Alternatívy k hormonálnej antikoncepcii

6. máj 2025

Jedno dieťa máme, ďalšie nechceme, nič hormonálne si do tela dávať nebudem. Ako sa chránite vy? My len prerušovaná metóda, no to samozrejme nieje úplne 100%tne... Kondómy tiež nič moc... Existuje aj nehormonalne teliesko, vie mi niekto o tom napísať viac info? Prípadne dal si niekoho muž reálne podviazat semenniky? Ak môžete a bez výsmechu napíšte mi viac info vďaka.

ukgirls
6. máj 2025

100% mas len muzsku ci zensku sterilizaciu .. ja som mala nehormonalnu antiku ale bolo miz nej zle..teliesko ani skusat nebudem..

sara07
6. máj 2025

sterilizácia
alebo nehormonálne teliesko alebo pesar - google

vanilkovazmrzka
6. máj 2025

Kondomy pred ovulaciou, vcas vytiahnut po ovulacii (just to be sure)

xlucia
6. máj 2025

aj pharmatex je nehormonalny, krem a globule

veselo_neveselo
6. máj 2025

Uz sa to tu rozoberalo stokrat, doporucujem precitat starsie diskusie. Tie skusenosti su rokmi rovnake, v nehormonalnych metodach sa toho prilis nezmenilo za poslednych zopar rokov, tak su stale platne.

sandra49
6. máj 2025

@xlucia prosím ta, máš to osobne vyskúšané? Ja už nad tým dlho uvažujem.. dávame si pozor, muz vie kedy vytiahnuť, ale tak ja niesom vôbec kľudná, aj keď musím povedať že už 6 rokov takto fungujeme a nič sa chvalabohu nestalo. Len by som sa ešte rada poistila niečím.. 😁

xlucia
7. máj 2025

@sandra49 my sme to pouzivali niekolko rokov a bolo to spolahlive

sandra49
7. máj 2025

@xlucia dakujem za skúsenosť. Len teda ako tak čítam, tak sa nesmie umývať mydlom, čo je troska asi problém keď si dá človek pred stykom sprchu alebo vanu 😆 ustriehnut aby to mydlo nešlo na pohlavné organy..