Ahojte,mozno ma vysmejete ale...za pol roka uzivam uz tretiu antiku...momentalne maitalon prvy mesiac,dnes mam poslednu yabletku.v poslednej dobe asi 3tyzdnenma bolia prsia,mam na nich take tie zily,presne ako som mavala ked som bola tehotna🫣vzdy som to vedela presne koli tomu...prsia nemam naliate,skor ma bolia len na dotyk.moze to byt len hormonmi,alebo mam robit paniku?ak som naozaj tehotna,krvacanie by malo vynechat?povedzte ze aj vy to tak mavate pri antike.
Nemôže to byť aj tým, že by sa ti mal dostaviť menzes?
@loldi2 neviem je to tak uz zo 3 tyzdne urcite.snad je to len tymi hormonmi
Sprav si test a budeš vedieť.
@autorka beriem atk uz dlhe roky. Obcas ma prsia pobolievali. No minuly rok v oktobri som vynechala pauzu a potom opat v decembri. Aj ked som pred tym tieto vynechacky prezila v pohode, tentokrat som pribrala 3 kg a prsia ma boleli ako fras. Asi toho bolo takto naraz vela. A veru urobila som si aj tehu test, lebo cloveku behaju vsakovake myslienky v hlave. Su to hormony, pises, ze uz treti druh, asi ti ta antika nerobi moc dobre. Kludne si urob test, stoji zopar EUR, ale ten pokoj potom stoji za to. O svojich stavoch informu lekara, urcite najdete pre teba vhodnu antikoncepciu. Drzim palec.
Môže byť, však ono antikoncepcia sama o sebe nie je pre telo výhra a ešte keď si ich teraz takto postriedala viacej...
A sa cudujes ? Za 6 mesiacov 3 antikoncepcie ? Vieš, ono tým, že ju berieš, dostavaš do tela tolko hormonov a tolko sajrajtu, že sa necudujem ak to robi v tele zlobo
Pchas do seba hormóny , je to úplne bežne , že telo nato tak reaguje 🙂 pre svoj kľud si sprav test