Ako treba užívať tabletky EBELYA?

lenkaabrano
19. jún 2019

Ahojte mamičky môžem sa spýtať užívate niektorá tieto tabletky ak áno ako ich užívate lebo ja som stoho debil keď my začala menštruácia mala som ich užívať 5 dní a potom som si mala dat pauzu 7 dní a potom zase že som ich mala užívať ale kedy hneď som si mala dat tabletku po tej pauze ci as keď dostanem ďalšiu menštruáciu ďakujem za odpovede

seblicek
19. jún 2019

@lenkaabrano Hneď prvý deň po menštruácií a celý mesiac až kým nepríde MS 🙂

dema4016
19. jún 2019

@lenkaabrano len tak na margo, mám 2 blistery nespotrebované ebelyi, platnosť do 2020, ak by ste mala záujem tak by som ich predala za 10 Eur aj s obyčajným poštovným, ja som ich užívala 2 roky, ale ich už neberiem, nakoľko ich už nepotrebujem, ak by bol záujem, vieme sa dohodnúť

lenkaabrano
autor
19. jún 2019

@seblicek píšem vám spravu

sweetlife001
19. jún 2019

@lenkaabrano ja som začala brať v prvý deň menštruácie, doberies celý blister a máš 7 dní pauzu pocas ktorej tabletky neberies, na ôsmy deň začínaš brat zase až do ďalšej pauzy.. to čo je za blud že užívať 5 dní a potom 7 dní pauza.. vždy počas tej pauzy keď som tabletky nebrala mi na druhý alebo tretí deň došlo krvácanie, bez ohľadu na to či to prestalo do tých 7 dní alebo som krvácala ďalej som na ôsmy deň začala brať nový blister odznova.

lenkaabrano
autor
19. jún 2019

@sweetlife001 píšem spravu

sweetlife001
19. jún 2019

@lenkaabrano oki 🙂