icon

Ako sa chrániť, keď už neplánujem deti?

jolikaa
24. aug 2022

Ahojte, tie co mate deti a neplanujete dalsie, aku formu ochrany/antikoncepcie ste si vybrali a ste spokojne?

Strana
z3
jolikaa
autor
24. aug 2022

@ankare aj nad tym sme uvazovali, len nechceme este uplnu definitivu. Taky zakrok mozno o par rokov, teraz sme tak,ze teraz dalsie dieta nechceme a nevieme co bude v buducnosti.

sorciera24
24. aug 2022

kondom

dorothee
24. aug 2022

Ja planujem do konca tohto roka podstupit sterilizaciu..Chcela som aby isiel muz na vazektomiu ale odmieta,sralo 😂 takze je to na mne,uz som pevne rozhodnuta..v mojom pripade-34r a 4 deti,je to najlepsie riesenie 🙂

top_manazerka
24. aug 2022

Ja mám presný cyklus a hlavne ho poznám. Viem kedy mam ovulaciu, sledujem plodný hlien. Počas plodných dni, teda 4 dni pred a 3 dni po ovulácii používame kondom. Inak nič. Mám dve naplánované deti, presne viem, v ktorý deň boli počaté. U kazdej ženy ale toto fungovať nebude 😕

1342
24. aug 2022

@canany ja takisto 😉

top_manazerka
24. aug 2022

@dorothee čiže ty pojdeš pod plnú narkozu a dáš si rezať brucho… okrem toho si vynosila a porodila 4 deti. A tvoj chlap neprežije 15 min. zákrok v lokálnej anestezii? Zasratou metlou by som ho hnala a o sexe by mohol len snívať.

elizabet173
24. aug 2022

@top_manazerka možno by sa pánko spamätal, keby mu povedala, že vieš, čo máš pravdu, pôjdem na sterilizáciu ja. Čo ak náhodou s tebou nezostanem, budem to zase o pár rokov riešiť? 😎 A inak dnes sterilizáciu robia aj bez narkózy a bez vpichov do brucha, ale takýto muž by naťahoval prezervatív len taký fukot, bez neho ani náhodou

dorothee
24. aug 2022

@top_manazerka ano urobim to ja..jeho nedonutim ani nahodou a sex potrebujem aj ja k zivotu nielen on,takze celibat nehrozi..v pripade nehody by som si to zase odtrpela vsetko ja,myslim dalsie tehotenstvo,preto som rozhodnuta zobrat to na seba radsej,ako sa spoliehat na kondomy a podobne..

ankare
24. aug 2022

@jolikaa jaaaj, ja že už vôbec nechcete. 🙂

top_manazerka
24. aug 2022

@dorothee na kondómoch nie je nič zlé, len ich treba vediet používať. Btw, tvojmu chlapovi ťa nie je vobec luto? To bude riadny sebec..

8eva8
24. aug 2022

@jolikaa hormonálne teliesko

dorothee
25. aug 2022

@top_manazerka takto v online priestore a len z jedneho pohladu sa velmi lahko sudia druhy..je to moje rozhodnutie,stacilo mi dat si na misky vah,ci chcem v tomto vyhrat,alebo neostat znovu tehotna..Ja som si vybrala druhu moznost..

sedmokraska05
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3