icon

Aké máte skúsenosti s antikoncepciou Ornibell?

alexandrazamum
Dnes o 11:13

Ahojte! Začala som užívať Ornibell. Zatiaľ ho mám tretí deň..aké máte skusenosti?

anonym_1bbdfd
Dnes o 11:33
alexandrazamum
autor
Dnes o 11:40

@anonym_1bbdfd to je 6 rokov dozadu, veľmi neaktuálne.. Zaujímajú ma skúsenosti🙂

anonym_1bbdfd
Dnes o 11:42
@alexandrazamum

@anonym_1bbdfd to je 6 rokov dozadu, veľmi neaktuálne.. Zaujímajú ma skúsenosti🙂

@alexandrazamum Po tomto by mal ten produkt i mňa nulovú dôveru.

anonym_f00641
Dnes o 12:07

Ahoj 🙂 Mala som - najskôr - krúžok je absolútne mäkký, takze keby sa aj rozlomil nezrani ťa. No ja som takúto skúsenosť s ním nemala .

Za mňa bola výhoda obchádzanie tráviaceho traktu - mámv tomto smere chronické ochorenie a nedôverujem tabletke že sa stihne vstrebať dostatočne vzhľadom na časté hnačky aťd (ospravedlnujem sa za vyraz). Plus nemusela som na neho myslieť každý deň. Len mi piplo upozornenie v telefóne, kedy vybrať, kedy zaviesť a viac nebolo treba riešiť - skvele pri mojom hektickom spôsobe života.

Nevýhoda bola že mi pri styku zavadzal, kedysi uvádzali že sa môže na maximálne tri hodiny vytiahnuť (už to zmenili, teraz sa nemá vyťahovať, pokial možno vôbec). Ale už to bol pre mna rušivý element, pri styku, myslieť na vytiahnutie, potom rchlo bežať zaviesť. Takze som tuto formu antikoncepcie vymenila za naplaste.

Okrem toho som mala slabé krvácanie asi prvých 6 týždňov a zhoršilo sa mi akné, ale postupne sa to ustálilo. To je ale vysoko individuálne. 🙂