Antikoncepcia a slabý rast vlasov
Pekný deň prajem ☺️ chcela by som sa Vás dámy spýtať..užívam 4roky hak. 2roky maitalon a potom som prešla na dienorette. Menštruáciu mi to upravilo aj problémy spojené s ňou, ale..mám dojem že od kedy ju užívam prestali mi rásť vlasy... Riedke ich mám odjakživa ale teraz ozaj je to des. Pripisujem to tej antikoncepcii. Plánujem ju vysadiť v blízkej dobe,ale chcela som vedieť či máte aj vy také skúsenosti,a čo by ste mi poradili. Ďakujem pekne za každú odpoveď ☺️
Tiež mi dienorette zlikvidovala vlasy a myslím, že aj cyklus. Už sa mi to nepodarilo dať do pôvodného stavu. S inými som tento problém nemala.
@renata1405 užívala si tiež dienorette? No do riti do čoho som sa to namočila 🤦🤦🤦🤦
@jenny3128 celkom vysadila, lebo mi robila problémy. Potom som mala špinenie počas celej druhej polovice cyklu a trvalo to rok. To som už o umelých hormónoch nechcela ani počuť. Pri prvom normálnom cykle som otehotnela, takže neviem aký by bol ten ďalší. Lekár samozrejme tvrdí, že to nemám z antikoncepcie ani to padanie vlasov. Ale časovo mi to sedí do bodky.
@minimie ja mám dojem že hak je pre nich dobrý biznis a neupozornia dáko pacientky na užívanie aj keď je to dobrovoľne no ja ju tiež beriem dobrovoľne ale skončím. Dúfam že nebudem mať žiadne problémy po vysadení toho sa bojím najviac plus otehotnenie aby s tým nebol problém,a tie vlasy 🤦
@jenny3128 ano ale nie len po tejto padaju vlasy mojim 2 kolegyniam tiez vypadali a brali belaru a tusim mistru ale im do pol roka prestali mne padaju nonstop.
@renata1405 😏😏😏😏ich bože nič moc toto svinstvo

No ked ju vysadis tak pocitaj s tym ze aj tych 5 vlasov co mas na hlave ti vypadnu.Mne po vysadeni polka vlasov vypadla.