Aktuálna cena vnútromaternicového telieska Mirena
Ženy prosím viete mi povedať aké sú aktuálne ceny, ak ste si niektorá teraz dávali teliesko ? Na internete žiadne dostupné informácie, na každej stránke napísané že je to liek viazaný na lekársky predpis a tak nesmú byť zverejnené ceny 🤦♀️
V stredu mám v pláne návštevu lekára a rovno ho požiadať o tento druh antikoncepcie, tak nech som pripravená.
Dohoda s lekárom bola že by sa dala Mirena.
Ďakujem 👏
Aktualne Ti neviem povedat, ja som si davala minuly rok v januari ...kupovala som si ju sama v lekarni, za 159 €, u gynekologa som uz nic neplatila
@patta89 ahoj, dali ti ju normálne bez predpisu ? Mne všade ukazuje že je na predpis, no určite by mi viac vyhovovalo si to rovno kúpiť a prísť na hotové, nie behať hore dole s receptom 🫣 ďakujem.
Nežiaduce účinky si nepozorovala žiadne zatiaľ?
na predpis od gynekologa....my sme tak boli dohodnuty - ze mu zavolam , kedy chcem vlozit a on mi predpise recept.
Mne keď ju vložil, tak som mala 3m babo - kojila som...hned o par dni, som zacala spinit (jemne krvacat), trvalo to nejakych 9m to spinenie (nie v kuse, par dni som spinila, par dni pauza)...potom uz spinenie prestalo ...teraz v januari som prestala kojit, menstruaciu nemam, takze ma to pre mna vyhodu, ze nemam bolesti (pocas ms som mala prve 2 dni hrozne bolesti), a usetrim na vlozkach 😉...inak ziadne vedlajsie ucinky som nespozorovala
Teraz som zan dala cca 180€
Ja som v oktobri platila 200 eur u gynekologa.
Žienky ďakujem, budem teda rátať s cenou okolo 200€ 👏
@patta89 problém je ten, že môjmu gynekológovi sa proste nedovoláš, musíš ísť tam. Vždy je v čakárni minimálne 10 žien, kazdej sa venuje naozaj dôkladne, takže sú vo vnútri aj 20-30 minút 🤦♀️ ma tam aj porazí, najprv počkať kým sa dostanem na rad - pre recept. Potom utekať kúpiť a opäť čakať kým sa dostanem na rad - zaviesť 🫣
Ja som sa objednala a vsetko som mala nachystane v ordinacii netrebalo chodit do lekarne. Takze ono zalezi od gynekologa.
Ja som sa objednala a vsetko som mala nachystane v ordinacii netrebalo chodit do lekarne. Takze ono zalezi od gynekologa.
@martinaju ahoj, prosím o radu: kedy sa to zavedie? Môže sa hocikedy, alebo na začiatku ms alebo na konci? A účinkuje hneď po zavedení?
@martinaju ahoj, prosím o radu: kedy sa to zavedie? Môže sa hocikedy, alebo na začiatku ms alebo na konci? A účinkuje hneď po zavedení?
@cristal777 mne zavadzali na 5dc co teda bolo podla mna uz neskoro lenze akurat bol vikend no mna to teda strasne bolelo a to som sa pripravovala na kade co 😅 celkom som dufala ze to nebude horsie ako vklad embrya ale za man otras jasne bolo to len chvilocku a dalo sa vydrzat ale za mam cim skor tym lepsie
150

200 € cca