icon

Ako správne užívať antikoncepciu?

Včera o 09:56

Včera okolo 12stej mi začala menštruacia , dala som si prvy krat v živote antikoncepciu v ten deň ale až o 21:30 možem dnes užit o 16:00? a potom každy den o 16:00? A čo sa stane ked budem mat napriklad pohlavny styk rano ? A tabletku kazdy den az neskor ?

vysledky
Včera o 09:58

@anonym_autor treba hlavne tu tabletku užívať časovo správne

guudy
Včera o 10:13

@anonym_autor precitaj si navod😳

cimage
Včera o 10:14

Nic sa nestane ked ju budes potom uzivat priblizne v rovnakom case. Ja by som prvy mesiac radsej pouzivala este dalsiu ochranu.

anonym_a621e5
Včera o 10:15

gynekolog ta o sposobe uzivania a ochrane nepoucil, pribalovy letak ti nepribalili?

januska12323
Včera o 10:24

Prečítaj si pribalovy leták a potom sa opýtaj čo ti nie je jasné.

elenka74
Včera o 10:31

@anonym_autor V pohode môžeš o 16.00 h, aj ďalšie dni, to nie sú antibiotiká, ktoré musíš brať presne na minútu

anonym_54dd49
Včera o 10:55
@elenka74

@anonym_autor V pohode môžeš o 16.00 h, aj ďalšie dni, to nie sú antibiotiká, ktoré musíš brať presne na minútu

@elenka74 si si ista? Uzivat sa maju v cca rovnaku hodinu, aby sa udrzala stabilna hladina hormonov 24h. Nie su to atb, ale ani cukriky.

sisska96
Včera o 11:05

Nestresuj budeš mať hormóny tak v kely, že neotehotnieš raz dva

elenka74
Včera o 11:34
@anonym_54dd49

@elenka74 si si ista? Uzivat sa maju v cca rovnaku hodinu, aby sa udrzala stabilna hladina hormonov 24h. Nie su to atb, ale ani cukriky.

@anonym_54dd49 Veď ja netvrdím, aby tablety brala raz ráno, potom večer, ale nemusí ich brať presne o 16.00, ak sa omešká o 30 minút iste nebude tehotná.

anonym_54dd49
Včera o 11:36
@elenka74

@anonym_54dd49 Veď ja netvrdím, aby tablety brala raz ráno, potom večer, ale nemusí ich brať presne o 16.00, ak sa omešká o 30 minút iste nebude tehotná.

@elenka74 ona ju chce zobrat o 5,5h skor, v prvy mesiac uzivania. Rovno jej to komplet rozhodi hormony.

pr85
Včera o 21:11

@anonym_autor vyhodiť do koša. Tabletky vážne poškodzujú tvoje zdravie.

autor
Dnes o 08:58
@pr85

@anonym_autor vyhodiť do koša. Tabletky vážne poškodzujú tvoje zdravie.

@pr85 ja som si to dala predpisat kvoli tomu aby som nezostala tehotna ale hlavne kvoli tomu ze nemam pravidelny cyklus a mam silnu menstruaciu a som velmi chudokrvna

anonym_54dd49
Dnes o 09:02
@anonym_autor

@pr85 ja som si to dala predpisat kvoli tomu aby som nezostala tehotna ale hlavne kvoli tomu ze nemam pravidelny cyklus a mam silnu menstruaciu a som velmi chudokrvna

@anonym_autor prosím ťa, vôbec sa neospravedlňuj pred týmto pánom, prečo užívaš antikoncepciu. Je to známa "firma" na MK, ktorý sa cíti v každej téme o sexe, či antikoncepcii oprávnený rozdávať ženám nevyžiadané rady.

Ak užívaš HAK práve kvôli problémom s menštruáciou, tak to už vôbec nerob výkyv v čase užívania. Ja ju tiež užívam kvôli extrémne silnej menštruácii, ktorú mi krásne upravila. A raz sa mi stalo, že som zabudla užiť tabletku, zobrala som ju po 12 tich hodinách (vtedy som si spomenula) a v tom mesiaci som mala opäť silný menzes. Takže mne aj tá jedna oneskorená tabletka spôsobila hneď hormonálny výkyv.

autor
Dnes o 09:15
@anonym_54dd49

@anonym_autor prosím ťa, vôbec sa neospravedlňuj pred týmto pánom, prečo užívaš antikoncepciu. Je to známa "firma" na MK, ktorý sa cíti v každej téme o sexe, či antikoncepcii oprávnený rozdávať ženám nevyžiadané rady.

Ak užívaš HAK práve kvôli problémom s menštruáciou, tak to už vôbec nerob výkyv v čase užívania. Ja ju tiež užívam kvôli extrémne silnej menštruácii, ktorú mi krásne upravila. A raz sa mi stalo, že som zabudla užiť tabletku, zobrala som ju po 12 tich hodinách (vtedy som si spomenula) a v tom mesiaci som mala opäť silný menzes. Takže mne aj tá jedna oneskorená tabletka spôsobila hneď hormonálny výkyv.

@anonym_54dd49 Len mam jeden problem😭😭 Doktorka sa ma pytala ci mavam migreny ja ze ano ale som zabudla povedat ze mavam aj tie s aurou a pozeram ze je to problem . Mavam ich raz za rok ale ze neni to moc dobre

autor
Dnes o 09:16
@anonym_54dd49

@anonym_54dd49 dala som si na cas 21:30 uz som to nemenila

pr85
Dnes o 12:06
@anonym_autor

@anonym_autor OK. Tak vtedy je to v poriadku.

saxana000
Dnes o 21:33

Mne tabletky migreny este zhorsili.. cas si v prvim tyzdni uzivania este mozes poposuvat nerob to hned o 5 hodin ale postupne ak si mala.vcera 21:30 dnes daj o 20.00 zajtra 18.30 postupne poposuvaj na 17.00 -
-16.00 ja to tak robim aj pri atb.ked potrebujem nasadit detom okamzite ale nechcem ich v noci 10 dni budit o tretej rano.aby sa ta davka spravne rozlozila ta posunuta hodinka tomu fakt nijak neublizi.