icon

Antikoncepcia a možné otehotnenie

alickaaa1234
25. jan 2023

Dobry den chcem sa spytat 29 novembra som mzacala brat antiku do 19decembra a 25 som mala.pohl stym pocas menstruacie moja otazka.je nemozem byt tehotna vsak prosilm lebo meska mi nestruacia 21 decemvra som mala poslednu.ci uz mam panikarit slebo nie🙏 vdaka za odpoved

Strana
z2
alzbeta1301
25. jan 2023

@ropucha6 asi tak. Tiež beriem roky a nikdy sa mi nestalo že by s tým bol problem keď sa berie ako má. Všetky moje kamosky rovnako 😀 a za roky ani jedna tehotna. Moja mamka snáď 25 rokov brala hak a všetky deti plánované vysadila a bolo

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
alzbeta1301
25. jan 2023

@elizabet173 tiež mi to tak príde.

Moj chlap má z toho úplne paniku vďaka takýmto zenam :D už som to sem dávala ale teda u neho je ochrana taká ze baba berie hak on gumu a ešte praktizuje prerušovaný. Potom takto muzom sibka na hlavy keď nejaka exka nevie ako má brat tabletky😀

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
alzbeta1301
25. jan 2023

@elizabet173 nemáme práve :D už to skresal nastastie len na dve metódy jedna prerušovaný a buď hak a keď nie hak tak guma lebo mi vlasy padali z neho uz

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
alzbeta1301
25. jan 2023

@elizabet173 to je na dlhšie veru on asi ešte sam nevie poriadne … vraj si to vie predstavit ale nie teraz tak som zvedava či sa to pohne 🙄

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
lalenka33
25. jan 2023

Wow, vyjadrovanie a slovník ako ožran z krčmy, gramatika ako z osady a ešte aj drzá. No sorry za úprimnosť ale asi máš ledva skončenú základnú školu lebo nielen že si nepochopila gynekolôga, ale ani nevieš čítať keďže každá antikoncepcia má príbalový leták a ako bodka na záver urážaš ženy, čo ti chcú poradiť. Fakt socka z osady. Antikoncepcia sa začína užívať 1. Deň menštruácie, nie 1.deň v mesiaci. Len tak si chranená pred otehotnením od prvého dňa užívania. Keď ju začneš brať ako sama chceš, tak prvých 10 dní niesi chránená. Splietaš tu niečo o ochrane 15 dní. Očividne si ani to nepochopila. Keď užívaš antikoncepciu spravne, tak si chránená od 1.dňa užívania. Vtedy si chránená aj počas pauzy ked máš menštruáciu. Ked ju užívaš ako sama chceš, tak chranená nie si. Dúfam, že tehotná niesi lebo chúďa dieťa mať takúto negramotnú, drzú a vulgárnu matku. Najprv sa dovzdelávaj, nauč sa čítať s porozumením a potom sexuj!

Strana
z2