icon

Aké máte skúsenosti s vysadením antikoncepcie Maitalon?

lexi2004
30. apr 2026

Ahojte, antikoncepciu beriem takmer 2 roky kvôli akné ktoré mi začalo v 20, keďže kozmetička ani kožná mi nepomohli. Teraz mám pleť bez akné no som veľmi precitlivená, plačlivá a nemám žiadnu chuť na sex.. má niekto podobnú skúsenosť? Aké ste mali následky po vysadení? Plánujem vysadiť no bojím sa že sa mi akné vráti v rovnakej podobe alebo horšej.. ďakujem za odpovede 🙂 mám 22

anonym_9337fb
30. apr 2026

každé telo je iné ,
niekomu sa vrati akne, niekomu nie
niekomu sa vrati až v perinomenopauze
chod k mudr , nech ti zmení inu hak, ktora ti lepšie sadne - nemusiš byt ani precitlivena ani bez sexu pre ne , potrebuješ možno iny pomer hormonov v nej

denisa_deniska
30. apr 2026

@lexi2004 čo sa týka vysadenia (nebrala som už teraz Maitalon, ale to je myslím jedno) - ja osobne celkom na prd, akné, vypadla mi tak polovica vlasov (nie obrazne, skutočne, našťastie celkom rýchlo rastú). Ak by si chcela pokračovať v užívaní, len nie si momentálne s touto konkrétnou spokojná, tak skús zmeniť, mne Maitalon tiež nerobil dobre, ja som dosť pribrala, rovnako nechuť na sex, ale zmenili mi na Mistru a to bolo ok. 🙂 to vysadenie nemusí byť tvoj prípad, ale asi by som sa pripravila na kadečo, je to dosť šok pre telo

lexi2004
autor
30. apr 2026
@denisa_deniska

@lexi2004 čo sa týka vysadenia (nebrala som už teraz Maitalon, ale to je myslím jedno) - ja osobne celkom na prd, akné, vypadla mi tak polovica vlasov (nie obrazne, skutočne, našťastie celkom rýchlo rastú). Ak by si chcela pokračovať v užívaní, len nie si momentálne s touto konkrétnou spokojná, tak skús zmeniť, mne Maitalon tiež nerobil dobre, ja som dosť pribrala, rovnako nechuť na sex, ale zmenili mi na Mistru a to bolo ok. 🙂 to vysadenie nemusí byť tvoj prípad, ale asi by som sa pripravila na kadečo, je to dosť šok pre telo

@denisa_deniska 😭fuha, to ma mrzí☹️ďakujem za tip, poradím sa s dr či teda risknúť a vysadiť alebo zmeniť hak

denisa_deniska
Včera o 05:43
@lexi2004

@denisa_deniska 😭fuha, to ma mrzí☹️ďakujem za tip, poradím sa s dr či teda risknúť a vysadiť alebo zmeniť hak

@lexi2004 vedela som, do čoho idem, už som raz pred 10timi rokmi vysadzovala 😊 samozrejme, je to individuálne, ale väčšina žien má takéto nechcenosti po vysadení. Preto som ti aj napísala, že ak dieťa ešte neplánuješ, antikoncepcia ti sama o sebe nevadí, iba nežiadúce pri tejto konkrétnej, skús zmeniť najskôr 😊 pekný deň