Ahojte mamičky môžem sa spýtať užívate niektorá tieto tabletky ak áno ako ich užívate lebo ja som stoho debil keď my začala menštruácia mala som ich užívať 5 dní a potom som si mala dat pauzu 7 dní a potom zase že som ich mala užívať ale kedy hneď som si mala dat tabletku po tej pauze ci as keď dostanem ďalšiu menštruáciu ďakujem za odpovede
@lenkaabrano len tak na margo, mám 2 blistery nespotrebované ebelyi, platnosť do 2020, ak by ste mala záujem tak by som ich predala za 10 Eur aj s obyčajným poštovným, ja som ich užívala 2 roky, ale ich už neberiem, nakoľko ich už nepotrebujem, ak by bol záujem, vieme sa dohodnúť
@seblicek píšem vám spravu
@lenkaabrano ja som začala brať v prvý deň menštruácie, doberies celý blister a máš 7 dní pauzu pocas ktorej tabletky neberies, na ôsmy deň začínaš brat zase až do ďalšej pauzy.. to čo je za blud že užívať 5 dní a potom 7 dní pauza.. vždy počas tej pauzy keď som tabletky nebrala mi na druhý alebo tretí deň došlo krvácanie, bez ohľadu na to či to prestalo do tých 7 dní alebo som krvácala ďalej som na ôsmy deň začala brať nový blister odznova.
@sweetlife001 píšem spravu
@lenkaabrano oki 🙂
@lenkaabrano Hneď prvý deň po menštruácií a celý mesiac až kým nepríde MS 🙂