icon

Aká je šanca na otehotnenie po užití Ellaone?

24. apr 2025

Baby už som unavena fakt dnes zajtra mala prísť menstruacia a nič robila som si test 11dpo ale úplne snehobiele otehotniet som mohla len zo soboty na nedeľu aj to bol vystrek mimo mňa. Pred skoro dvoma tyzdnami. Aj keby bola posunutá ovulacia potom som zobrala tabletku po. Bojim sa len tých Kvapok lasky že by si počkali na vajicko alebo čo. Zobrala som ellaone. Aká je tam šanca? :(

sweet20
24. apr 2025

Meska ti to z toho "bordelu".. ach jaj... a este aj zo stresu k tomu... ako ta mohol oplodnit ked pises, ze neslo to ani dnu

sweet20
24. apr 2025

Nedavno tu bola diskusia, ze chlap sa jej urobil na brucho a zobrala tabletku PO, ze sa bala otehotnenia , ze jej to stecie 😀

really8
24. apr 2025

Stal ten sex aspon za to ked uz ti z toho jedneho vrzu tak hrabe?

autor
24. apr 2025
@sweet20

Nedavno tu bola diskusia, ze chlap sa jej urobil na brucho a zobrala tabletku PO, ze sa bala otehotnenia , ze jej to stecie 😀

@sweet20 lenže sú také prípady

sweet20
24. apr 2025

Nie su... nie je mozne... tehotenstvo muselo byt z minuleho cyklu

sweet20
24. apr 2025
@michaella24

Toto je tiež tvoja diskusia?

@michaella24 kazdy den rovnaka tema

bessie12
24. apr 2025

Keby som mala stresovať za každým, keď mi ten menzes mešká, tak by som skončila zatvorená niekde na psychiatrii. A to je takmer každý mesiac. Teraz tiež mi to mešká 9 dní. Keby som počítala 28 dňový cyklus, tak je to viac ako 2 týždne.
Radšej nesexuj, keď sa toho tehotenstva tak bojíš. To je najlepšia antikoncepcia a 100% účinná.

nika_val
24. apr 2025

Presne ako píšu vyššie. Mešká ti lebo za 1. extrémne stresuješ
Stres je taká veľká a mocná sviňa v ženskom cykle že to dokáže samé o sebe rozhádzať cyklus.
2. Dala si si tabletku po čo sú hormóny a to tiež je pre telo, pre cyklus veľký zásah.
Tehotná nebudeš, tie prípady čo ty popisuješ sú médiami nafúknuté blbosti. Otehotniet nie je také jednoduché ako si myslíš

zuzanita1609
24. apr 2025
@bessie12

Keby som mala stresovať za každým, keď mi ten menzes mešká, tak by som skončila zatvorená niekde na psychiatrii. A to je takmer každý mesiac. Teraz tiež mi to mešká 9 dní. Keby som počítala 28 dňový cyklus, tak je to viac ako 2 týždne.
Radšej nesexuj, keď sa toho tehotenstva tak bojíš. To je najlepšia antikoncepcia a 100% účinná.

@bessie12 Úplne si to vystihla,hlavne tou poslednou vetou 👍😏

autor
24. apr 2025
@sweet20

Nie su... nie je mozne... tehotenstvo muselo byt z minuleho cyklu

@sweet20 ja som mala pohlavný styk po 2 mesiacoch a to by test ukazal

really8
24. apr 2025

Dam ti jednu radu a uplne zadarmo. Nabuduce pouzi pri sexe pusu. Nehrozi ze by ti vysukal mozog z hlavy.

domkakvet
24. apr 2025

Najskor si precitaj co vsetko moze sposobit ta tabletka a potom sexuj, ak nie si pripravena na dieta, tak sex vynechaj.

sweet20
24. apr 2025

Autorka ja nehovorim o tebe... si napisala, ze su take pripady, tak hovorim, ze museli byt tehotne z minuleho cyklu... ja neviem kedy si ty mala naposledy styk... to nebolo myslene na teba

autor
24. apr 2025
@sweet20

Autorka ja nehovorim o tebe... si napisala, ze su take pripady, tak hovorim, ze museli byt tehotne z minuleho cyklu... ja neviem kedy si ty mala naposledy styk... to nebolo myslene na teba

@sweet20 pred 2 tyzdnami len jeden viac nie

sweet20
24. apr 2025

Ako sme ti povedali... meska ti to z toho bordelu co si si dala + zo stresu... ja iba ked mam extremny stres, ked som si robila vodicak a som mala skusku , alebo na statniciach, mi vynechalo cely cyklus... takze mas to z toho... daj sa do kludu, vyplavis casom tabletku a sa to opravi

autor
24. apr 2025
@sweet20

Ako sme ti povedali... meska ti to z toho bordelu co si si dala + zo stresu... ja iba ked mam extremny stres, ked som si robila vodicak a som mala skusku , alebo na statniciach, mi vynechalo cely cyklus... takze mas to z toho... daj sa do kludu, vyplavis casom tabletku a sa to opravi

@sweet20 no akurát som mala na toaletaku priesvitny natahovaci hlien to môže byt ovulacia deň pred menštruáciou či cl to je

sweet20
24. apr 2025

Pockaj este tyzden a uvidis

nika_val
24. apr 2025

Autorka: prestaň sa tak sledovať. Zbytočne si robíš stres. A čím viac stresu tým horšie pre tvoje telo a cyklus.
Áno priesvitný naťahovali hlien býva pri ovulácii a áno niektoré ženy môžu mať ovuláciu aj deň pre očakávanou ms.
Ale ty si si dala do tela kvantum hormónov (tá tabletka totižto je kvantum hormónov) takže tvoje telo nemusí reagovať tak ako bežne.
Jedine čo ti zostava je čakať a prestať stresovať. Ak bude ms meškať viac ako 10 dní tak smer gynekológ. Iné možnosti nemáš

sweet20
24. apr 2025
@nika_val

Autorka: prestaň sa tak sledovať. Zbytočne si robíš stres. A čím viac stresu tým horšie pre tvoje telo a cyklus.
Áno priesvitný naťahovali hlien býva pri ovulácii a áno niektoré ženy môžu mať ovuláciu aj deň pre očakávanou ms.
Ale ty si si dala do tela kvantum hormónov (tá tabletka totižto je kvantum hormónov) takže tvoje telo nemusí reagovať tak ako bežne.
Jedine čo ti zostava je čakať a prestať stresovať. Ak bude ms meškať viac ako 10 dní tak smer gynekológ. Iné možnosti nemáš

@nika_val zbytocne jej to pises... aj tak si ide svoje

autor
24. apr 2025
@nika_val

@nika_val a tehotenstvo teda neni relevantne? Už by asi ukazal test ducha nie? Na 12dpo

nika_val
24. apr 2025

Áno tehotenstvo je vylúčené. Nemáš sa čoho báť a prečo stresovať

autor
24. apr 2025
@nika_val

Áno tehotenstvo je vylúčené. Nemáš sa čoho báť a prečo stresovať

@nika_val a kvapka lasky čaká na vajicko? Či nie ? Ďakujem ste zlata skúsim sa dať do kľudu je pravda že za hento mesiac som mala asi 10 ibalginov aj viac kvôli zubu

nika_val
24. apr 2025

Kvapka lásky ani nemusí obsahovať spermie, môže ale nemusí.

autor
26. apr 2025
@nika_val

Kvapka lásky ani nemusí obsahovať spermie, môže ale nemusí.

@nika_val tak začína mi asi menstruacia silná bolesť a krv pomalinky ďakujem❤️