icon

Ako efektívne riešiť otázku antikoncepcie?

27. nov 2025

Ahojte nebaví ma každý mesiac sa stresovať či menzes príde alebo nie. Nespíme spolu už od apríla pretože sme nedoriesili otázku ochrany. Fungujeme inak ale ide mu to už pekne na mozog. Povedal ze na vasektomiu nepôjde aj keď predtým to navrhol sam od seba a mne že na sterilizáciu neprispeje nič. Ja už 2 deti mám (nie s nim) a on deti aj tak nechce. Ale začal cuvat a tak už neviem ci to riešiť inak než rozchodom. Guma nie je ono s tým sa fungovať fakt nedá dlhodobo

anonym_9eb8b3
27. nov 2025

@anonym_autor tak začni brať antikoncepciu alebo choď na sterilizáciu.

anonym_b3f7a5
27. nov 2025

Čo je u teba dlhodobo? Fungujeme takto od r.2007.
Okrem toho je viac možností. Antika? A čo teliesko?

anonym_4f565b
27. nov 2025

Ako, nie je guma 1000x lepsie nez spolu vobec nespat x mesiacov? Ja som asi z inej planety..

doriiis
27. nov 2025

A prečo si sterilizáciu nezaplatis sama?

viestta
27. nov 2025

Preco by ti mal prispievat na sterilizaciu, vsak nie ste manzelia. Ci?

ivik4
27. nov 2025

Tak ano mohol by Ti na sterilizaciu prispiet ale ja by som myslela sama na seba a ked raz dieta nechcem tak si to dam KVOLI SEBE a aj do buducna nech som kludna ( aj keby mam ineho partnera) a je mi jedno ze to platim sama pretoze je to dolezite

anonym_144cf2
27. nov 2025

Ak je to frajer, nevidim dovod preco by Ti mal platit sterilizaciu. Dnes s nim, o mesiac s druhym,...? A vzdy budes spominat "Vdaka Ti (ex)Erik ze si sa nam postaral o ochranu" 😃

anonym_9d6125
27. nov 2025

ja rozmyslam na kruzkom (nuvaring) HAK som nikdy nebrala, gumu mame pocas plodnych dni, po ked viem, ze som uz cca 18den cyklu ideme naplno do konca menzesu a potom zase prezervativ, ovulaciu mam na 12 den cyklu

lizatko1009
27. nov 2025

nespite spolu od aprila? a to sa da? obaja ste podivin. Ak nechces deti, ved si daj preboha antikoncepciu. Slovenska zena (zmyslanie) =tabletky. Ja mam roku kruzok nuvaring a vsetko funguje roky ako ma. 3 tyzdne dnu a tyzden von a este aj pocas toho tyzna si mozes uzivat naplno...

anonym_989311
28. nov 2025

@anonym_autor A nenapadlo tá, že možno by chcel mať niekedy deti (možno aj s tebou)? Preto tu vazektomiu nechce. A ty už nikdy nechceš mať deti? Ak áno, prečo by ti mal frajer platiť sterilizáciu? A guma je OK. Nechápem, čo vám ženám na nej prekáža.

alkoholik
28. nov 2025
@anonym_4f565b

Ako, nie je guma 1000x lepsie nez spolu vobec nespat x mesiacov? Ja som asi z inej planety..

@anonym_4f565b Neuverite ale nieje.

belllinka
28. nov 2025
@anonym_9d6125

ja rozmyslam na kruzkom (nuvaring) HAK som nikdy nebrala, gumu mame pocas plodnych dni, po ked viem, ze som uz cca 18den cyklu ideme naplno do konca menzesu a potom zase prezervativ, ovulaciu mam na 12 den cyklu

@anonym_9d6125 ved Nuvaring je hormonalna antikoncepcia

anonym_4f565b
28. nov 2025
@alkoholik

@anonym_4f565b Neuverite ale nieje.

