icon

Ako posunúť menštruáciu počas užívania Maitalonu?

10. jan 2025

Ahojte. Užívam antikoncepciu Maitalon. Potrebovala by som si posunúť príchod menštruácie o 1 deň neskôr. Tak ,aby som ju mala pravidelne tak. Poslednú aktívnu tabletku beriem vo štvrtok.. Ale chcela by som ju brať v piatok. Máte skúsenosť?

autor
10. jan 2025

Môžem vziať o 1 aktívnu tabletku viac?

janai1
10. jan 2025

Áno

autor
10. jan 2025

@janai1 máte s tým skúsenosť? Nikde o tom nepíšu.. Len o skrátení 7 dňovej pauzy a to mi nevyhovuje.

janai1
10. jan 2025

Nie, ja som pauzy nikdy nerobila pri užívaní HAK.

Ale toto je všeobecne odporúčaný postup keď chceš zmeniť deň

autor
10. jan 2025

@janai1 si farmaceut?

barka1
10. jan 2025

Autorka, ak sa ti nezdaju anonymne odpovede na verejnom fore, zajdi si do lekarne a konzultuj to tam. Tu ti napíše ktokolvek cokolvek.

janai1
10. jan 2025

Wtf? Načo sa pýtaš na fóre keď potom máš problém s odpoveďami?
Nie, nie som ale som schopná si dohľadať informácie sama a mam ústa aby som sa opýtala gyn. miesto zakladania anonymných tém na koňa 😂

luccija
10. jan 2025

Nie, dávkovanie by som nemenila ty teda vezmeš jednu z ďalšieho blistra?prečo už teda nezacnes bez prestávky a nepokračujes v brani?

autor
10. jan 2025

@luccija tak som už užívala predchádzajúce 2 mesiace.

autor
10. jan 2025

@janai1 nie nemám problém s vašou odpoveďou. Len nikde na internete som to nenašla tak som sa opýtala tu. A keď som čítala že je to všeobecne odporúčaný spôsob tak som chcela vedieť kde ste to našla. Túto informáciu.

nika_val
10. jan 2025

Určite to celé prekonzultuj s dr tá ti poradí najlepšie, antikoncepcie sú rôzne a fungujú rôzne. Pri niektorých sa robí 7 dňová pauza, pri iných vôbec..atď
Ja som mala inú značku a chcela som raz ísť bez pauzy kvôli dovolenke a tiež som si na fórach načítala že mám brať proste ďalšie balenie bez pauzy. Tak som šla na dovolenku natešená pripravená, urobila som ako na fóre radili a ms aj tak prišla. Potom som sa na to pýtala mojej dr a povedala že moja značka tak nefunguje, že keby sa poradím predtým tak mi vie pomôcť inak..

sisska96
10. jan 2025

Čo tak sa opýtať dr?

zlatiak
Odpoveď bola odstránená
jajka888
Odpoveď bola odstránená
sisska96
26. jan 2025

Tak ich vráťte do lekárne ale nebiznisujte s tabletkami ktoré sú na predpis......