Aké máte skúsenosti s užívaním antikoncepcie Drovelis?
Dobry den, citala aom tu aj ine diskusie ale nic som sa nedozvedela. Moja dr mi napisala antikincepciu Drovelis. Ja mam vsak respekt pred hormonami (mam 44 rokov - perimenopauza, PCO, migrenicka, velmi dlhy cyklus, navaly tepla, naladovost, syna mam po IVF)
Ide mi o realne skusenosti, ako ho znasate, moja gyn je velmi stroha a nerada komunikuje nad ramec toho co ma nastudovane. Vela som sa toho nedozvedela, ked som aa pytala aj na ine moznosti. Vraj pre mna len antikoncepcia alebo nic. Je ale pravda ze sa mi zhorsuje cyklus, je este dlhsi ako obvykle, PMS ovela horsi, a este mam aj myomy v maternici. Poprosim info ktore ho uzivate, ako hi znasate
@nikola81 ako znášas drovelis? ešte ho berieš?
@janula2511 nezacala som ho brat a ani nezacnem. Nakoniec som to zamietla, uzivam Feminus radsej nieco prirodne nez hormony
@janula2511 nezacala som ho brat a ani nezacnem. Nakoniec som to zamietla, uzivam Feminus radsej nieco prirodne nez hormony
@nikola81 od kedy berieš feminus?si s ním spokojná?a kvôli čomu si ho začala užívať ,aké máš problemi?
@nikola81 od kedy berieš feminus?si s ním spokojná?a kvôli čomu si ho začala užívať ,aké máš problemi?
@janula2511 U mna zacala perimenopauza, nocne potenie, naladovost, nechut na sex atd…beriem ho 2 mesiace, neviem ci robi zazraky ale minimalne zlozenie je zaujimave a hlavne ziadna chemia
@janula2511 U mna zacala perimenopauza, nocne potenie, naladovost, nechut na sex atd…beriem ho 2 mesiace, neviem ci robi zazraky ale minimalne zlozenie je zaujimave a hlavne ziadna chemia
@nikola81 takže si si zatiaľ nevšimla nejaké zmeny?
@janula2511 ani nie.
@nikola81 no super,ja beriem drovelis ale rozmýšľam že už snim skoncujem.a tiež som chcela skúsiť feminus
@nikola81 no super,ja beriem drovelis ale rozmýšľam že už snim skoncujem.a tiež som chcela skúsiť feminus
@janula2511 ak by ste mala navyse tabletky odkupila by som od vas. Dakujem pekne.
@janula2511 ak by ste mala navyse tabletky odkupila by som od vas. Dakujem pekne.
@smithanett dobry den. Ja mam.dve tablicky kupovane pred mesiacom. Mne to vobec nesadlo. Posuniem ak mate zaujem.
@smithanett dobry den. Ja mam.dve tablicky kupovane pred mesiacom. Mne to vobec nesadlo. Posuniem ak mate zaujem.
@allice26 ja by som mala záujem.to máte na 2mesiace nie?
@allice26 Dobry vecer, urcite by som odkupila.
@allice26 Dobry vecer, napiste mi prosim vam spravu,odkupila by som tie tabletky.

@nikola81 od kedy berieš drovelis?