Aké sú vaše skúsenosti s telieskom?
Ahojte baby,chcem sa opýtať tých ktoré máte teliesko aký máte na to názor?Akú máte menštruáciu?Či to partner cíti vo Vás? Ďakujem
@veronikaszabova dobre.Lebo mne raz dali to T a malo to dlhšiu ako keby strunku tak nadával že to cíti po každé tak to muselo ísť von
Fuuuha baby, ale to by ste nemali citit, nie...??
@veronikaszabova presne ako píses , nemal by muz nic citit ak je dobre zavedene. Ja mam druhy krat Mirenu a nic neciti a vsetko v poho.
Kamoška mala, v kuse mäsa mykóza, sex vlastne ani nemohli mať.
ja som mala prvé teliesko skoro desať rokov. vyberali mi ho, lebo som chcela otehotnieť. po pôrode som si dala založiť znova a už ho mám viac ako štyri roky. mne to sadlo perfektne - lekár so skúsenosťami to dobre založil a moje telo (ani partnerovo) s tým nemalo absolútne žiadny problém. mala som aj mám nehormonálne Multiload Cu 375.
@veronikaszabova no cítil že ho to pichá a nadával na to.Mozno to bolo zle zavedené
@rainbow82 ja mam teliesko zatial tyzden,sex sme este nemali nakolko mame 3 deticky a sme radi ked vecer vsetko stichne😉 ale pytala som sa dr ma to a partner vraj nic nema citit a ak ano tak sa daju tie vlakna este podstrihnut,tak sa skus tvojho gyndosa na to opytat

@rainbow82 no citit to urcite neciti, nakolko to je az za krckom maternice 🙂