Ako posunúť menštruáciu počas užívania Maitalonu?
Ahojte. Užívam antikoncepciu Maitalon. Potrebovala by som si posunúť príchod menštruácie o 1 deň neskôr. Tak ,aby som ju mala pravidelne tak. Poslednú aktívnu tabletku beriem vo štvrtok.. Ale chcela by som ju brať v piatok. Máte skúsenosť?
Áno
@janai1 máte s tým skúsenosť? Nikde o tom nepíšu.. Len o skrátení 7 dňovej pauzy a to mi nevyhovuje.
Nie, ja som pauzy nikdy nerobila pri užívaní HAK.
Ale toto je všeobecne odporúčaný postup keď chceš zmeniť deň
@janai1 si farmaceut?
Autorka, ak sa ti nezdaju anonymne odpovede na verejnom fore, zajdi si do lekarne a konzultuj to tam. Tu ti napíše ktokolvek cokolvek.
Wtf? Načo sa pýtaš na fóre keď potom máš problém s odpoveďami?
Nie, nie som ale som schopná si dohľadať informácie sama a mam ústa aby som sa opýtala gyn. miesto zakladania anonymných tém na koňa 😂
Nie, dávkovanie by som nemenila ty teda vezmeš jednu z ďalšieho blistra?prečo už teda nezacnes bez prestávky a nepokračujes v brani?
@luccija tak som už užívala predchádzajúce 2 mesiace.
@janai1 nie nemám problém s vašou odpoveďou. Len nikde na internete som to nenašla tak som sa opýtala tu. A keď som čítala že je to všeobecne odporúčaný spôsob tak som chcela vedieť kde ste to našla. Túto informáciu.
Určite to celé prekonzultuj s dr tá ti poradí najlepšie, antikoncepcie sú rôzne a fungujú rôzne. Pri niektorých sa robí 7 dňová pauza, pri iných vôbec..atď
Ja som mala inú značku a chcela som raz ísť bez pauzy kvôli dovolenke a tiež som si na fórach načítala že mám brať proste ďalšie balenie bez pauzy. Tak som šla na dovolenku natešená pripravená, urobila som ako na fóre radili a ms aj tak prišla. Potom som sa na to pýtala mojej dr a povedala že moja značka tak nefunguje, že keby sa poradím predtým tak mi vie pomôcť inak..
Čo tak sa opýtať dr?
Tak ich vráťte do lekárne ale nebiznisujte s tabletkami ktoré sú na predpis......

Môžem vziať o 1 aktívnu tabletku viac?