Aké problém ste mali z užívania antikoncepcie?
Ahojte prosím vás , kto užíval alebo užíva hak aké problémy ste z nej mali? nežiaduce účinky,zvracanie točenie hlavy.
ziadne problemy, uzivam dlhodobo
Toceni hlavy, pocit na omdleni, bolest krizu a zad vseobecne, unava. Po vysazeni vsechno zmizlo.
Aj také,ktoré napíšu,že žiadny nemôžu vedieť čo bude o pár rokov...a nik potom v 50+ nespája problémy s pečeňou,pankreasom,cievami. atd s roky užívanou antikoncepciou,neexistujú na to výskumy,farmafirmy to nepodporujú,to by išli proti sebe. Názor môjho gynekologa....
žiadne....život pred antikoncepciou- bolesti, 10 dňový menzes...nevyspitateľný kedy...12 rokov s antikoncepciou bol raj ( 4 dni menzesu, piaty už skoro nič, žiadne bolesti, nafukovanie, žiadne citlivé prsia ...), teraz som pol roka bez a všetko sa vracia...ide ma z toho picnúť...
U mna uplna strata chuti na sex a caste placlive nalady.
Pigmentové škvrny na tvári. Plus minimálna chuť na sex.
Ja mam skusenost len z puberty ale mala som pocit vacsej rozhadzanosti,rozladenosti a bolesti hlavy az migreny.
@emka530 po skončení užívaní si aké problemi mala?
Skôr žiadne iba vypadávanie vlasov
Caste bolesti hlavy az migreny, zle od zaludka, inak nic, vyskusala som 2x, a uz nikdy 🤔
@20erika07 akú si brala?
Akú hák ste brali?
mňa začala bolieť noha, angiologička ma tak vystrašila, že som vysadila a nikdy viac.
Fu to netusim, to bolo v r.2011
Začali by ste znova brať antiku?alebo už nie?
Užívala som 12 rokov, problémy žiadne a nikdy 😊
@autorka áno začala by som znovu a po pôrode určite aj znovu začnem 😊

Ja som nemala žiadne problémy.