Máte prosím niekto pozitívnu skúsenosť z antikoncepciou koli hormonalnemu akné? Už som skúsila všetky iné možnosti a nič mi nezabralo . Dakujem za každý skúsenosť .
Mne sa spravilo na 30tku a to som akne nikdy predtym nemala . Pol roka som sa nervovala,kadeco skusala a nic. Ano, antikoncepcia mi pomohla,akne nemam
@sima4444 opačná skúsenosť.. nikdy som nemala akné a po vysadení HAK mám, beriem tret - pomáha + kórejská kozmetika…
@sima4444 ano, pomaha. Ale akonahle ju vysadis, akne bude naspat. (Mozno len v inej miere)
Aj mne pomohlo,ale su to uz roky. Mala som hrozne podkozne zapaly,najma na licach. Po vysadeni sa mi to nevratilo.
@basulaak tipujes nespravne , stravujem sa uplne zdravo ziadne cukry sladke , fastfoody, vyprazane mastne jedla nic. Jem len zdrave potraviny a plnohodnotne a o to viac ma to uz nebavi ze druhi si jedia co chcu a nic im nieje. Ale najjednoduchsie je sudit bez toho ze vies ako to je. Take SLOVENSKE👏🏻👏🏻
@sima4444 Ahoj, áno, ja…Síce pár rokov dozadu, ale mne to úplne, úplne vyčistilo pleť…Brala som ju tuším dva roky…Názov si nepamätám…Na vyčistenie akné mi to naozaj zabralo…