Aké máte skúsenosti s Tempdropom pri meraní bazálnej teploty
Zdravim, mate niekto svoje realne skusenosti
s Tempdropom? Potrebujem si merat bazalnu teplotu a kedze este kojim a nespim celu noc dobre tak sa mi to rano nedari ani moc nechce sa priznam, potrebujeme aa vyhnut plodnym dnom .. a radsiej investujem do tohto 250e ako mat 4 babo tak skoro, uz 3 male doma behaju a ina antikoncepcia neprichadza v uvahu.. no hruza co vam poviem
@anonym_autor už máš cyklus naspäť?
@any_soj ano uz druhy zachvilku koncim a tento krat som z ovulacneho testu a hlienu zistila ze som mala ovulaciu o 4 dni skor ako minuly mesiac.. hruza, chyba mi este ta teplota, lebo som nemala istotu ci naozaj prebehla , zachytila som ju len nahodne posledny den pred uvolnenim vajicka
@anonym_autor ja mam tempdrop, som s nim spokojna, podla mna meria dobre. Ale samozrejme nie je to antikoncepcia ako taka, lebo ze ovulacia prebehla zistis az 3 dni po...
@anonym_2d1777 dakujem
@any_soj ano uz druhy zachvilku koncim a tento krat som z ovulacneho testu a hlienu zistila ze som mala ovulaciu o 4 dni skor ako minuly mesiac.. hruza, chyba mi este ta teplota, lebo som nemala istotu ci naozaj prebehla , zachytila som ju len nahodne posledny den pred uvolnenim vajicka
@anonym_autor ja sa tiež chystám na Tempdrop, keď už budeme chcieť väčšiu istotu v určovaní dní 🙂

@anonym_autor ja mam tempdrop, som s nim spokojna, podla mna meria dobre. Ale samozrejme nie je to antikoncepcia ako taka, lebo ze ovulacia prebehla zistis az 3 dni po...