icon

Aktuálna cena vnútromaternicového telieska Mirena

19. apr 2025

Ženy prosím viete mi povedať aké sú aktuálne ceny, ak ste si niektorá teraz dávali teliesko ? Na internete žiadne dostupné informácie, na každej stránke napísané že je to liek viazaný na lekársky predpis a tak nesmú byť zverejnené ceny 🤦‍♀️
V stredu mám v pláne návštevu lekára a rovno ho požiadať o tento druh antikoncepcie, tak nech som pripravená.
Dohoda s lekárom bola že by sa dala Mirena.
Ďakujem 👏

doriiis
19. apr 2025

200 € cca

patta89
19. apr 2025

Aktualne Ti neviem povedat, ja som si davala minuly rok v januari ...kupovala som si ju sama v lekarni, za 159 €, u gynekologa som uz nic neplatila

autor
19. apr 2025

@patta89 ahoj, dali ti ju normálne bez predpisu ? Mne všade ukazuje že je na predpis, no určite by mi viac vyhovovalo si to rovno kúpiť a prísť na hotové, nie behať hore dole s receptom 🫣 ďakujem.

Nežiaduce účinky si nepozorovala žiadne zatiaľ?

patta89
19. apr 2025

na predpis od gynekologa....my sme tak boli dohodnuty - ze mu zavolam , kedy chcem vlozit a on mi predpise recept.
Mne keď ju vložil, tak som mala 3m babo - kojila som...hned o par dni, som zacala spinit (jemne krvacat), trvalo to nejakych 9m to spinenie (nie v kuse, par dni som spinila, par dni pauza)...potom uz spinenie prestalo ...teraz v januari som prestala kojit, menstruaciu nemam, takze ma to pre mna vyhodu, ze nemam bolesti (pocas ms som mala prve 2 dni hrozne bolesti), a usetrim na vlozkach 😉...inak ziadne vedlajsie ucinky som nespozorovala

martinkatinka
19. apr 2025

Teraz som zan dala cca 180€

martinaju
19. apr 2025

Ja som v oktobri platila 200 eur u gynekologa.

autor
19. apr 2025

Žienky ďakujem, budem teda rátať s cenou okolo 200€ 👏

autor
19. apr 2025

@patta89 problém je ten, že môjmu gynekológovi sa proste nedovoláš, musíš ísť tam. Vždy je v čakárni minimálne 10 žien, kazdej sa venuje naozaj dôkladne, takže sú vo vnútri aj 20-30 minút 🤦‍♀️ ma tam aj porazí, najprv počkať kým sa dostanem na rad - pre recept. Potom utekať kúpiť a opäť čakať kým sa dostanem na rad - zaviesť 🫣

martinaju
19. apr 2025

Ja som sa objednala a vsetko som mala nachystane v ordinacii netrebalo chodit do lekarne. Takze ono zalezi od gynekologa.

kasssiopea
Odpoveď bola odstránená
cristal777
30. máj 2025
@martinaju

Ja som sa objednala a vsetko som mala nachystane v ordinacii netrebalo chodit do lekarne. Takze ono zalezi od gynekologa.

@martinaju ahoj, prosím o radu: kedy sa to zavedie? Môže sa hocikedy, alebo na začiatku ms alebo na konci? A účinkuje hneď po zavedení?

martinaju
30. máj 2025
@cristal777

@martinaju ahoj, prosím o radu: kedy sa to zavedie? Môže sa hocikedy, alebo na začiatku ms alebo na konci? A účinkuje hneď po zavedení?

@cristal777 mne zavadzali na 5dc co teda bolo podla mna uz neskoro lenze akurat bol vikend no mna to teda strasne bolelo a to som sa pripravovala na kade co 😅 celkom som dufala ze to nebude horsie ako vklad embrya ale za man otras jasne bolo to len chvilocku a dalo sa vydrzat ale za mam cim skor tym lepsie

nelnelnel
16. sep 2025

150

matikdrabyik
1. jan 2026

Dievčatá ahojte. Idem sa opýtať..... idem si aj ja dat mirenu, len mi všade ukazuje, ze cena za mirenu cca 200€ a zavedenie tiež do 200€ ? To sa mi zdá nejako moc,nie? Ci to aj so zavedením? Som z PD.

doriiis
1. jan 2026
@matikdrabyik

Dievčatá ahojte. Idem sa opýtať..... idem si aj ja dat mirenu, len mi všade ukazuje, ze cena za mirenu cca 200€ a zavedenie tiež do 200€ ? To sa mi zdá nejako moc,nie? Ci to aj so zavedením? Som z PD.

@matikdrabyik ... Každý gynekológ má cenník, kde to má uvedene

matikdrabyik
1. jan 2026
@doriiis

@matikdrabyik ... Každý gynekológ má cenník, kde to má uvedene

@doriiis ďakujem. Len som chcela vedieť, ci sa platí zvlášť mirena a zvlášť zavedenie 😁

doriiis
1. jan 2026
@matikdrabyik

@doriiis ďakujem. Len som chcela vedieť, ci sa platí zvlášť mirena a zvlášť zavedenie 😁

@matikdrabyik ... Niektorí gynekológovia majú mirenu u seba v ordinácii a tak to platíš naraz. Keď nie, tak ti napíše recept a ideš si ju vybrať do lekárne a platíš tam a potom zavedenie platíš lekarovi