icon

Aká nehormonálna antikoncepcia je vhodná po pôrode?

31. máj 2026

Aku antikoncepciu by ste odporučili po pôrode? Malo by to byť niečo nehormonalne. Kondómy sú OK?

peterberek8
31. máj 2026

@anonym_autor Odporúčam nebrať antikoncepciu po pôrode, ak chcete ďalšie dieťa, my máme jedno dieťa, partnerka začala brať antikoncepciu po pôrode, teraz chceme ďalšie dieťa a nedarí sa nám.

anonym_3f741d
31. máj 2026
@peterberek8

@anonym_autor Odporúčam nebrať antikoncepciu po pôrode, ak chcete ďalšie dieťa, my máme jedno dieťa, partnerka začala brať antikoncepciu po pôrode, teraz chceme ďalšie dieťa a nedarí sa nám.

@peterberek8 čo to má spoločné?

autor
31. máj 2026
@peterberek8

@peterberek8 A akú brala? Niečo hormonálne? Lebo tomu sa chcem vyhnúť.

peterberek8
31. máj 2026
@anonym_autor

@peterberek8 A akú brala? Niečo hormonálne? Lebo tomu sa chcem vyhnúť.

@anonym_autor Áno nejakú hormonálnu antikoncepciu, po piatych rokoch chceme dieťa, vtedy sa nam podarilo dieťa na tretí krát. Tak ak nechcete s kondómom, tak prerušovaná súlož. Kolko má vaše dieťa?

anonym_3f741d
31. máj 2026
@peterberek8

@anonym_autor Áno nejakú hormonálnu antikoncepciu, po piatych rokoch chceme dieťa, vtedy sa nam podarilo dieťa na tretí krát. Tak ak nechcete s kondómom, tak prerušovaná súlož. Kolko má vaše dieťa?

@peterberek8 prerušovaná súlož nie je 100% antikoncepcia, už to pochopte ľudia

peterberek8
31. máj 2026
@anonym_3f741d

@peterberek8 prerušovaná súlož nie je 100% antikoncepcia, už to pochopte ľudia

@anonym_3f741d Prečo nie? Veď chlap musí vedieť kedy ho vytiahnuť.

anonym_3f741d
31. máj 2026
@peterberek8

@peterberek8 a čo takto predejakuačná tekutina? to ti nič asi nehovorí. nevadí, vám sa ja tak nedarí počať, takže u vás prerušovaná súlož bude stačiť.

peterberek8
31. máj 2026
@anonym_3f741d

@peterberek8 a čo takto predejakuačná tekutina? to ti nič asi nehovorí. nevadí, vám sa ja tak nedarí počať, takže u vás prerušovaná súlož bude stačiť.

@anonym_3f741d To je veľmi malá pravdepodobnosť tak otehotnieť, skúšali ste niekedy s kondómom? Veď to je na nič, ani chlap a ani zema si to neužije.

anonym_18b29a
31. máj 2026
@peterberek8

@anonym_3f741d To je veľmi malá pravdepodobnosť tak otehotnieť, skúšali ste niekedy s kondómom? Veď to je na nič, ani chlap a ani zema si to neužije.

@peterberek8 😂 ty si proste…. Chlap 😂 wau

peterberek8
31. máj 2026
@anonym_18b29a

@anonym_18b29a No ja neviem či si chlap alebo žena .

anonym_3f741d
31. máj 2026
@anonym_18b29a

@anonym_18b29a 😂😂😂😂

anonym_f0e463
31. máj 2026
@peterberek8

@peterberek8 Ak udalost B nasleduje po udalosti A, este neznamena, ze A sposobilo B.

viestta
31. máj 2026
@peterberek8

@peterberek8 o predejakulacnom sekrete si uz pocul?

anonym_c0b1f3
31. máj 2026

@anonym_autor ja som mala po pôrode Danu- nehormonálne vnútromaternicové teliesko

viestta
31. máj 2026

@anonym_autor kludne aj prezervativy mozte pouzivat, urcite je to ucinnejsia metoda ako prerusovana suloz. Statistiky su jednoznacne. O nehormonalnom teliesku sa porad s gynekologom.

autor
31. máj 2026
@peterberek8

@peterberek8 Bude mať 6 mesiacov. Pôjdeme asi do kondómov. Mužovi nevadia.

autor
31. máj 2026
@peterberek8

@peterberek8 A ty si kondómy skúšal? Netreba nútiť ženu hneď do HAK.

peterberek8
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Skúšal, ale ona sa sama rozhodla že lepšie je bez kondómu mať sex, že chce ma cítiť, aj pre mňa je keď ju cítim, silnejší orgazmus.

peterberek8
31. máj 2026
@anonym_autor

@peterberek8 Bude mať 6 mesiacov. Pôjdeme asi do kondómov. Mužovi nevadia.

@anonym_autor No po pôrode trvalo nejaký čas, aby mala chuť na sex štandardne, ako predtým, ako dlho vám trvalo aby ste splodili dieťa?

anonym_aff84a
31. máj 2026
@peterberek8

@anonym_autor Skúšal, ale ona sa sama rozhodla že lepšie je bez kondómu mať sex, že chce ma cítiť, aj pre mňa je keď ju cítim, silnejší orgazmus.

@peterberek8 no nieje všetko o tom sa lepšie cítiť, keď teraz nejde mat ďalšie dieťa, že?
Prerušovaný sex nieje antikoncepcia

ariannazara
31. máj 2026
@peterberek8

@peterberek8 prerusovana suloz mi lezi v postielke a ma 8 tyzdnov 😄

peterberek8
31. máj 2026
@ariannazara

@peterberek8 prerusovana suloz mi lezi v postielke a ma 8 tyzdnov 😄

@ariannazara To fakt?.Mali.ste preušovanú súlož dlhší čas? Alebo hneď sa vám to podarilo nechtiac na prvý krát?

ariannazara
31. máj 2026
@peterberek8

@ariannazara To fakt?.Mali.ste preušovanú súlož dlhší čas? Alebo hneď sa vám to podarilo nechtiac na prvý krát?

@peterberek8 rozdiel medzi detmi 7 rokov, takze 7 rokov fungovalo 😄

peterberek8
31. máj 2026
@ariannazara

@peterberek8 rozdiel medzi detmi 7 rokov, takze 7 rokov fungovalo 😄

@ariannazara Dosť dlho teda to fungovalo. My máme 5 ročné dieťa, chcem ešte jedno a nedarí sa nám.

anonym_3b53ba
31. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ja som zena a neznasam kondomy, ludia su rozni.

autor
1. jún 2026
@anonym_3b53ba

@anonym_autor ja som zena a neznasam kondomy, ludia su rozni.

@anonym_3b53ba To už prečo? Väčšinou takéto niečo hovoria muži. Ženy (pokiaľ nemajú alergiu na latex) sú s kondómami OK.

anonym_a52727
1. jún 2026
@anonym_autor

@anonym_3b53ba To už prečo? Väčšinou takéto niečo hovoria muži. Ženy (pokiaľ nemajú alergiu na latex) sú s kondómami OK.

@anonym_autor že prečo
.šak to je jak trtkat s igelitkou vnútri..