icon

Ako ovplyvňuje antikoncepcia pravidelnosť menštruačného cyklu?

8. sep 2025

Dobrý deň, rada by som sa opýtala jednu otázku dúfam ze to napíšem pochopiteľne.
Užívam antikoncepciu už 4 mesiac no mam pocit ze menzes mi aj tak chodí ako sa mu zapáči. Momentálne mám odobraté balenie antikoncepcie, mala nastať menštruácia no je 4 deň od poslednej tabletky a menštruácia nikde. A mesiac pred tým mi začala 2 dni skvor než som odobrala poslednú tabletku... Preto by som sa chcela opýtať, zaujíma ma to. Keď beriete vy antikoncepciu na aký deň od dobratia tabletiek vám začne krvácanie?.
Ďakujem za slušné odpovede.

nin12345
8. sep 2025

@anonym_autor ak ju berieš pravidelne tak ti asi nesadla. Každá má iný podiel tých hormónov v sebe

ibrunova
8. sep 2025

ak ju berieš len druhý mesiac, tak to môže byť.. Ja som brala vždy poslednú vo štvrtok a dostala som v pondelok.

leidin
9. sep 2025

Podla mna ide o hmotnost. Ked priberes tak si asi bola v podvahe a mas to castejsie. Ja mam normalnu hmotnost a pravidelnu aj bez toho. Brala som to len dva mesiace a potom som si dala bez pauzy a zrazu to bolo furt. Proste nechceli skoncit kramy. To asi znamena, ze proste uz som moc tazka na take kusky. Lebo cim vyssie bmi, tym viac krvi, viac dni a silnejsie.

janulienka78
11. sep 2025

v piatok posledná tabletka, v stredu ráno menzes...pravidelne ako hodinky