Ako sa chrániť pred otehotnením v 40-tke?
Ahojte, čoskoro budem mať 40 rokov, mám 2 deti. Dlhé roky som bola na nich sama. Teraz som spoznala fajn chlapa randime spolu a rozmýšľam do budúcna že by sme mali aj sex. Lenže už mám svoje roky a nechcem mať ďalšie dieťa. Preto sa pýtam ako sa chrániť pred otehotnením?
Čo tu čítam diskusie čo píšu ženy že kondóm chráni len na 98 percent a sú tam 2 percenta že ostane žena tehotná. Tabletky nechcem brať, keby sme mali raz-dva krát do mesiaca sex, to sa mi neoplatí brať si. Môj gynekológ hovorí že najlepšia ochrana je nemať sex vôbec. Ale to sa asi nedá. Vlastne ja som žila dlhé roky bez, mne to vlastne ani nechýba. No raz k tomu dôjde že moja známosť bude chcieť a chcem byť pripravená. Teda čo je najlepší spôsob ako sa chrániť?
@nikola81 mne ju robili na moju žiadosť. Žiadosť vypíše gynekolog ty ju podpíšeš a pošle sa ani neviem kam do frasa. 30 dní maju na schválenie to je taka fraška či si to nerozmysliš . A potom ideš so schválenou žiadosťou na oddelenie gynekológie kde ti dajú termín. Pred operaciou zaplatíš / platila som 150 eur / a hotovo.
Pharmatex + kondom
Mas 40, deti, a nevies ako funguje menstruacny cyklus a ako sa chranit pred tehotenstvom? Bohate ti staci pouzivat kondom a ak sa velmi bojis, tak v case pred a pocas ovulacie teda sex vobec nemaj.

@autorka Prepac, prehliadla som.