icon

Aká nehormonálna antikoncepcia je vhodná po pôrode?

Včera o 15:52

Aku antikoncepciu by ste odporučili po pôrode? Malo by to byť niečo nehormonalne. Kondómy sú OK?

peterberek8
Včera o 15:55

@anonym_autor Odporúčam nebrať antikoncepciu po pôrode, ak chcete ďalšie dieťa, my máme jedno dieťa, partnerka začala brať antikoncepciu po pôrode, teraz chceme ďalšie dieťa a nedarí sa nám.

anonym_3f741d
Včera o 15:57
@peterberek8

@anonym_autor Odporúčam nebrať antikoncepciu po pôrode, ak chcete ďalšie dieťa, my máme jedno dieťa, partnerka začala brať antikoncepciu po pôrode, teraz chceme ďalšie dieťa a nedarí sa nám.

@peterberek8 čo to má spoločné?

autor
Včera o 15:58
@peterberek8

@peterberek8 A akú brala? Niečo hormonálne? Lebo tomu sa chcem vyhnúť.

peterberek8
Včera o 16:03
@anonym_autor

@peterberek8 A akú brala? Niečo hormonálne? Lebo tomu sa chcem vyhnúť.

@anonym_autor Áno nejakú hormonálnu antikoncepciu, po piatych rokoch chceme dieťa, vtedy sa nam podarilo dieťa na tretí krát. Tak ak nechcete s kondómom, tak prerušovaná súlož. Kolko má vaše dieťa?

anonym_3f741d
Včera o 16:04
@peterberek8

@anonym_autor Áno nejakú hormonálnu antikoncepciu, po piatych rokoch chceme dieťa, vtedy sa nam podarilo dieťa na tretí krát. Tak ak nechcete s kondómom, tak prerušovaná súlož. Kolko má vaše dieťa?

@peterberek8 prerušovaná súlož nie je 100% antikoncepcia, už to pochopte ľudia

peterberek8
Včera o 16:05
@anonym_3f741d

@peterberek8 prerušovaná súlož nie je 100% antikoncepcia, už to pochopte ľudia

@anonym_3f741d Prečo nie? Veď chlap musí vedieť kedy ho vytiahnuť.

anonym_3f741d
Včera o 16:09
@peterberek8

@peterberek8 a čo takto predejakuačná tekutina? to ti nič asi nehovorí. nevadí, vám sa ja tak nedarí počať, takže u vás prerušovaná súlož bude stačiť.

peterberek8
Včera o 16:12
@anonym_3f741d

@peterberek8 a čo takto predejakuačná tekutina? to ti nič asi nehovorí. nevadí, vám sa ja tak nedarí počať, takže u vás prerušovaná súlož bude stačiť.

@anonym_3f741d To je veľmi malá pravdepodobnosť tak otehotnieť, skúšali ste niekedy s kondómom? Veď to je na nič, ani chlap a ani zema si to neužije.

anonym_18b29a
Včera o 16:22
@peterberek8

@anonym_3f741d To je veľmi malá pravdepodobnosť tak otehotnieť, skúšali ste niekedy s kondómom? Veď to je na nič, ani chlap a ani zema si to neužije.

@peterberek8 😂 ty si proste…. Chlap 😂 wau

peterberek8
Včera o 16:25
@anonym_18b29a

@anonym_18b29a No ja neviem či si chlap alebo žena .

anonym_3f741d
Včera o 16:30
@anonym_18b29a

@anonym_18b29a 😂😂😂😂

anonym_f0e463
Včera o 17:15
@peterberek8

@peterberek8 Ak udalost B nasleduje po udalosti A, este neznamena, ze A sposobilo B.

viestta
Včera o 17:37
@peterberek8

@peterberek8 o predejakulacnom sekrete si uz pocul?

anonym_c0b1f3
Včera o 17:39

@anonym_autor ja som mala po pôrode Danu- nehormonálne vnútromaternicové teliesko

viestta
Včera o 17:39

@anonym_autor kludne aj prezervativy mozte pouzivat, urcite je to ucinnejsia metoda ako prerusovana suloz. Statistiky su jednoznacne. O nehormonalnom teliesku sa porad s gynekologom.

autor
Včera o 17:49
@peterberek8

@peterberek8 Bude mať 6 mesiacov. Pôjdeme asi do kondómov. Mužovi nevadia.

autor
Včera o 17:50
@peterberek8

@peterberek8 A ty si kondómy skúšal? Netreba nútiť ženu hneď do HAK.

peterberek8
Včera o 18:20
@anonym_autor

@anonym_autor Skúšal, ale ona sa sama rozhodla že lepšie je bez kondómu mať sex, že chce ma cítiť, aj pre mňa je keď ju cítim, silnejší orgazmus.

peterberek8
Včera o 18:23
@anonym_autor

@peterberek8 Bude mať 6 mesiacov. Pôjdeme asi do kondómov. Mužovi nevadia.

@anonym_autor No po pôrode trvalo nejaký čas, aby mala chuť na sex štandardne, ako predtým, ako dlho vám trvalo aby ste splodili dieťa?

anonym_aff84a
Včera o 18:46
@peterberek8

@anonym_autor Skúšal, ale ona sa sama rozhodla že lepšie je bez kondómu mať sex, že chce ma cítiť, aj pre mňa je keď ju cítim, silnejší orgazmus.

@peterberek8 no nieje všetko o tom sa lepšie cítiť, keď teraz nejde mat ďalšie dieťa, že?
Prerušovaný sex nieje antikoncepcia

ariannazara
Včera o 19:10
@peterberek8

@peterberek8 prerusovana suloz mi lezi v postielke a ma 8 tyzdnov 😄

peterberek8
Včera o 19:47
@ariannazara

@peterberek8 prerusovana suloz mi lezi v postielke a ma 8 tyzdnov 😄

@ariannazara To fakt?.Mali.ste preušovanú súlož dlhší čas? Alebo hneď sa vám to podarilo nechtiac na prvý krát?

ariannazara
Včera o 19:49
@peterberek8

@ariannazara To fakt?.Mali.ste preušovanú súlož dlhší čas? Alebo hneď sa vám to podarilo nechtiac na prvý krát?

@peterberek8 rozdiel medzi detmi 7 rokov, takze 7 rokov fungovalo 😄

peterberek8
Včera o 19:51
@ariannazara

@peterberek8 rozdiel medzi detmi 7 rokov, takze 7 rokov fungovalo 😄

@ariannazara Dosť dlho teda to fungovalo. My máme 5 ročné dieťa, chcem ešte jedno a nedarí sa nám.

anonym_3b53ba
Včera o 21:23
@anonym_autor

@anonym_autor ja som zena a neznasam kondomy, ludia su rozni.

autor
Dnes o 04:24
@anonym_3b53ba

@anonym_autor ja som zena a neznasam kondomy, ludia su rozni.

@anonym_3b53ba To už prečo? Väčšinou takéto niečo hovoria muži. Ženy (pokiaľ nemajú alergiu na latex) sú s kondómami OK.