icon

Ako riešiť ochranu?

30. okt 2021

Ahojte, mam nového priateľa a chceli by sme začať sexuálne žiť. Problém nastáva v tom, že priateľ kondómy nechce a chce aby som brala antikoncepciu, ktorú ja už brať nechcem. Vravela som mu, že buď si da zo začiatku kondóm a neskôr by sa tá ochrana poriešila inak ale on stále trvá na svojom. Milujem ho ale toto je mi veľmi nepríjemne. Ako by ste to riešili vy?

Strana
z2
fiafia
30. okt 2021

Že keď je sebec v tomto bude aj v iných veciach. On nechce ale ty si máš babrať zdravie antikoncepciou?

klip0
30. okt 2021

A povedala si mu, že si mala z antikoncepcie zdravotné problémy ? A aj tak ťa na ňu prehovára ? Či nevie čo ti to spôsobilo ?

bombulka1987
Autor odpoveď zmazal
autor
30. okt 2021

@klip0 áno povedala, síce nie podrobnosti ale vie to

klip0
30. okt 2021

Tak potom nemôže tvrdiť že ťa má rád, už vôbec nie ľúbi alebo miluje. Lebo takému človeku chcem len dobre a nie aby mal zdravotné problémy a už vôbec nie kvôli môjmu pohodliu. Jemu je ukradnuté či ty budeš mať problémy, hlavne nech si pohodlne užije. Otázne je, načo s takým človekom strácať čas

any_soj
30. okt 2021

Ach egoista... Najprv by som si pustila podcast Ako si nezobrat teľa, prvú časť 10 spôsobov ako vstúpiť do zlého vzťahu a potom rozchod. https://open.spotify.com/episode/2iBa0NjaAmII7h...

opica_skorica
30. okt 2021

Vygugli si pribalovy letak k hociktorej antikoncepcii:
Vzdy uvadzaju, ze pri otehotnení pocas uzivania HAK, ju prestante uzivat. Cize kde je tá jeho istota???

ukulela
30. okt 2021

Najistejsia? Pri antibiotikach, hnackach, zvracani atd sa ako chce chranit? Ked hak klesa / alebo aj straca ucinnost? Ak vie, ze hak netolerujes a mala si problemy, no napriek tomu si ide svoje, je to keket.

desa12
31. okt 2021

Toto vobec nie je spravny pristup. Za prve hormonalna antikoncepcia je naozaj velky zasah do zenskeho tela, to nie je len tak… su samozrejme aj nehormonalne telieska, no ten jeho pristup je naozaj velmi zly, neohladuplny. Preco nechce kondom? Ma nanho alergiu? Skoro kazda “zenska antikoncepcia” ma vedlajsie ucinky, kondom ak na ho nemate alergiu nema ziadne. A po druhe, to ti poviem z vlastnej skusenosti, my sme po par mesiacoch prestali pouzivat akukolvek antikonceciu, dohodli sme sa, ze mame byvanie aj vek, nechame to na osud, vieme celit nasledkom no aj napriek tomu, ze moj partner mal predomnou len 2 dlhodobe vazne vztahy, ziadne striedanie zien, uz 2 roky sa trapim s uraplasmou a roznymi dalsimi premnozenymi bakteriami. Neviem sa toho nijak raz zbavit a vobec to nie je ojedinele, mam kamaratku, ktora ma rovnaky priblem, Nikdy nevies… potom to nebude sex s kondomom ale sex raz za mesiac a potom 2 tyzdnove liecenie …. ak sa rozhodnes polavit a pristupis k tomu, ze nebudete pouzivat kondom tak ho urcite posli na testy. Je to velmi neprijemne vysetrenie, no mozete predist neprijomnostiam, ktorym celym momentalne ja s priatelom a mnoho dalsich zien, ktorych partneri nechceli kondom, lebo “ je to ako lizat nanuk cez obal” aspon budes vidiet ci ta lubi aj on a podstupi to kvoli tebe 🙂

sedmokraska05
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2