@alkoholik nuz kazdy to mame inaksie..
Podla mna sa na nu da zvyknut uplne bez problemov, ved uz su kadejake tenke..
Ale ak radsej niekto nespi pol roka, jeho volba
Ja zase tabletky nechcem

anonym_9d6125
28. nov 2025
@belllinka

@anonym_9d6125 ved Nuvaring je hormonalna antikoncepcia

@belllinka ja viem, ze je hormolna

anonym_9d6125
28. nov 2025
@lizatko1009

nespite spolu od aprila? a to sa da? obaja ste podivin. Ak nechces deti, ved si daj preboha antikoncepciu. Slovenska zena (zmyslanie) =tabletky. Ja mam roku kruzok nuvaring a vsetko funguje roky ako ma. 3 tyzdne dnu a tyzden von a este aj pocas toho tyzna si mozes uzivat naplno...

@lizatko1009 mozem sa ta opytat taka intimna otazka, zvazujem ho tiez, ale bojim sa, ze mi pri zapche napriklad vypadne, ked je tak volne polozeny v posve, ani pri sexe nevypadava? ziadne spinenie pocas cyklu z neho? Dakujem

belllinka
28. nov 2025
@anonym_9d6125

@lizatko1009 mozem sa ta opytat taka intimna otazka, zvazujem ho tiez, ale bojim sa, ze mi pri zapche napriklad vypadne, ked je tak volne polozeny v posve, ani pri sexe nevypadava? ziadne spinenie pocas cyklu z neho? Dakujem

@anonym_9d6125 nevypadne. A keby sa aj dostal von, tak ho dáš naspäť, on môže byť nejaký čas kľudne mimo tela

anonym_9d6125
28. nov 2025
@belllinka

@anonym_9d6125 nevypadne. A keby sa aj dostal von, tak ho dáš naspäť, on môže byť nejaký čas kľudne mimo tela

@belllinka dakujem

lizatko1009
28. nov 2025
@anonym_9d6125

@anonym_9d6125 nikdy mi nevypadol a vzdy mi ho ori sexe vyberie von, po oplachnem a vlozim naspat, necitim, neviem o nom, nikdy nebypadol. ja ani neviem, ze mam nejaku menstruaciu ak sa rata to 3 dnove spinenie na mini tampón a potom tenku intimku.

anonym_9d6125
28. nov 2025
@lizatko1009

@anonym_9d6125 nikdy mi nevypadol a vzdy mi ho ori sexe vyberie von, po oplachnem a vlozim naspat, necitim, neviem o nom, nikdy nebypadol. ja ani neviem, ze mam nejaku menstruaciu ak sa rata to 3 dnove spinenie na mini tampón a potom tenku intimku.

@lizatko1009 dakujem za info, znie to dobre, cize mozem pocas sexu vybrat a aj tak budem chranena

lizatko1009
28. nov 2025
@anonym_9d6125

@lizatko1009 dakujem za info, znie to dobre, cize mozem pocas sexu vybrat a aj tak budem chranena

@anonym_9d6125 ano, do tych 3 hod max si chranena, ak je mimo

anonym_9d6125
28. nov 2025
@lizatko1009

@anonym_9d6125 ano, do tych 3 hod max si chranena, ak je mimo

@lizatko1009 poradim sa s gynekologom, chcela som len progesteron, lebo mam kratke cykly a nespavost a migreny pocas pms, ci by nakoniec toto nebolo lepsie riesenie

anonym_00f7f2
1. dec 2025

Nuvaring som mala 5 rokov, bola som maximálne spokojná. Vysadila som teraz kvôli snahe o bejby. Zostali mi 3 krúžky s exp 3/27. Ak by ste mali záujem, napíšte svoj mail a ozvem sa.

anonym_9d6125
6. dec 2025

guma a ine alternativy v plodne dni, neplodne na ostro, neradim, pisem ako to mame my, nespat vobec?necudujem sa mu, tak si daj HAK