Aké máte skúsenosti s antikoncepciou Lindynette 30?
idem ich uzivat prvy raz
Ja som uzivala pat rokov a spokojnost... Ziadne neziaduce ucinky...
Veľmi zlé. Pribrala som 17 kg (áno, 17), brneli mi prsty v nohách... Nikdy viac už ani Lindynette, ani žiadnu inú HAK.
Ja som ju uzivala a nemala som ziadne vedlajsie ucinky...Nemozes cakat objektivnu odpoved,lebo kazda zena ma iny organizmus.....
ja som ju uzivala dost dlho a ziadne ucinky, ani som nepribrala, akurat prvych par mesiacov som bola strasne unavena ale potom sa to upravilo.. a trosku sa mi zvacsili prsia 😀
ja som ich brala este pred tehu (teraz nemozem kvoli kojeniu), bola som spokojna, nepribrala som z nich, trochu sa mi zvacsili prsia, a ak si dobre pamatam, gynekolog mi ich daval pre to, lebo maju nizku hladinu hormonov a uplne na zaciatku mi vravel, ze mi nemusia vyhovovat, lebo tak male mnozstvo hormonov nemusi udrzat cyklus a vtedy by bolo krvacanie aj uprostred. Nastastie, mne to stacilo a nemusela som menit za ine. Ale ako pisala @clarissa kazda sme ina, niekomu sadnu tieto, niekomu ine, niekomu ziadne....
velmi ma boleli prsia... prestala som brat po dvoch mesiacoch
ahojte, predám LINDYNETTE 30, 5 blistrov za 25 eur, ja som s nou bola spokojna, len uz som tabletky uplne vysadila. ak nahodou by niekto chcel.. moj email: lucia.dunajska@gmail.com
Ahojte, tiež môžem predať tabletky Lindynette 30 celé balenie 3 blistre, ak má niekto záujem tak napíšte e-mail: ciganikova.anna@gmail.com
ahoj ja som brala od 18 tich Lindynette ale 20 nie 30..a bola som spokojná aj teraz ju beriem a nemám žiadne komplikácie ani nepriberám...dokonca som nemala ani problém otehotnieť ked som ich vysadila ...
Predam lindynette 30, vcera kupenu, 3 x 21 tabliet. Povodna cena 26 eur. Cenu si navrhnite. Najlepsie odber bratislava.

ja som ich brala 10 rokov dozadu, ale ti boli aj iné tipy..bolelo ma z nich veľmi brucho,,vydržala som 3 mesiace...ale teraz by som ich asi nechcela 🙂