hak len na minimalnu dobu, aby ste sa nasledne po vysadeni mohli snazit o babo, ako dlho ste Hak brali? Mne Dr. povedal, že tak 3 mesiace, ale pride mi to dlho...tak zistujem ci ste niektora nebrala napr. len mesiac alebo dva Hak a potom sa mohla snazit dalej...dakujem 😵
Svagrina vysadila v juli a v auguste uz bola tehotna. Kolegyna pri prvom otehotnela tiez v priebehu 2 mesiacov aj 1x aj 2x. Obe tie zeny brali HAK predtym dlhodobo.
HAK som brala dlhodobo, hned 1 mesiac po vysadeni som otehotnela, cielene 😵 , takze vela stastia 😉
tiez si myslim ze tie 3 mesiace su minimum. ja sice babo este nemam ( zacali sme sa snazit ) ale viem ako to bolo ked som zacala uzivat HAK. prve dva mesiace s to telo len na HAK zvykalo a az ten treti bol taky normalny. takze suhlasim s magali.
ahoj mne kazal dr tiez na 3mes.ale vysadila som po 2,*5mes

ja si myslim ze tie tri mesiace su opodstatnene.. ja teda HAK uzivam hlavne aby som neotehotnela, ale ked som si ju dala predpisat po porode, tak som videla na sebe ze az po tych troch mesiacoch sa moje telo dostalo do nejakych kolaji a do urciteho cyklu.. viem ze tuzba po babatku je silna a nam ktore uz mame svoj poklad, sa to lahko hovori, ale niekedy sa oplati vydrzat, radsej vydrz tri mesiace ako keby si mala dobu skratit a bude to na nic a aj tak budes musiet potom dodrzat tie tri mesiace a vlastne si to aj tak len predlzis..drzim palce