Ako efektívne riešiť otázku antikoncepcie?
Ahojte nebaví ma každý mesiac sa stresovať či menzes príde alebo nie. Nespíme spolu už od apríla pretože sme nedoriesili otázku ochrany. Fungujeme inak ale ide mu to už pekne na mozog. Povedal ze na vasektomiu nepôjde aj keď predtým to navrhol sam od seba a mne že na sterilizáciu neprispeje nič. Ja už 2 deti mám (nie s nim) a on deti aj tak nechce. Ale začal cuvat a tak už neviem ci to riešiť inak než rozchodom. Guma nie je ono s tým sa fungovať fakt nedá dlhodobo
Čo je u teba dlhodobo? Fungujeme takto od r.2007.
Okrem toho je viac možností. Antika? A čo teliesko?
Ako, nie je guma 1000x lepsie nez spolu vobec nespat x mesiacov? Ja som asi z inej planety..
A prečo si sterilizáciu nezaplatis sama?
Preco by ti mal prispievat na sterilizaciu, vsak nie ste manzelia. Ci?
Tak ano mohol by Ti na sterilizaciu prispiet ale ja by som myslela sama na seba a ked raz dieta nechcem tak si to dam KVOLI SEBE a aj do buducna nech som kludna ( aj keby mam ineho partnera) a je mi jedno ze to platim sama pretoze je to dolezite
Ak je to frajer, nevidim dovod preco by Ti mal platit sterilizaciu. Dnes s nim, o mesiac s druhym,...? A vzdy budes spominat "Vdaka Ti (ex)Erik ze si sa nam postaral o ochranu" 😃
ja rozmyslam na kruzkom (nuvaring) HAK som nikdy nebrala, gumu mame pocas plodnych dni, po ked viem, ze som uz cca 18den cyklu ideme naplno do konca menzesu a potom zase prezervativ, ovulaciu mam na 12 den cyklu
nespite spolu od aprila? a to sa da? obaja ste podivin. Ak nechces deti, ved si daj preboha antikoncepciu. Slovenska zena (zmyslanie) =tabletky. Ja mam roku kruzok nuvaring a vsetko funguje roky ako ma. 3 tyzdne dnu a tyzden von a este aj pocas toho tyzna si mozes uzivat naplno...
@anonym_autor A nenapadlo tá, že možno by chcel mať niekedy deti (možno aj s tebou)? Preto tu vazektomiu nechce. A ty už nikdy nechceš mať deti? Ak áno, prečo by ti mal frajer platiť sterilizáciu? A guma je OK. Nechápem, čo vám ženám na nej prekáža.
Ako, nie je guma 1000x lepsie nez spolu vobec nespat x mesiacov? Ja som asi z inej planety..
@anonym_4f565b Neuverite ale nieje.
ja rozmyslam na kruzkom (nuvaring) HAK som nikdy nebrala, gumu mame pocas plodnych dni, po ked viem, ze som uz cca 18den cyklu ideme naplno do konca menzesu a potom zase prezervativ, ovulaciu mam na 12 den cyklu
@anonym_9d6125 ved Nuvaring je hormonalna antikoncepcia
@anonym_4f565b Neuverite ale nieje.
@alkoholik nuz kazdy to mame inaksie..
Podla mna sa na nu da zvyknut uplne bez problemov, ved uz su kadejake tenke..
Ale ak radsej niekto nespi pol roka, jeho volba
Ja zase tabletky nechcem
@anonym_9d6125 ved Nuvaring je hormonalna antikoncepcia
@belllinka ja viem, ze je hormolna
nespite spolu od aprila? a to sa da? obaja ste podivin. Ak nechces deti, ved si daj preboha antikoncepciu. Slovenska zena (zmyslanie) =tabletky. Ja mam roku kruzok nuvaring a vsetko funguje roky ako ma. 3 tyzdne dnu a tyzden von a este aj pocas toho tyzna si mozes uzivat naplno...
@lizatko1009 mozem sa ta opytat taka intimna otazka, zvazujem ho tiez, ale bojim sa, ze mi pri zapche napriklad vypadne, ked je tak volne polozeny v posve, ani pri sexe nevypadava? ziadne spinenie pocas cyklu z neho? Dakujem
@lizatko1009 mozem sa ta opytat taka intimna otazka, zvazujem ho tiez, ale bojim sa, ze mi pri zapche napriklad vypadne, ked je tak volne polozeny v posve, ani pri sexe nevypadava? ziadne spinenie pocas cyklu z neho? Dakujem
@anonym_9d6125 nevypadne. A keby sa aj dostal von, tak ho dáš naspäť, on môže byť nejaký čas kľudne mimo tela
@anonym_9d6125 nevypadne. A keby sa aj dostal von, tak ho dáš naspäť, on môže byť nejaký čas kľudne mimo tela
@belllinka dakujem
@anonym_9d6125 nikdy mi nevypadol a vzdy mi ho ori sexe vyberie von, po oplachnem a vlozim naspat, necitim, neviem o nom, nikdy nebypadol. ja ani neviem, ze mam nejaku menstruaciu ak sa rata to 3 dnove spinenie na mini tampón a potom tenku intimku.
@anonym_9d6125 nikdy mi nevypadol a vzdy mi ho ori sexe vyberie von, po oplachnem a vlozim naspat, necitim, neviem o nom, nikdy nebypadol. ja ani neviem, ze mam nejaku menstruaciu ak sa rata to 3 dnove spinenie na mini tampón a potom tenku intimku.
@lizatko1009 dakujem za info, znie to dobre, cize mozem pocas sexu vybrat a aj tak budem chranena
@lizatko1009 dakujem za info, znie to dobre, cize mozem pocas sexu vybrat a aj tak budem chranena
@anonym_9d6125 ano, do tych 3 hod max si chranena, ak je mimo
@anonym_9d6125 ano, do tych 3 hod max si chranena, ak je mimo
@lizatko1009 poradim sa s gynekologom, chcela som len progesteron, lebo mam kratke cykly a nespavost a migreny pocas pms, ci by nakoniec toto nebolo lepsie riesenie
Nuvaring som mala 5 rokov, bola som maximálne spokojná. Vysadila som teraz kvôli snahe o bejby. Zostali mi 3 krúžky s exp 3/27. Ak by ste mali záujem, napíšte svoj mail a ozvem sa.
guma a ine alternativy v plodne dni, neplodne na ostro, neradim, pisem ako to mame my, nespat vobec?necudujem sa mu, tak si daj HAK

@anonym_autor tak začni brať antikoncepciu alebo choď na sterilizáciu.