Ako zabrániť tehotenstvu?
Veľakrát rozoberaná téma, ale stalo sa mi. Máme deti a žiaľ dnes po 9 mesačnej prestávke sme sa s mužom zblizili, avšak stala sa nehoda a ja plačem a nariekam, ale zvrátiť to už neviem. Zabudla som ja po pravde použiť krém zo spodu a teraz čo? Nechcem ďalšie tehotenstvo, tabletku po nechcem užiť nakoľko kojím. Existuje nejaká šanca, že neotehotniem? Nechcem už byť viac tehotná a chlapa neviem prinútiť na nijakú antikoncepciu, zároveň ja HAK užívať nechcem a nemôžem. Prosím o rozumné komentáre, už aj tak som v strese
@autorka venujú sa tomu v tejto knihe - príručke
https://www.lpp.sk/ponuka/produkt/7-prirucka-st...
a sú aj stretnutia- kurzy, aj víkendové stretnutia, kde sa vždy venujú aj plodnosti po pôrode aj pravidlám na určenie neplodných období. Je to prepracované a funguje to.
Čo sa týka termdrop, je ideálny aj pre ženy, ktoré sa často v noci budia, kvôli dojčeniu, resp. ešte nemajú MS. On monitoruje teplotu celú noc a ráno zapíše tu najnižšiu, ktorú nameral. Nie je to bazálna teplota v pravom zmysle slova, ale funguje to. Bazálna teplota je hneď po prebudení a po prebdenej noci to nie je celkom relevantná hodnota.
Používa to naozaj kopec párov, ktorí nemôžu antikoncepciu a sú ok. Len treba trochu disciplíny🙂 a výhoda je, že žena naozaj spozná svoje telo.
v prvom rade gratulujem pri výbere nezodpovedného chlapa - manžela - otca detí...
Ked on už nemá rozum, tak musíš mať ty. V dnešnej modernej dobe, je toľko možností ochrany, ked chodíš pravidelne ku gynekológovi vie ti poradiť, čo je pre teba najlepšie - nie je pre vás, lebo tvoj si len chce užiť a ty sa staraj
@kalifka toto ty ako vieš? On sa zase stará a zabezpečuje rodinu, čiže aj keby niečo vzniklo, tak by sa postaral a mimochodom, bola to nehoda, nie naschvál. A za tým, že je najlepší otec si stojím a aj skvelý partner a nikto ti nedal právo sa obuvat do tejto situacie a hodnotiť čo tebe neprinalezi!
Tak ak za tie roky nebola nehoda . Tak to môžete ďalej tak. My tiež tak fungujeme od začiatku vzťahu čo je už extrémne dlho . Za mňa kvapôčky sú hlúposť. Jednoducho mu ujde podľa mňa (to myslím vseobecne ). Skus sa poradiť s dr . Sú aj nehormonálne . Ale ak ty nemôžeš ochranu bolo by fajn keby to poriesi manžel. Nie stále,aby vsetko zena zabezpečovala . Sex chce aj chlap .
Ja som antiku jednak odmietla ,jednak ju nemôžem. Gumu tiež nie . Tak mame prerušované,ale sme stotozneni s tým,že ak by sa podarilo tak dietatko prijmeme . Ak by sme neboli stotozneni muz by išiel na zákrok,aj keď mu to 3x nevonia . Ale smola . V tomto som had . Chceš sex ,zabezpeč ho .
A to si už akože isto tehotná?
A čo kondom?Ja tiež nechcem vazektomia a žena neberie tabletky.
Mám na predaj Tempdrop ak by mal niekto záujem 🙂

Ku gume pogiem toľko, že ja mám veľmi vlhké prostredie. Skúšali sme to s tym, ale nedalo sa to. Nemal z toho pôžitok nikto z nás a to vôbec nijaký. Rozmýšľala som nad ženskou ochranou ako je nasadka na krcok a krem na to, ale uz sa vidim ako si to tam nasadzujem... Zdá sa mi to hrozne zložité. Ináč roky sme mali prerusovanu suloz, ale to nie je vhodna metoda. Staci par kvapociek lásky