Ako sa chránite, keď ste proti antikoncepcii?
zeny, tie ktore ste zasadne proti, a uz neplnujete dalsie deti, ako sa chranite?
Ja som nie že proti ale nemôžem. Teraz to budeme akurát riešiť. Buď pôjde muž na odstrihnuté alebo ja 😉
Muž podstúpil vazektomiu. Ľahšie ako sterilizácia pre mňa. Ale to je skôr pre páry, ktoré na 100%uz si rozhodnutí, že ďalšie dieťa nechcú mať.
tak je kopu moznosti, mne antikoncepcia nevyhovovala po zdravotnej stranke, tak som to riesila vnutromaternicovym telieskom a v pohode uplne.
nikdy som antiku nebrala ani brat nebudem, dcera ma 19 a syn 15, planovane deti, nic neuslo. Fungujeme dalej🙂
Chcela by som aby isiel muz na vazektomiu, ked skoncime splodenim.
Nebudem si vsetko odsierat len ja ;)
Nechcela som hormóny, tak mám nehormonálne teliesko.
Niektorým párom nevyhovuje mať sex iba v neplodné dni, niektorí neradi prerušujú príjemné chvíle... Záleží aj od frekvencie - niektorým párom stačí malé balenie kondómov na rok, vtedy naozaj nemá význam zaťažovať ženské telo hormónmi.
Proti akejkolvek antikoncepcii ci hormonalnej? Ak hormonalnej, su aj nehormonalne metody.
Ak akejkolvek, tak potom nesexovat.
Nikdy som antikoncepciu nebrala.Praktizovali sme prerušovanie alebo vypočítanie plodných/neplodných dni.A nikdy som neotehotnela.Všetky moje tehotenstvá boli plánované.Ale už máme 4 deti takže som pri sekcii s dvojičkami podstúpila sterilizáciu lebo už viac deti neplánujeme🙂
Ak si proti hormonom tak potom zostava - kondom, pharmatex, prerusovanie, symptotermalna metoda alebo sa dat sterilizovat. 😉Najpraktickejsie je podla mna nechat spravit muzovi vazektomiu ked uz je na 100% rozhodnuty ze deti nechce.
Za mňa je to využívať neplodne dni, prerusovanu súlož, v prípade plodných dní + kondóm.
Ak by som nechcela deti už vôbec, za žiadnych okolností, tak sterilizácia.
Je rozdiel, či si proti hormonálnej antikoncepcii alebo celkovo proti antikoncepcii.
Manžel bol na vazektomii ( bol najmladší na klinike, ktorý to podstúpil 😅). Ak sa nebodaj rozvedieme, pôjdem na sterilizáciu.
Proti akému typu "antikoncepcie" vlastne si? Myslíš hormonálnu? (Tabletky, implantáty, hormonálne teliesko)? Však je kopa iných možností, stačí si vybrať 🤷. Ja som si čosi vybrala a čosi sme pokombinovali, v závislosti od rôznych životných fáz a našich preferencií sme to menili. Teraz minulý rok som sa rozhodla, že už nechcem žiadne ďalšie deti, takže som sa dala sterilizovať.
Žienky a ako hodnotíte, že ste sa dali sterilizovať? Všimli ste si nejaké zmeny? Ja nad tým do budúcnosti premýšľam, lebo tiež sa bojím, že by som otehotnela. Mám dve detičky a stačí nám to.