Antikoncepcia a chuť na sex
Prosim vas,koli haprujucemu cyklu som nasadila HAK. Prva nesadla,uplne cele zle,vydrzala som 5mes...depresie hrkzne z nej.
Mam uz druhu,3ti mesiac.ale uplne sa vytratila chut na sex. Je to dovod preco pytat od dr zas zmenu? Pomoze v tomto zmena hak?
Aké si brala?
@janula2511 dal mi akusi novu drovelis, chut na sex bolq ok,len mi bolo divne z nej,uplne iny sevt ako hy som zila,do revu mi bolo,depka riadna z toho.ms haprovala aj tak....
teraz mám Daylla ms ok,vlwsy,plet vsetko ok len ten sex 🙈 a neviem ci pytat tretiu
@kikusik88 brala som tabletky 10 rokov, poslednych 6 rokov som mala tento problem a nenapadlo mi ze to ma suvis s HAK, a ani mi nenapadlo ze zivot co zijem nie je taky ako by mohol byt, tak som po priatelovom prehovarani a nabrani odvahy a po 2 rocnom skusani inych tabletiek: dienorette, lunytta, drovelis, belara... HAK vysadila. A cuduj sa svete, libido sa vratilo v sialenej miere, to trvalo asi 2 tyzdne kym sa to ustalilo, depresie a zla nalada zmizla, migreny sa velmi zmiernili a bolesti hlavy uz nemam. Aj menzes prisiel, nemyslim ten z vysadenia, toto bude uz 5ty cyklus, pomaham si Damperom zmiernovat pms a predlzit cyklus na 28 dni. Ale to akne je hrozne, to uz nezvladam :( verim ze sa cim skor hormony ustalia a to akne zmizne, 29 rokov a vyzeram ako pubertiacka, obciansky si odomna pytaju aj ked kupujem stieraci zreb. Mne nepomohla s chutou na sex zmena antikoncepcie, mierne zmeny tam boli to ano ale ani to nestoji za zmienku, len jej vysadenie, konecne je to tak ako ma byt 🙂)
@drobc3k vysadila som aj ja. Akne som v tvojom veku mala hrozne.bola som sice po porode ale ja som bola katastrofalna.aj som bola u dr ale ze to mam ist na kozne a tam mi dala iba akusi smradlavu mast...
Ale ono to akosi same preslo,ani neviem ako. Pri drovelise sa mi to vratilo,ale po 3 mes sa ukludnilo.no nenormalne depresie,hruza.po 5mes som to vysadila....dal mi inu ale tam ta chut chybala.tak prvy cyklua skusam bez...uvidime....nasadila som hak len preto ze mi blbol cyklus,vraj prestava fungovat zlte teliesko 🤷
@kikusik88 Netusim co je zlte teliesko 🙉 Asi ked sa ukludnia a vyvazia hormony tak tak ustupi aj akne, dufam. Drovelis som brala par rokov a nenapadlo ma ze to ma suvislost s tymi depresiami tiez to na mna tak vplyvalo :( Na ten cyklus jednoznacne odporucam ten damper, kazdej zene s ktrorou na to pride rec. 10 dni pred ocakavanou menstruaciou sa zacne brat pred jedlom po 2 kapsulky, ani neviem ze ju mam dostat, ziadne pms, bolestiva menstruacia, uplna pohoda velmi dobre mi sadol, vtedy mam aj akne ovela lepsie. Lenze keby som to mala brat kazdy den, tak sa nedoplatim 🙈 :D Ale nasla som vitaminovy doplnom Menopauza od Terezie a to zlozenie je v zaklade rovnake, beriem ich zatial tyzden a zlepsuje sa plet aj nalada je lepsia, zrejme to dobre vplyva na hormonalnu rovnovahu 🙂

ano , rozhodne zmen hak